I vi ste mu nudili jos vecu lovu.Naravno da ode za veću lovu,naći će se već neka zamena.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I vi ste mu nudili jos vecu lovu.Naravno da ode za veću lovu,naći će se već neka zamena.
Opet nebuloze da je zvezda imala sakom i kapom lovu pa verovatno zbog toga kupovala nikad poznatije Bili Berona,Rocestija,Cirbesa,Loyda,De markusa Nelsona,Lesora i ostaleSamo u Zvezdi uz toliku lovu za deset godina mršavi rezultati u Evropi,jedino ako to ne računate.
LULE28 Psihopata radi 24 sata na svom markertingu i on nikada nista u zivotu nije radio osim mlatio i bukao po mitinzima .Hrvati i Bosanci nisu zaboravili sta je on laprdao 90 tih ali nas narod ima amneziju glave a i valjda se narodu smucilo sve jer sve bagre su se izmenjale da vise nema ni energije ni zeljeOd svih 5 takozvani najvecih sportova fudbal,kosarka,odbojka,rukomet,vaterpolo
Susa sa trofejima je u fudbalu i kosarci
Ostali sportovi Partizan ima isto trofeja kao i Czv...klub koji se umesao u ostalim sportovima je Vojvodina
U vaterpolu je to Radnicki i sada Novi beograd
Mnogo vrhunskih stranaca je proslo kroz tim i mnogo domacih vanserijskih igraca ALI TOP 8 NIKADA NIJE UHVACENOpet nebuloze da je zvezda imala sakom i kapom lovu pa verovatno zbog toga kupovala nikad poznatije Bili Berona,Rocestija,Cirbesa,Loyda,De markusa Nelsona,Lesora i ostale
Svi sa fajnal fora i finala evrolige i direktno iz nba![]()
E takvo je vaše pamćenje,naš najbolji trener je profesor Aleksandar Nikolić.On je postavio osnove naše škole košarke i njega su konsultovali za sve.Jednog trenutka ste u proslosti sledeceg u buducnosti stanite malo.Gospodin Obradovic je nas najtrofejniji trener i tu je velika praznina,kao najbolji za mene je gosp.Ivkovic ali to je samo moje misljenje.Isto drustvo vas unistava a nas uzdize zar nije malo cudno?
Deluje da se Zvezdi pomaze zbog trofeja iz domace lige medjutim moje misljenje je da se u Zvezdi kupuje vreme spoljni dugovi se povecavaju ne radi se kvalitetno i izostali su iskusni strucnjaci koji bi vodili klubove i radili da mladjim kategorijama .Mnogo je vrhunskih mladih fudbalera koji ne dobijaju sansu a imas ih za dzabe da ih preuzmes bez ulozenog dinara i profitiras na njima .Sto se tice KK Partizana ako se pogledaju mecevi sa Studentskim gradom neko bi se nasmejao i prokomentarisao nesto bezveze ali ako se pogledaju zavrsni mecevi EUROLEAGUE u grupi gde je Partizan tukao u gostima i Monako i Virtus i Efesa prvaka Evrope i Bajerna i kuci odvalio sve velikane osim Barse onda se vidi kako iskusan trener zna da podigne i da tempira formu pravovremeno .Ako se pogleda Zvezdin put gde je klub tukao velikane a izgubio vec dobijene utakmice protiv Panatenaikosa ,Bajerna ,Albe ,Zalgirisa Cibone onda se vidi neobjasnjivi i pad ekipe ili mentalno ili fizicki .To ne sme da se dogadja Partizan je imao pocetkom sezone mnogo meceva koje je neobjasnjivo izgubio u zavrsnici ili ih izgubio posle ogromne prednosti . Imali smo mi padove i sada u play off u ali tu je problem sto igrace ponese zelja i euforija a imali smo padove posle izlaska pleja onda krece da vodi igru kako ko stigne ali to nije zeljkova strategija to je nesto sto u velikoj atmosferi i pritisku tesko moze da se iskontrolise do krajaJednog trenutka ste u proslosti sledeceg u buducnosti stanite malo.Gospodin Obradovic je nas najtrofejniji trener i tu je velika praznina,kao najbolji za mene je gosp.Ivkovic ali to je samo moje misljenje.Isto drustvo vas unistava a nas uzdize zar nije malo cudno?
Zvezda je prvak ABA lige vec dugo i igra EUROLEAGUE a da se niko nije setio iz uprave da sve podigne na jedan visi nivo i bilo je potrebno da im Partizan pokaze kako se puni arena .Da Partizan nije usao preko WILD CARD a i to moze da se zahvali Ruskim ekipama niko se probudio ne bi iz Zvezde i da nesto unapredi .Ne brini ti za moje pamcenje, nisam napisao misljenje iznosim za ono sta sam gledao a ne na osnovu sta sam citad Ljubljane polako pocinjem da pratim kosarku preko Tempa ali nisam aktivno gledao.Samo vi zapamtite svoje postove jer ste ponekad oprecni u stavovima
Ma jok kolega budzet bio 20milionaEto koliko je taj Top 8 velik uspeh i koliko je vazan kad sam i ja ispustio iz vida. Za informaciju za grobare tada smo imali 2-3 stranca. Kvinsi Miler i Cirbes ciji dolasci sigurno su kostali par stotina hiljada evrica. Jovic, Danguba, Micic, Stimac, Guduric bili okosnica. Rebic.