DALI TI SPONZORI DAJU NOVAC PARTIZANU ILI NE DAJU

Ja ne pitam kome pripadaju sponzori i od koga su zavisni ali cim su sponzori daju bespovratno novac zarad ili svoje reklame ili su ucenjeni da bi dobijali tendere ili imaju neke privilegije od drzave ALI NOVAC SE DONIRA KLUBU

medjutim ti si probao da mi objasnis NESTO ALI NE RAZUMEM STA

Znaci idemo iz pocetka DALI PARTIZAN DOBIJA NEKI NOVAC OD OVIH SPONZORA KOJI SU AKTUELNI ,,,,,DA ILI NE

odgovori na pitanje jer govoris totalno nepovezane stvari .Kada mi budes objasnio dali su to stvarno sponzori ili nisu onda mi strucno odgovori IMA LI BAREM NEKI PRILIV PARA OD PREPUNE ARENE CELE SEZONE /NAJVECA POSETA U EVROPI / A KARTE SU SE PRODAVALE PO IZUZETNO VISOKIM CENAMA

i na kraju o transferima STA MISLIS AKO BUDE OTISAO NEKI IGRACA DALI MISLIS DA CE KLUB KALIRATI NA NJEMU ILI PROFITIRATI

Ja znam da su sve ovo o cemu govorim veliki profiti koje klub ostvaruje doduse neznam da li ce veci deo tog novca otici na neku drugu stranu kako je znalo da biva ali bilo kakav tvoj pokusaj da objasnis da tu nema nekog opipljivog novca deluje veoma naivno i lakoverno .Ajde molim te jos jednom objasnii mi da ovde nema nikakvih para i da je sve ovo mlacenje prazne slame .PRATIM TE PAZLJIVO SAMO POLAKO