Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A da li je bilo normalno od 2000 do 2012 vasa dominacija u fk a o kk da ne pricamo? To sve bilo regularno, magija, institucija i ostale brljotine...Imam samo jedno pitanje za vas.Da li je po vama normalno da ste toliko godina superiorni?

A jeste . Kostunica namestao za PartizanA da li je bilo normalno od 2000 do 2012 vasa dominacija u fk a o kk da ne pricamo? To sve bilo regularno, magija, institucija i ostale brljotine...
Prati ti i dalje Englesku ligu, pusti nas domace fanatike.A jeste . Kostunica namestao za Partizan
A sada realno stanje i udarac na sve vas koji volite klubove gde je jos na grbu komunisticka zvezda . Da je drzava , drzava oba kluba bi odavno dobila blokadu racuna zbog dugova i otisla na dobos . Nadam se da ce do toga i doci i da ce konacno Terzic postati vlasnik FK Zvezda.
Mani se tribine.Zasto bi sada odmarala?? Aludiras da su nas pustili sa drugim timom?? Sto se tice kvaliteta. Da, imamo kvalitetniji tim od vas, bolju organizaciju, bolju atmosferu u klubu i na tribini.
Tamo milijarder Solak ispada iz lige a ovde milioner Terzic uzima svaku titulu . Stvarno treba biti fanatik pratiti nase velikanePrati ti i dalje Englesku ligu, pusti nas domace fanatike.
Znas sta je posebno zanimljivoPrati ti i dalje Englesku ligu, pusti nas domace fanatike.

DOBIO SAM OPKLADUDerane ja sam bio jedan od 90000 ljudi na toj utakmici protiv Reala, tako da meni ne moras postavljati te snimke.
KLADIO SAM SE U VECERU DA ME NECES LAJKOVATI ZBOG VIDEO ZAPISA ALI DA CES SE POHVALITI DA SI BIO NA TOM MECU U ZIVOT SAM BIO SIGURAN DA CE SE TO DOGODITI .Najveci neuropsihijatar u Podunavskom regionu je moja skolska drugarica i rekla mi je mnogo puta da nebo place sto nisam zavrsio u toj struci .To je ta EGOCENTRICNOST gde imas poriv da pricas o sebi i da se hvalis EGO ti je zestoko uzdrman i imas veliki poriv da pricas da se hvalis a u isto vreme da ga zakrkas drugome onako seljacki
kako si mi slatko naleteo a bio sam siguran glavu u vatru da naleces E MOJ DJACICU PRVACICU PREGAZILO TE VREME OSTALI SAMO DUGMICI 
Koga boli patka nesreco jedna gde si ti bio pre milion godina sta si mislio da ce mladji narastaji da se uzbude sto si ti pre milion godina pobego sa casa da ides na utakmicuDerane ja sam bio jedan od 90000 ljudi na toj utakmici protiv Reala, tako da meni ne moras postavljati te snimke.
umivanje ladnom vodom podhitno u cilju otreznjenja a klinci danas takve zovu SMARACI
TAKE IT EASY BOY ili sto bi rekli Bavarci CURIK C-U.-R-I-K 
Dobro kazu ljudi, ne kaci se sa budalom.

Sto bi se zamarali i znojili ako se ne moraBaš ste neumorni, a evo ja upravo došao sa trčanja što bi i vama preporučio.