frkani
Član
Hvala bogu što ima takvih koji daju a još Mu veća hvala što ne znamo zašto daju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
LULE Iskreno se nadam da nisi igrao nista vecerasLagano
A Omonija?Ništa Mornar ne piše o tom klubu koji je on proslavio...Flora i fauna.
U ovom gore postu sam pomenuo bunarenje i posrtanje i Zvezde i Partizana tako da ovo A STA JE SA PARTIZANOM apsolutno nije potrebno. A ovo drugo ZVEZDA OSTAJE U EVROPSKOM TAKMICENJU A PARTIZAN totalno sam zbunjen ali da ne bi ja objasnjavao a predpostavljam da nisi upoznat sa tabelama grupa i sa rasporedom u poslednjem kolu SAMO BACI POGLED NA RASPORED I SVE CE TI SE PROBISTRITI VRLO BRZO pa se posle bata Zoki ukljuci da kazes i ti neku ODMERENU a inace Zvezdin trener koji je pogledao raspored u zadnjem kolu rekao je KAKO GOD DA SE ZAVRSI MI SMO POBEDNICI .............VALJDA MORALNIA šta sa Partizanom.Ne osvrnu se bar malo.FLORA-ko su ti.A da -ima 9 reprezentativaca ali ispraši našeg parnog valjka-ostade samo mali ćira.Zvezda ostaje u igri u evropskom takmičenju a Partizan.
Sta ocekivate od vuckove uprave, trenera koji forisra igrace od kuma menadzera.Pola ekipe nije ni za rezervu a kamoli za dres partizana.A šta sa Partizanom.Ne osvrnu se bar malo.FLORA-ko su ti.A da -ima 9 reprezentativaca ali ispraši našeg parnog valjka-ostade samo mali ćira.Zvezda ostaje u igri u evropskom takmičenju a Partizan.
ma ne mogu da kazem da nije tako nazalost brutalna istina ali ono sta bi sada moglo da se vrlo lako dogodi je da PRVI COVEK C. ZVEZDE Aca V. da EKIPI IZ RAZGRADA 1 000 000 EURA DA OTKINU BOD MITJLANDU jer sada izgleda da Bugari nemaju inspiraciju u zadnjem kolu a Braga ima tako da ovo nije ni malo prijatna situacija u ovom trenutku . Ai onaj indijanac iz Mitjlenda dao gol u 94 minutu sve naopako a inace da nije dao taj gol u 94 minutu SVE BI BILO DRUKCIJEi Terziceva i Vuciceva ekipa bi prosla daljeSta ocekivate od vuckove uprave, trenera koji forisra igrace od kuma menadzera.Pola ekipe nije ni za rezervu a kamoli za dres partizana.
izvini druže ali sem u prvoj rečenici sve se svodilo na zvezdu.Ali neka bude kako ti kažeš.U ovom gore postu sam pomenuo bunarenje i posrtanje i Zvezde i Partizana tako da ovo A STA JE SA PARTIZANOM apsolutno nije potrebno. A ovo drugo ZVEZDA OSTAJE U EVROPSKOM TAKMICENJU A PARTIZAN totalno sam zbunjen ali da ne bi ja objasnjavao a predpostavljam da nisi upoznat sa tabelama grupa i sa rasporedom u poslednjem kolu SAMO BACI POGLED NA RASPORED I SVE CE TI SE PROBISTRITI VRLO BRZO pa se posle bata Zoki ukljuci da kazes i ti neku ODMERENU a inace Zvezdin trener koji je pogledao raspored u zadnjem kolu rekao je KAKO GOD DA SE ZAVRSI MI SMO POBEDNICI .............VALJDA MORALNI
Gol za spice 5 plus za Ivanica bolje nije mogloКец у Београду..