Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
i treba samo neka cepa Rade!!!Oooo evo pljuvanje na rts gosta na Piksija . Idemo rasulo sistema![]()
ovde igraci nista nisu krivi....sve na racun piksijaJa bih ovde naterao 'igrače' da plate smeštaj, hranu i karte i odmah nazad..
Mi nebismo uopšte trebali da igramo fudbal, neznam ko nam je rekao da to možemo da radimo.
Ja bih ovde naterao 'igrače' da plate smeštaj, hranu i karte i odmah nazad..
Mi nebismo uopšte trebali da igramo fudbal, neznam ko nam je rekao da to možemo da radimo.
A rezultata nigde..Sad mogu da kažem Cociju da sam našao trenera koji će bolje voditi reprezentaciju.JA.Zašto Radonjića kasno uvodi i to kad treba da se čupa.Brazilci neće dati nama da idemo dalje.Igraže nerešeno sa Kamerunom i baj,baj.Sta kazes Lule . Sumljas u Zokijevo iskustvo . Ovo je tekma za publiku
Ne vara te utisak.zasto imam utisak da nasa reprezentacija fizicki moze da izdrzi samo 60-65 minuta i posle su gotovi?
Ako Brazilci daju nekom bod.sad idemo bilo bi dobro da ovi pobede a ovi drugi izgube i mi pobedimo i prolazimo... ista prica se ponavlja kao i uvek
Послато са SM-A536B помоћу Тапатока