emigrant
Član
Ok,nego niste ništa komentarisali oko ovog saopštenja za sudije.Ćoki već počinje polako s pritiskom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A vi ste ovo komentarisali??A vasa zadnja saopstenja su bila sjajna?? Niste mi odgovorili zasto ste se usrali ka vas je Bodiroga upozorio da ukoliko ne igrate ABA finale nema nista od poziva da ucestvujete u evroligi
Temu ste ugusiili totalno sa Covicem sa Vucicem sa dugovima klubova i sa pracenjem konferencija za stampu od Covica .Posle tih konferencija svi kao u horu CITIRAJU NJEGOVE RECI i mastaju o nekim sankcijama kojima bi KK Partizan bio podvrgnut .Uz pracenje tih nebuloznih i nezanimljivih Covicevih saopstenja svedoci smo ucestalih fraza na temi MI ,VI ,MI ,VI ,ONI ,NEKI pa ponovo u krug MI ,VI ,VI,MIOk slazem se. Ali ovaj vas vodja navijaca bas postaje naporan, pise covek jedno isto vec mesecima, niko mu vise ni ne odgovara, a garant pola ljudi ni ne cita sta pise. Opcinjen je Zvezdom, prati covek live vesti iz minuta u minut, mnogo bolesno....
Procitao sam samo prve tri tvoje recenice, za dalje nemam snage ni volje. Nisam slusao niti citao coviceva sapstenja godinama. Ali ono u sta sam siguran je da ti sve redovno pratis, slusas i izvestavas. E sad sto je to sa neke tvoje izokrenute strane to je ono sto nervira ljude...Temu ste ugusiili totalno sa Covicem sa Vucicem sa dugovima klubova i sa pracenjem konferencija za stampu od Covica .Posle tih konferencija svi kao u horu CITIRAJU NJEGOVE RECI i mastaju o nekim sankcijama kojima bi KK Partizan bio podvrgnut .Uz pracenje tih nebuloznih i nezanimljivih Covicevih saopstenja svedoci smo ucestalih fraza na temi MI ,VI ,MI ,VI ,ONI ,NEKI pa ponovo u krug MI ,VI ,VI,MI![]()
Sada cemo da odigramo to finale /naravno ako Covic bude dozvolio bojim se da ne povuce ekipu sa parketa stari je to namazanko /i da zavrsimo tu nepotrebnu hajku .SAMO SE ISKRENO NADAM DA VAS NE UHVATI GRC KAO ALKARAZA JER SAMI STE SEBI NABILI NEPOTREBNU TENZIJU A VIDECETE DA CE SVE ICI VRLO POLAKO I OSLOBODJENO
Sto se tice LIGE SAMPIONA a to je ono sto nas i najvise zanima tu ne postoji osoba koja moze tako strucnu analizu da da osim mene STRUCNE OPSERVACIJE kakve bi pozeleli ljudi u najacim svetskim ligama i najprestiznijim televizijskim centrima .Oplemenio sam ovaj forum a najveca sreca kod mene je KADA LJUDE KOJIMA JE SVEST MALO SUZENA ILI KOJIMA SE NA MOMENAT ZAMRACILO OD SILNIH DEZINFORMACIJA KADA USPEM DA IM OTVORIM OCI DA PROGLEDAJU I DA UGLEDAJU SVETLO MOJOJ SRECI U TIM TRENUTCIMA NEMA KRAJA
Ali samo moramo da se trudimo da stvari nazovemo pravim imenom i da se suocimo sa realnoscu a kada to budemo uspeli i ova tema ce zablistati pravim sjajem kakav i zasluzuje![]()
Ti sa poljoinfo forumom imas veze ko marica sa krivim ......!Jasno najobicniji si provokator koji ovde nema sta da trazi.Kako te nije sramota mi ugusili temu a ti prednjacis sa lupanjem.Samo da jos dopunim i odustaje od daljeg citanja gluposti Tvoje visokoumne opservacije preporucicu da prezentiras u jednoj Vrsackoj ustanovi od visokog znacaja imaces poprilican broj i pazljivih slusalaca.Temu ste ugusiili totalno sa Covicem sa Vucicem sa dugovima klubova i sa pracenjem konferencija za stampu od Covica .Posle tih konferencija svi kao u horu CITIRAJU NJEGOVE RECI i mastaju o nekim sankcijama kojima bi KK Partizan bio podvrgnut .Uz pracenje tih nebuloznih i nezanimljivih Covicevih saopstenja svedoci smo ucestalih fraza na temi MI ,VI ,MI ,VI ,ONI ,NEKI pa ponovo u krug MI ,VI ,VI,MI![]()
Sada cemo da odigramo to finale /naravno ako Covic bude dozvolio bojim se da ne povuce ekipu sa parketa stari je to namazanko /i da zavrsimo tu nepotrebnu hajku .SAMO SE ISKRENO NADAM DA VAS NE UHVATI GRC KAO ALKARAZA JER SAMI STE SEBI NABILI NEPOTREBNU TENZIJU A VIDECETE DA CE SVE ICI VRLO POLAKO I OSLOBODJENO
Sto se tice LIGE SAMPIONA a to je ono sto nas i najvise zanima tu ne postoji osoba koja moze tako strucnu analizu da da osim mene STRUCNE OPSERVACIJE kakve bi pozeleli ljudi u najacim svetskim ligama i najprestiznijim televizijskim centrima .Oplemenio sam ovaj forum a najveca sreca kod mene je KADA LJUDE KOJIMA JE SVEST MALO SUZENA ILI KOJIMA SE NA MOMENAT ZAMRACILO OD SILNIH DEZINFORMACIJA KADA USPEM DA IM OTVORIM OCI DA PROGLEDAJU I DA UGLEDAJU SVETLO MOJOJ SRECI U TIM TRENUTCIMA NEMA KRAJA
Ali samo moramo da se trudimo da stvari nazovemo pravim imenom i da se suocimo sa realnoscu a kada to budemo uspeli i ova tema ce zablistati pravim sjajem kakav i zasluzuje![]()
Mene je samo strah da je taj isti Čović dobio direktivu da Partizan mora da bude pobednik. ABA lige jer ako se to ne desi Obradović 2 godine bez trofeja.To neće da može.Takav stručnjak a nijedan trofej.Ako nije to u pitanju onda će se koristiti sudije da regulišu stvar.Ne treba tu mnogo pomoći.Zvezda mora igrati nadljudski da bi ostvarila pobedu.A i siguran sam da će biti i incidenata.na žalost.Temu ste ugusiili totalno sa Covicem sa Vucicem sa dugovima klubova i sa pracenjem konferencija za stampu od Covica .Posle tih konferencija svi kao u horu CITIRAJU NJEGOVE RECI i mastaju o nekim sankcijama kojima bi KK Partizan bio podvrgnut .Uz pracenje tih nebuloznih i nezanimljivih Covicevih saopstenja svedoci smo ucestalih fraza na temi MI ,VI ,MI ,VI ,ONI ,NEKI pa ponovo u krug MI ,VI ,VI,MI![]()
Mislim da je zbog cokijevog prtiska, tako vam nisu valjale domace sudije pred kup. Pa na poluvreme Panter i Exsum 4 licne a Lazic 0. Posel ste naravano cutali.Biće zbog vaših sudija.Šta misliš o onima koji su odbili da sude finale ABA lige.Iz čista mira.Da ste ušli u F-4,Zvezda bi dobila ABA ligu a ovako dobija Partizan.Zvezda ne može ništa.Igrali su juče u podne jer Partizan nije hteo da se odlože utakmice bar 4,5 dana jer vas samo Arena interesuje-kada je slobodna.
KAKO ZELJKO NIJEDAN TROFEJMene je samo strah da je taj isti Čović dobio direktivu da Partizan mora da bude pobednik. ABA lige jer ako se to ne desi Obradović 2 godine bez trofeja.To neće da može.Takav stručnjak a nijedan trofej.Ako nije to u pitanju onda će se koristiti sudije da regulišu stvar.Ne treba tu mnogo pomoći.Zvezda mora igrati nadljudski da bi ostvarila pobedu.A i siguran sam da će biti i incidenata.na žalost.
Koja dva trofeja Zuckov kup i domaca liga sa ZeleznikomŠto da mi kukamo kad imamo 2 trofeja a vi ništa ni u ovoj ni u prošloj godini.
Ma nemora ni da osvoji COVEK BIO PRVAK EVROPE SA PARTIZANOM malo li jeAjde kolega pročitaj još jednom moj post ili da te pitam koji je trofej osvojio KK Kamerun,u prošoj i ovoj godini na čelu sa Rumenogluom.