Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Isprazni se tribina ako dodje do toga, utamkmica se nastavi. Cemu komplikovanje situacije, pricanje nekih nebuloza...A znaci po vama grobarima nema veze ciji navijaci naprave incident? Bas zdravorazumsko razmisljanje....
Isprazni se tribina ako dodje do toga, utamkmica se nastavi. Cemu komplikovanje situacije, pricanje nekih nebuloza...
. Nismo razmisljali o svemu na vreme a da ne pominjem LOGISTIKU mi smo krenuli u sve ovo totalno bez logistike

Zvezdin sunovrat u borbi za TOP8 se nazalost dogodio u Minhenu Zvezda je imala vec dobijeni mec i onda je na scenu stupilo Partizanovo detence i vratilo mec iz velikog rezultatskog minusakako da se nastavi kad vasi igraci nisu hteli da nastave, zbog praznjenja tribina?

.Taj mec ispostavilo se kasnije je bio i prekretnica u borbi za vrh doslo je do mentalnog pada ekipe izgubljeno je preko potrebno samopouzdanje koje je krasilo Zvezdu i krece sunovrat .
Mornar, brate druzeZvezdin sunovrat u borbi za TOP8 se nazalost dogodio u Minhenu Zvezda je imala vec dobijeni mec i onda je na scenu stupilo Partizanovo detence i vratilo mec iz velikog rezultatskog minusa.Taj mec ispostavilo se kasnije je bio i prekretnica u borbi za vrh doslo je do mentalnog pada ekipe izgubljeno je preko potrebno samopouzdanje koje je krasilo Zvezdu i krece sunovrat .
![]()
Ja vam rekoh ako ista kapirate da o drugom mestu Partizana vec godinama ne odlucujemo mi nego vi i vasi ljudi koji su na celnim pozicijama i njima prema i njihovoj racunici ne odgovara da Partizan bude prvi a ne odgovara im ni da Partizan bude treci ili cetvrtiMornar, brate druzepo stoti put to molim. Ponasaj se kao da si normalan.
Moji postovi su o fudbalu, i utakmici partizan cuka. Pravljenju nereda. Odbijanju da nastave utakmicu. Ponavljanje utakmice ( neka bude ako ce tako da vam bude lakse). Jesi skapirao o cemu pisem?
.Ko to ne shvata ja stvarno ne mogu da mu pomognem a da pokusam da nekome to objasnim to bi bila nemoguca misija i trosenje dragocenog vremena .

Sto nije delegat resio to. To to je sns cirkus.kako da se nastavi kad vasi igraci nisu hteli da nastave, zbog praznjenja tribina?
Pa jeste sns cirkus. I resava sve to delegat, sve si u pravu. Resava tako sto sacini izvestaj po kome fudbalski savez resi utakmicu 3:0 za ekipu koja je izasla na teren....Sto nije delegat resio to. To to je sns cirkus.