Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Onda cekam detaljnu analizu 4-te cetvrtinePa čekaj.Tek smo počeli diskusiju.Ja prvi nisam spominjao navijače do danas jer su vaši igrači bežali kao da ih u najmanju ruku motaju lavovi sa ciljem da se isprazni hala.Vi ste prvi spomenuli navijače zvezde a niste osudili pojedine igrače partizana na njihovo ponašanje.Jel mislite da u areni nije bilo upaljača i koje čega.Nikada nisam navijače partizana nazvao grobarima.ustašama i bilo kojim pogrdnim imenima a od danas neću da biram-samo prelistaj temu,kako vi nas nazivate.
Evo Zile da se ne mucis.Nemoj da me teras sad da saljem snimke onog zvalavog Ledeja,prvo u svoje dvoriste pa onda u tudje.Dovidjenja prijatno ti bilo.
I zasto su izasli??Evo Zile da se ne mucis.
da se zagreju i igraju kosarku?I zasto su izasli??
to moze u domacoj ligi medjutim za mnogo blaze i bezazlenije stvari oni su bili sankcionisani cak su i reprezentaciju sjebali .Medjutim kako god bilo ono je delovalo sokantno na igrace protivnickog tima ali JA MOGU DA IH RAZUMEM U POTPUNOSTI JER U FAZI BEZNADJA KADA NEMAS VISE STA DA IZGUBIS PRIBEGAVAS NECEMU STO JA JOS NISAM VIDEO NI U DOMACOJ NI U EVROPSKOJ KOSARCI I TAKAV JE I NACIN VODJENJA DRZAVE ALI TO MOZE DA PRODJE SAMO U SRBIJI ZATO SMO I TU GDE JESMO .Baš vam i priliči kao u koridi, sramota nije vam prvi put da navijači ulaze u teren ali ste izgleda postali senilni. Ovo nema veze sa sportom i lepa slika koja ide u svet
a to je naviklo sve pod moranjem /a sta da se prica dalje kada su kupili od Hrvata mesto u EVROLIGI za 800 000 eura ovo je jos i limunadica /
Pogledaj snimak malo bolje.Ko ih je napao sem sto je Naneli krenuo pesnicom na navijaca koji ga je verovatno nesto verbalno napao.
Sta ce navijac na parketu jos + se zalece na Nanelija. Al ga je bratina iscimo vratio ga u detinstvo.Ko ih je napao sem sto je Naneli krenuo pesnicom na navijaca koji ga je verovatno nesto verbalno napao.
Pogledaj na 0.40.Evo Zile da se ne mucis.
Na svakoj utakmici evrolige pominjali ste Covic Vesnu.Sta ce navijac na parketu jos + se zalece na Nanelija. Al ga je bratina iscimo vratio ga u detinstvo.
Polemisanje sa vama o ovome se stice utisak da podrzavate ovakvo ponasanje i navijanje.
Ja recimo licno smatram da vredjanje porodice i igraca je isto katastrofalno i sramno(bez ikakve poente) a to su radili prvo ovi u areni a zatim i ovi u pioniru.
Kao mala deca.I flasice vinjaka. Predlazem da pred pocetak sledece utakmice igraci Partizana postroje na centar pa da ih gadjaju flasicama vinjaka onaj ko stavi ruke na glavu ili bilo koji deo tela neka mu se svira licna greska.![]()