GDE DA OPRAVDA LOVUOpet ciganija kuka,moraćemo pustiti Ćokiju da opravda lovu koju sisa već 10g.Al nešto vam nije potaman,kleli ste se u finale ABA lige.Kad ono okrenula krava ...greška.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
GDE DA OPRAVDA LOVUOpet ciganija kuka,moraćemo pustiti Ćokiju da opravda lovu koju sisa već 10g.Al nešto vam nije potaman,kleli ste se u finale ABA lige.Kad ono okrenula krava ...greška.
ODGOVORI MI NA PITANJE ALI ISKRENO A ZNAM DA HOCES JER SI LJUDINALule vam je okačio sliku da možete lepo da donesete sami zaključak da li je bio faul ili ne.
Naravno da je zvezda lošije igrala.To niko ne spori a da vam treba i pomoć sudija pored toga (za svaki slučaj )-to je poenta.Pa Rumenoglu.Ima da ponavljam kao Mornar.Vi se izgleda sami sa sobom radujete da ste nakon 10 godina nešto osvojili i to zahvalite Rumenogluu,ne kao treneru nego što su u njega i u kamerunce utucano para i para i da ništa ne osvoje.
Nikad.To je nemoguća kombinacija.Dobar je Ivanović.Podigao je zvezdu a Rumenoglu je dobio sve na gotovo.i ja bi vodio partizan ovakav kakav je,samo malo da se uhodam.ODGOVORI MI NA PITANJE ALI ISKRENO A ZNAM DA HOCES JER SI LJUDINA
Dali bi voleo da Zeljko Obradovic postane novi trener Crvene ZvezdePostavio sam ovo pitanje bas tebi jer mislim da si ti najmerodavniji i najiskreniji i mislim da ces dati odgovor kakav ja bas i ocekujem ali da ne preudiciram ............................... HVALA NA ISKRENOSTI
A kada budes dao pravi odgovor onda cu da ispratim ko ce sve da lajkuje tvoju neostvarenu zelju![]()
Pojma nema rumeni, namestio mu komunjara 95 da bude selektor.Nikad.To je nemoguća kombinacija.Dobar je Ivanović.Podigao je zvezdu a Rumenoglu je dobio sve na gotovo.i ja bi vodio partizan ovakav kakav je,samo malo da se uhodam.
Jel neznas mozda DA LI BI CLAN LULE28 VOLEO DA VIDI ZELJKA NA KLUPI CRVENO BELIHNikad.To je nemoguća kombinacija.Dobar je Ivanović.Podigao je zvezdu a Rumenoglu je dobio sve na gotovo.i ja bi vodio partizan ovakav kakav je,samo malo da se uhodam.
Od Covicu lopove spali ste na Covicu legendo. Kada se cuje sa severa Vucicu pederu tada se javite. Kazite maloj komunjari da se malo manje nabija u **greška vucku.![]()
Nebojša Čović: U nedelju igramo potpuno rasterećeno, sećam se šta je Željko pričao u Pioniru | Mozzart Sport
Predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović gostovao je u Jutarnjem programu na televiziji Prva gde je govorio o finalu Jadranske lige i ...www.mozzartsport.com
Da ga ne zaboravite.Stoji vam kao kost u grlu.
Čime poziva na linč.Citiraj.Malo samo realnosti.Od Covicu lopove spali ste na Covicu legendo. Kada se cuje sa severa Vucicu pederu tada se javite. Kazite maloj komunjari da se malo manje nabija u **greška vucku.
Al dao pare Javoru ?
Grobar srpske kosarke, podgreva atmosferu i poziva na linc. Ocekujem razna sranja veceras od napada na igrace, predmete, kese sa mokracom i slicno. Navijace u pres sali, tunelima i slicne malverzacije vec vidjene od musavca.
Prevelika mrznja koja eskalira na ovakav nacin. Vredjanjem i omalovazavanjem misle da su veci i bitniji.Postenjacine i moralne gromade sa propalog juga vojnog stadiona, pogledajte samo koje uvredljive reci koristite kada pominjete Zvezdine navijace, trenera, klub. Ne vidim cemu to vodi.
Pogledaj tv gostovanje pa ces dobiti odgovore.Čime poziva na linč.Citiraj.Malo samo realnosti.
Nece zato sto vi ne verujete u ovaj tim Zvezde i sto ste navukli strah od Partizana od predstave u Evropi .A sto je najgore ja vise verujem u tim Zvezde nego svi vi zajedno i ja znam da Zvezda moze lako da trijumfuje veceras samo vas plasim jer vidim da ste se utronjaliNeće do toga doći.
JEL SMES DA STAVIS PARE NA ZVEZDU VECERASPostenjacine i moralne gromade sa propalog juga vojnog stadiona, pogledajte samo koje uvredljive reci koristite kada pominjete Zvezdine navijace, trenera, klub. Ne vidim cemu to vodi.