SPORT-Opšta tema

Utakmica je prekinuta jer nije bilo smisla......bio je navodni proliv da te ispravim al mrzi me sad pisati ujutru mi vizita u 6 uskace u sobu sa merenjem pritiska i temperature...dobijem fras kad cujem da se pale svetla

Какво размазивање председника кошаркашког клуба Партизана... И какво гњурање у председников шупак да је просто отужно све то слушати на националним каналима...

Jbte , koja je ovo dubioza od reprezentacije ??? , gledam meč ( košarka ) sa Belgijom i izgubismo ?

Ali ovde se radi o Belgiji , pa koji su oni autoritet u košarci , eto i prethodnu utakmicu sa Letonijom smo jedva dobili u poslednjim sekundama . Zar je moguće da dovodimo u pitanje i učešće na svetskom prvenstvu ?

Gledam I nemogu da se nacudim, kao da nema mladjih nego Stanojevic uvodi Smiljanica I Miljkovica. Definitivno OVO vise netreba gledati, I onda nas cudi kad izgubimo u Evropi.👎

Pa lepo ja kazem gura covek igrace od menedzera.Kao kad i malog Stevanovica nije pustio na derbiju a najbolji igrac.

On se prodao ranije mora drugi da se forsira.

Ja ne bih vise ni jednu . na forumu napisao posle pametovanja nema keca protiv ludog...ovi izgube od flore on i dalje pise o zvezdi,ostace partizan u evropi da se sramoti jos vise,neka dobije totenhem,romu,bazel,ren i slicne pa ako sa florom iz dva meca imate skor pobeda poraz uz gol razliku 2/1 sta li ce biti tek sa onima
Ja rece da nije siguran kec protiv ekipe iz Razgrada i da se zaobilazi taj mec u sirokom luku ti se Lule iscudjavas kao da ste ih dobili sa 5 0 pa u stilu STA OVAJ TO PRICA ❓ Borjan je opet spasao i izvadio kestenje iz vatre a sada te savetujem kao najrodjenijeg da se ne igras i da ne stavljas u Portugalu X2 nemoj posle da bude STO TE NISAM POSLUSAO ILI MISLIO SAM .......Ekipa Ludogoreca je ubedljivo najslabiji akter u grupi ne kostaju nista i za tako rastimovanu ekipu ja sam rekao da mogu da vas okrnje u Beogradu i nisam mnogo pogresio. Iako nije merilo ali Braga im je dala 4 a mogla je 8 a vi ste se mnogo mucili i taj gol nije plod neke organizovane akcije ili terenske inicijative vec individualni potez .To je bilo izuzetno tesko za gledanje a i protiv Brage da nije bilo penala nista ja tu nisam video od nekog fudbalskog repertoara a mec u Beogradu protiv Danaca je isto bio mrak tako da moramo da respektujemo svakog protivnika a grupa je prilicno izjednacena tako da gledajuci sve do sada prikazano moramo da se slozimo da je ovo nasa realnost i da je barem za sada liga sampiona jos uvek nedodirljiva

Ti rece da nema keca protiv ludog u minimalno bar tri posta u ovoj temi koja se provere lako sa jebena 2 klika,sad kao rekao si tj mislio nema lakog keca...jbt dosadan si kao proliv

Ti rece da nema keca protiv ludog u minimalno bar tri posta u ovoj temi koja se provere lako sa jebena 2 klika,sad kao rekao si tj mislio nema lakog keca...jbt dosadan si kao proliv
Ajmo ovako posto vidim da ima mnogo egocentricnih ja te izazivam kurceviti LULE28 da u zadnjem kolu odigras na Braga -Zvezda X2 posto si veliki znalac a mozes ako osecas i Ludogorec-Mitjlend 1X i ako to budes odigrao A ZNAM DA NE SMES ::lose:: cestitacu ti javno i pohvalicu te pred svima jer ja nisam sujetan ali taj tiket ne smes da pokrivas uplacenu sumu ocu da vidim koliko smes da zgazis i da li uopste verujes da Terzina ceta moze da kaze nesto vise od FILOZOFIRANJA I MORALNE DEMAGOGIJE :sta:

Brate smaras i previse....8 novembra si napisao u postu protiv ludog nema keca velikim slovima i bar tri posta posle pises ponavljam nema keca i kao upozoravas da se to ne odigra ni slucajno...sad kao odigraj x2 na zvezdu ili 1x na ludog pa i corava koka ce da ubode neko zrno...a nazalost koliki si baksuz i maler i ovo x2 ces promasiti u pm pa ce zvezda kod partizana u slabije takmicenje

Brate smaras i previse....8 novembra si napisao u postu protiv ludog nema keca velikim slovima i bar tri posta posle pises ponavljam nema keca i kao upozoravas da se to ne odigra ni slucajno...sad kao odigraj x2 na zvezdu ili 1x na ludog pa i corava koka ce da ubode neko zrno...a nazalost koliki si baksuz i maler i ovo x2 ces promasiti u pm pa ce zvezda kod partizana u slabije takmicenje
Kvota na Zvezdu protiv Bugara je verovatno bila minimalna oko 1,30 i sama kvota kaze ko je tu veliki favorit .A ja sam samo upozorio da taj mec nece ici kao po loju i da je tu moguce iznenadjenje i da budemo realni SAMO JE BORJAN SPASAO SVOJ TIM HAVARIJE ::lose::.Moje je misljenje ili mi tako deluje kao da je tim Zvezde u nekom padu cini mi se da su mnogo bolju hemiju imali na pocetku sezone a dali gresim pokazace mec u Portugaliji a kada god mi je neko ukazao na nedostatke u Partizanu dali rezultatske dali igracke ili u upravi NIKADA NISAM NEGIRAO I NIKADA NISAM POTISKIVAO ISTINU U DRUGI PLAN .Ovo je chat razbribrige i nema mesta sujeti .
Evo ja bih bas voleo da cujem od drugih fudbalskih sladokusaca sta oni misle o poslednjem kolu ko tu koliko snage i znanja ima I STA BI BILO REALNO OCEKIVATI ❓ Znaci niko nikoga ne smara SAMO OPUSTENO CASKANJE a dali je to nesto komplikovano ja mislim da nije::suncanje::

Eto ode i Moca Vukotic. Sportsmen iz vremena Duleta i Pizona kada se derbi malo drugacije dozivljavo. Sigurno da je njegovim odlaskom Partizan izgubio jednog od ljudi po kojima je bio prepoznatljiv.

Nazad
Vrh