SPORT-Opšta tema

Mislim da najgore od svega sto ce se desiti u slucaju da izgubimo da cemo ZABORAVITI 😇

Од свих наведених тренера Пикси има једну велику предност. Он увек може да се врати у Јапан и да буде шта хоће. Може и да не тренира никог до краја живота. Да се није приклонио екипи не би ни био где је сада са толиком платом. Тај је требао пре у затвор него Џаја.

Nisam siguran sta naplacuje, ljubav, svoje znanje ili rizik.
evo bukvalno on je naplatio samo svoje ime(nista licno coci samo koristim tvoju recenicu da pojasnim jer posebno rizik nikakav nema,postoji baraz pa ako se i tamo ne plasira na sp onda jbg)

ja sam uplatio GG i neki rukomet island 1.99 kvota

sa ovim timom ako bar jedan ne ucackamo auu **greška opet ronaldo i ekipa mogu dati sigurno

Čestitke momcima na plasmanu baš su obradovali naciji.
Sramota me nekad kad pročitam komentare kako u ovoj temi pojedinci šire patriotizam i navijaju za Portugal.
Možeti da me svi redom pljujete ali meni lično lep gest što je predsednik države(ma ko on bio) ispratio momke na put.
Jedino me nervira što nacionalna televizija nije prenosilo nego ova "kvislinška "televizija :haha:

Сад сви ми што смо критиковали тренера морамо да признамо да наплаћује знање. Све што је урадио вреди те плате. Нек је срећно момцима на светском првенству.

Иначе, кад све слегне око фудбала писаћу мало о кошарци...

Sad svi hvale Piksija, 👏 za pobedu, Moja zamerka stop Gudelja nije zamenuo na poluvremenu kao I Zivkovica. O Mitrovicu netreba trositi reci Ali I sa ulaskom Radonjica dobilismo brzinu I eksploz ivnost u napadu

Ne znam da li ste upoznati ,ali FSS ce od kvalifikovanja na SP zaraditi oko 10 mil. evra. Znaci zaradili im 10,dobili 1.

Nazad
Vrh