SPORT-Opšta tema

Neki bi trebalo da prelistaju zadnje dve stranice da se prisete sta su pisali. Piksi je uspeo, igraci su pobedili. Trebalo ih je samo mentalno uzdici.
Ne znam da li ste upoznati ,ali FSS ce od kvalifikovanja na SP zaraditi oko 10 mil. evra. Znaci zaradili im 10,dobili 1.
Imaju oni i od tih 10 miliona velik deo plus Vucicev milion.

Rajkovic je dobar golman i nije slucajno u Francuskoj prvoj ligi ne bi ga zbog ove greske razapinjao a ne bih ga ni menjao. Neka ostane tu gde jeste a sto se tice utakmice u Portugaliji sve je otvoreno jesu kompletniji i uigraniji i skuplji na papiru i imaju prednost domaceg terena ali uz malo srece moglo bi tu da se desi svasta oni su jedva prosli Irce u nadoknadi vremena a iskren da budem da igramo protiv Francuske ili Nemacke ne bih nam davao nikakve sanse medjutim ovde treba pokusati A TOTALNO SMO RASTERECENI U OVOM MECU NEMAMO STA DA IZGUBIMO A MOZEMO MNOGO DA DOBIJEMO. Kako god bilo posle mnogo vremena da budem precizniji jos od kvalifikacija 2017 kada je Muslin vodio nismo ovako igrali i pored toga sto je Piksi uneo toliko zeljenu hemiju mislim da ovaj tim ima vece mogucnosti nego 2017 i stvarno bi bila velika steta kada se ne bi plasirali jer ovaj tim i ova igra daju nadu za nesto konkretnije ali videcemo......
Ovo je moj post od pre mesec i kusur a pre meca je rekao mislim Gojko Andrijasevic da ovakav tim nismo imali 10 do 12 godina a ja mislim i vise od toga. Bilo je odlicne hemije u onim kvalifikacijama Slavoljuba Muslina ali je taj tim imao mnogo manji potencijal nego ovaj i ovo je nesto savrseno i za tim koji je Piksi stvorio i za hemiju u igri A IGRAC UTAKMICE DANAS JE DRAGAN STOJKOVIC PIKSI covek je igrao presing po celom terenu nije im dao da dodju do daha posed lopte da ne verujes Portugalci u totalno podredjenom polozaju odseceni SAVRSENA I TAKTIKA I PRISTUP IGRI I ZAMENE Najbolji trener koga sam gledao na ovim prostorima veliki gospodin i strateg Radomir Antic je imao slabiji tim 2010 godine u Juznoj Africi nego ovaj danas
Samo se iskreno nadam da ovaj mega istorijski uspeh nece unazaditi ovi kriminalci koji su nas uneredili 2018 kada su Kokeza i kompanija smenili Muslina i doveli diletanta Krstajica A DA POMENEM VEOMA JE VAZNO TADA JE DUSEVNI BOLESNIK BIO NA VLASTI I SAGLASAN SA TIM CINOM JER JE KOKEZA NJEGOVO CEDO A KO GOD DA SMATRA DA JE LEP GEST DA DUSEVNI BOLESNIK ILI PSIHOPATA ULAZI TAMO GDE MU NIJE MESTO DA SKINE SLIKU KUCI OD SVOG DEDE ILI PRADEDE ILI CUKUNDEDE I DA URAMI OVOG MONSTRUMA .Sto se tice ovog meca cak i da nismo prosli ne bi bilo nikakve zamerke na sve prikazano jer smo imali vise od igre cak smo i gol nesretno primili posle neizradjene akcije .Steta za stativu ali sto rece jedan moj drugar veceras DALI SMO GOL NA VREME U 90 MINUTU JER DA SMO GA RANIJE DALI BOJIM SE DA BI NASI MOZDA PO STAROM DOBROM MENTALITETU KRENULI DA BRANE REZULTAT. Juce su Italijani igrali na ivici noza na rezultat protiv Svajcarske oni to znaju a nesto slicno su probali Portugalci veceras i to im se obilo o glavu.
PS HVALA SVIM IGRACIMA NA STRUCNOSTI I NA OGROMNOM USPEHU USRECILI SU NACIJU A POSEBNO HVALA PIKSIJU STO JE USPEO DA POVRATI I SAMOPOUZDANJE I VERU I HEMIJU bili smo na ivicii izgubljeni u prostoru i svemiru e sada SAMO DA SE NE PONOVI SCENARIO IZ 2018 A TAJ SCENARIO JE BIVAO MNOGO PUTA U ISTORIJI.
Ovo je sportska tema i zamolio bih da se prica samo o ljudima iz sveta sporta a pominjanje ovog sizofrenika samo skrnavi ovaj mega istorijski uspeh

@mornar
Ovo je sportska tema i zamolio bih da se prica samo o ljudima iz sveta sporta a pominjanje ovog sizofrenika samo skrnavi ovaj mega istorijski uspeh....
@mornar
A DA POMENEM VEOMA JE VAZNO TADA JE DUSEVNI BOLESNIK BIO NA VLASTI I SAGLASAN SA TIM CINOM JER JE KOKEZA NJEGOVO CEDO A KO GOD DA SMATRA DA JE LEP GEST DA DUSEVNI BOLESNIK ILI PSIHOPATA ULAZI TAMO GDE MU NIJE MESTO DA SKINE SLIKU KUCI OD SVOG DEDE ILI PRADEDE ILI CUKUNDEDE I DA URAMI OVOG MONSTRUMA

Koliko si puta sam sebi uskočio u usta.... hajd ti prvi prestani leba ti, samo ti mrsomudiš o njemu.... manje više libo **greška ljude o njemu, pogotovo na ovoj temi, idi piši negde bre drugde o bolesniku ili već koji mu atribut dodeliš, JODTJV @mornar "a pominjanje ovog sizofrenika"

Halo bre, hoćemo da se podjebavamo sportski skini se više bar sa teme sport sa bolesnikom OK?

Da nastavim 8-)

Svaka čast momcima, sevale su petarde po Srbiji, veliki je uspeh plasirati se na svetsko prvenstvo u fudbalu, još jednom bravo momci!!!!!
Mojoj Zvezdi sve čestitke na pobedi u derbiju, znalo se da će biti pobeda, doduše, više sam očekivao od groblja. Bravo, bravo Zvezdo moja!!!!

Poslednja izmena:
Prelistaaj Coci, jer sam rekao dugackim na Mitrovica, jer to rekao i Vucic 😂😂😂, nisu imali Portugalci juce dan, svi su u padu forme, od Ronalda pa nadalje, jos je gore sto su branili nerešeno, a to se uvek obije o glavu. Nama je ponestalo malo snage drugom delu, al dobro trebalo je Mitrovica ranije ubaciti, sve se dobro završilo. Ne treba leteti visoko pa da nas lupe ko u Nemackoj onomad

evo posle meca realno mislim da bolji pocetak meca nije mogao biti tj taj primljen gol u 2 minutu,tada se znalo definitivno da nemamo sta izgubiti,kao sto vec neko rece na vreme smo izjednacili,posle se portugal nesvesno povukao(ronaldo je vikao i gestikulirao citavo drugo poluvreme da izadju ali jbg podsvest je cudo,imali su prolaz)...kakav bi mec bio da oni nisu poveli tako rano ko sad zna...ironija je da nam ne postojanje vara i ne priznat gol ronaldu doneo ovo direktno putovanje u katar....kao sto sam i rekao pre meca GG prelako doslo

Lagano
MKkzlm3.jpg
IyVl6Gq.jpg

Neki bi trebalo da prelistaju zadnje dve stranice da se prisete sta su pisali. Piksi je uspeo, igraci su pobedili. Trebalo ih je samo mentalno uzdici.

Imaju oni i od tih 10 miliona velik deo plus Vucicev milion.
Nemam potrebe da prelistavam jer znam šta sam napisao-ako si mislio na mene.Izuzetno me je pogodilo a vidim i mnoge na društvenim mrežama,bahato razbacivanje našim parama kao da deli tortu a deca nam se leče SMS porukama.Bolje da je novac preimenovao da bar koje dete spasemo ako može.Mislim da je u izjavi zaboravio reč-podelimo.Slažem se sa tobom da predsednik treba da NEKADA i isprati nekoga ali se on već i iz frižidera pojavljuje samo da bi sebi podizao rejting.
Piksija sam uvek cenio i kao igrača i sada kao selektora.Razočarao me je ne tapšanjem kao što to radi jedan od kadrova SNS kojem to dobro ide-neću da pominjem ime.
Naravno da nisam navijao za protivnike.Potkrada se još jedna velika greška jer mnogi nemaju program na kom se utakmica prenosila.Pa zar ne plaćamo mi taj javni servis.I nije prvi put.
Utakmica je bila teška.Sudija-to moram prvo da naglasim jer se smatra najboljim evropskim sudijom,se totalno izgubio.Ne znam kako bi se sve odvijalo da je sudio kako treba.Mislim da nam je dosta kompenzovao nakon greške kod gola za Portugalce.Naši su definitivno kondiciono nespremni.Pali su u drugom poluvremenu.Radonjić je morao biti u startnoj postavi-Živković jadan trči ali džaba.Ostali su bili solidni.Gudelju nije bio dan i morao ga je ranije zamenuti.
Sreća u našeg Mitra koji ima tu karmu da nas vadi iz govana.Zna da stane gde treba i to je to.Drago mi je što vidim drugarsku atmosferu u ekipi.Imali smo sreće što nas je Portugal potcenio.Ali,sreća prati hrabre.Pozdrav za sve forumaše koji prate ovu temu.

Prelistaaj Coci, jer sam rekao dugackim na Mitrovica, jer to rekao i Vucic 😂😂😂, nisu imali Portugalci juce dan, svi su u padu forme, od Ronalda pa nadalje, jos je gore sto su branili nerešeno, a to se uvek obije o glavu. Nama je ponestalo malo snage drugom delu, al dobro trebalo je Mitrovica ranije ubaciti, sve se dobro završilo. Ne treba leteti visoko pa da nas lupe ko u Nemackoj onomad
Kolega sreca pa nismo igrali dugackim loptama. To podrazumeva preskakanje igre i besomucno duvanje iz odbrane prema spicevima sto juce nije bio slucaj nego se igralo do noge i iznenadjujuce se dobro trcalo.

Nemam potrebe da prelistavam jer znam šta sam napisao-ako si mislio na mene.Izuzetno me je pogodilo a vidim i mnoge na društvenim mrežama,bahato razbacivanje našim parama kao da deli tortu a deca nam se leče SMS porukama.Bolje da je novac preimenovao da bar koje dete spasemo ako može.Mislim da je u izjavi zaboravio reč-podelimo.Slažem se sa tobom da predsednik treba da NEKADA i isprati nekoga ali se on već i iz frižidera pojavljuje samo da bi sebi podizao rejting.
Piksija sam uvek cenio i kao igrača i sada kao selektora.Razočarao me je ne tapšanjem kao što to radi jedan od kadrova SNS kojem to dobro ide-neću da pominjem ime.
Naravno da nisam navijao za protivnike.Potkrada se još jedna velika greška jer mnogi nemaju program na kom se utakmica prenosila.Pa zar ne plaćamo mi taj javni servis.I nije prvi put.
Utakmica je bila teška.Sudija-to moram prvo da naglasim jer se smatra najboljim evropskim sudijom,se totalno izgubio.Ne znam kako bi se sve odvijalo da je sudio kako treba.Mislim da nam je dosta kompenzovao nakon greške kod gola za Portugalce.Naši su definitivno kondiciono nespremni.Pali su u drugom poluvremenu.Radonjić je morao biti u startnoj postavi-Živković jadan trči ali džaba.Ostali su bili solidni.Gudelju nije bio dan i morao ga je ranije zamenuti.
Sreća u našeg Mitra koji ima tu karmu da nas vadi iz govana.Zna da stane gde treba i to je to.Drago mi je što vidim drugarsku atmosferu u ekipi.Imali smo sreće što nas je Portugal potcenio.Ali,sreća prati hrabre.Pozdrav za sve forumaše koji prate ovu temu.
Ne mogu bas da te razumem. Po tebi nista nije bilo dobro i sve se svelo na srecu. Nije valjo ispracaj igraca, pa prenos na pogresnom kanalu, ne valja sudija, mi kao bez kondicije, a trcali kao retko kad. Zivkovica kritikujes, a decko odradio lavovski deo posla i napred i nazad sto Radonjicu nije jaca strana. Da li su nas podcenili ili smo ih iznenadili pitanje je. Koliko smo ih bili stisli verovatno govori i broj kornera. Na kraju Mitar. Sta reci? Ima nos za gol i hoce ga. Mislim da je dobro sto nisu on i Vlahovic igrali u spicu od pocetka jer bi izgubili agresivnost. I Piksi se nasmejao na pitanje reportera zasto nije igrao od pocetka. Na kraju PIKSI. Dovoljno je reci Zvezdina zvezda sto je sa klubom mnogo puta potvrdio i opravdao taj epitet. Svojom mirnocom uliva poverenje kako igracima tako i sire. Idemo dalje, samo da ne poletimo.

Sad svi hvale Piksija, 👏 za pobedu, Moja zamerka stop Gudelja nije zamenuo na poluvremenu kao I Zivkovica. O Mitrovicu netreba trositi reci Ali I sa ulaskom Radonjica dobilismo brzinu I eksploz ivnost u napadu
Tacno, mislim da je Radonjic morao na poluvremenu da zameni Zivkovica koji nije dugo ni igrao u prvom timu, Gudelj nije trebalo ni da pocinje.Lako je sada reci da je sve u redu i da je sastav bio bas za pobedu.Momci su fantasticni, imamo mnogo dobre igrace i na klupi, tu su Djuricic,Jovic,Lazovic,Grujic Radonjic, to su igraci koji mogu da budu i u prvih 11 i rezerve ali kvalitetne.Mitar je jednostavno Talija, Vlahovic je dobar igrac i vreme radi za njega a i pokazace koliko je dobar.Svi smo mi sada treneri, moje neko misljenje, bili smo bolji, zasluzili smo pobedu ali stekao sam utisak da nas je Portugal podcenio, mislili su da je gotovo sve, igrali su lezarno u napadu, imali su sanse da nas dotucu u vise navrata posle nasih kikseva, moramo da kazemo da smo imali srece da ne primimo gol iz nasih kikseva i da ga damoniz jedine sanse u 89minutu iz nimalo lake pozicije, da ga nismo dali, danas bi pljuvali sve zivo, nije ovo nista novo.Treba na SP napraviti rezultat, to je najvaznije ali podloge itekako imamo, bar ovaj put.Mislim da podela nema u ekipi i da ce svi momci igrati u Katru, samo da ih zdravlje posluzi, Mitrovic je zasluzio ovaj gol i drago mi je zbog njega ja sam Zvezdas i za mene su svi momci dobri svi smo mi ljudi, fudbal je sport i posao.

LULE28 Ne bih da ti sugerisem ali rekao sam ti NECES SE LEBA NAJESTI OD OVIH KVOTA OD 1,08 DO 1,25 🚾 To su kvote koje se igraju za kladionicu a ti vidis da je Spanija dosla 3 minuta pre kraja a kvota 1,08 ❓Drugo odigrao si nekoliko meceva KOJI NEMAJU AMA BAS NIKAKAV REZULTATSKI ZNACAJ I TO MECEVE GDE SU TRENERI MOGLI LADNO DA UBACE DRUGI ILI TRECI TIM .Zar ti nije bilo bolje da si umesto ovih 8 meceva sa kvotama 1,08,1,15,1,12 ,1,25 stavio jedan singl ZVEZDA -PARTIZAN MINUS POENI VIDJENO IZ AVIONA 1,85 KVOTA I VEC POSLE PRVE CETVRTINE BI BIO NASMEJAN BEZ STRESA:haha: A OVAKO SI BIO IZLOZEN OGROMNOM STRESU SVE DO KRAJA BEZ POTREBE.
Inace kako god da odlucis zelim ti veliki uspeh i bericet 🎯::novac:: I samo jako ::super::

Lep gest fudbalera i strucnog staba. Odrekli se milionceta u korist lecenja bolesne dece.
Interesantna stvar.
Citam komentare po portalima od jutros i krece pljuvanje (kao sto je bilo i ovde) to su nase pare ,malo im je koliko zaradjuju i slicno,sramota bolje da je drzava dala za lecenje dece. Onda nakon ove vesti krecu komentari istih dezurnih mrzitelja kontrasa - Jeste dali su to u dobrotvorne svrhe zato sto su videli komentare nacije , a ne zato sto su zaista hteli. Ne vazi se , nije od srca i slicno. :haha: Stvarno smo nebeski narod.

Nazad
Vrh