Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
i treba samo neka cepa Rade!!!Oooo evo pljuvanje na rts gosta na Piksija . Idemo rasulo sistema
ovde igraci nista nisu krivi....sve na racun piksijaJa bih ovde naterao 'igrače' da plate smeštaj, hranu i karte i odmah nazad..
Mi nebismo uopšte trebali da igramo fudbal, neznam ko nam je rekao da to možemo da radimo.
Ja bih ovde naterao 'igrače' da plate smeštaj, hranu i karte i odmah nazad..
Mi nebismo uopšte trebali da igramo fudbal, neznam ko nam je rekao da to možemo da radimo.
Sad mogu da kažem Cociju da sam našao trenera koji će bolje voditi reprezentaciju.JA.Zašto Radonjića kasno uvodi i to kad treba da se čupa.Brazilci neće dati nama da idemo dalje.Igraže nerešeno sa Kamerunom i baj,baj.Sta kazes Lule . Sumljas u Zokijevo iskustvo . Ovo je tekma za publiku
Ne vara te utisak.zasto imam utisak da nasa reprezentacija fizicki moze da izdrzi samo 60-65 minuta i posle su gotovi?
Ako Brazilci daju nekom bod.sad idemo bilo bi dobro da ovi pobede a ovi drugi izgube i mi pobedimo i prolazimo... ista prica se ponavlja kao i uvek
Послато са SM-A536B помоћу Тапатока