SPORT-Opšta tema

ma nek sam ja smesan

od politike ujednoj od drugih tema,gde sam govorio kako jeste i pokazalo se naknadno sve tacno tako i ovo ovde

bruka od rezultata i trenera jedne ekipe

cekam prelazni rok,gotova je sezona
raspali ste se totalno sa budzetom preko 20miliona evra

sto je nagore vi i posle 3 godine i dalje verujete iako ste upravo zbog njega ocajni

ovu zvezdu partizan nije uspeo da na poluvremenu sa sve sudijama dobije sa bar 10p prednosti

komedija

da uzeli 9 titulu--zaista neverovatno sta vam radimo pored toliko miliona ubacenih u vas klub,postali ste bukvalno sprdnja

Pa covece ti i kad se radujes ne mozes da nas ne pominjes. Jel Simonovic dosao da podigne pehar? Pa sta nam znaci 10 poena prednosti kad vi pobedite i kada gubite. :D

zvezda je ove sezone od 4 moguca trofeja osvojila 3 !!!

svaka cast ekipi koja je na pocetku bila od strane medija,navijaca i ostalih osporavana

promena trenera,odlazak nejpira promenio totalno ekipu i sezona vise nego odlicna

svaka cast i bravo

Grobariiiiiiii.... jer nas cujete..... vi ste...... najvece.......greske napravili jer ste prvo dozvolili onaj govor pre utakmice koji je nabio adrenalin pa onda skandiranje kao skandiranje, ali zbog gadjanja zvezdinih igraca je utakmica prekinuta. Vase vodje navijaca su Zeljku i igracima striktno zabranili da igraju ako njih izbace iz hale. Zeljko nije hteo da rusi svoj ugled kod navijaca i to je za respekt ali i licemerstvo koje je pokazao kada je poslao Trifunovica da se obrati navijacima. Gde je sportski direktor, gde je predstavnik kluba, gde je kapiten gde je sam Obradovic nego balavac Trifunovic bivsi cigan. Jak autoritet. Sami ste krivi za 8-0 i za devetu titulu uzastopno. Svojim neizlazenjem samo ste i nama pokvarili slavlje.

Grobariiiiiiii.... jer nas cujete..... vi ste...... najvece.......greske napravili jer ste prvo dozvolili onaj govor pre utakmice koji je nabio adrenalin pa onda skandiranje kao skandiranje, ali zbog gadjanja zvezdinih igraca je utakmica prekinuta. Vase vodje navijaca su Zeljku i igracima striktno zabranili da igraju ako njih izbace iz hale. Zeljko nije hteo da rusi svoj ugled kod navijaca i to je za respekt ali i licemerstvo koje je pokazao kada je poslao Trifunovica da se obrati navijacima. Gde je sportski direktor, gde je predstavnik kluba, gde je kapiten gde je sam Obradovic nego balavac Trifunovic bivsi cigan. Jak autoritet. Sami ste krivi za 8-0 i za devetu titulu uzastopno. Svojim neizlazenjem samo ste i nama pokvarili slavlje.

Uvek smo sami krivi uvek vi znate kako mi trebamo,vi nikad niste doprineli nicemu slicnom itd itd... smesni ste jako. A od 3 trofeja jedan donele sdije drugi Vesna :D

Kad ste vi prosle sezone gadjali nase igrace,jedva se ispraznio deo iza nase klupe. Kako je rekao vas trener nemamo iste kriterijume i ophodjenje kako sudija tako i ostalih.

Pa kad nismo isti i nikad necemo biti to treba da vam je jasno. Malo je redi da smo za vas POJAM, a to vas muci i pece. Nego vraca vam se vas idol-trener Aleksandar Stanojevic. Krecete u neki projekat??? Koliko ce vam on trajati?? Zar nije sa Nadjem potpisan ugovor na dve godine??

Pa kad nismo isti i nikad necemo biti to treba da vam je jasno. Malo je redi da smo za vas POJAM, a to vas muci i pece. Nego vraca vam se vas idol-trener Aleksandar Stanojevic. Krecete u neki projekat??? Koliko ce vam on trajati?? Zar nije sa Nadjem potpisan ugovor na dve godine??
Ček gde ste POJAM u košarci?

Sent from my M2012K11AG using Tapatalk

Uvek smo sami krivi uvek vi znate kako mi trebamo,vi nikad niste doprineli nicemu slicnom itd itd... smesni ste jako. A od 3 trofeja jedan donele sdije drugi Vesna :D

Kad ste vi prosle sezone gadjali nase igrace,jedva se ispraznio deo iza nase klupe. Kako je rekao vas trener nemamo iste kriterijume i ophodjenje kako sudija tako i ostalih.
Ako smo smesni smejte se, samo vam osmeh nesto kiseo.

samo da Aleksa Avramovic -viceprvak sveta- i Trifa zivi cigan odu iz tog osinjeg gnezda gde ih sikaniraju

eno Jaramaz otiso hvala bogu u CSK-a

covek se ugasio u partizanu

Nadam se da ti kapiras kada je gadjana klupa Partizana prosle godine da hala nije bila praznjena vec jedva jedan deo iza klupe Partizana. Dvostruku standardi koji uvek moraju ici u vasu korist. E u tom segmentu ste POJAM i to ne samo za nas nego za celu evropu u bilo kom sportu! Ali kad su domaca prvenstva naravno inace u ostalim takmicenjima klub za sprdnjicu. ;)

Znaci verovatno je delegat reko da se utakmica odlaze, cim je ova jajara brani zvalavog.

Znaci napustili teren zbog vredjanja, ovo jos nisam video. Samo kod nas moguce, nikada se nije prekidala utakmica kada je neko vredjan ili prozivan Sloba, Tadic , zvalonja. Ali cim se spomene zvalavi ili covketova zenica odma prekid trazi se da se prazni hala.

Pionir je bio pun, niti je iko trazio da se prazni hala.
Упали сте на ћокијев терен а он је то и предочавао пред овај клс циркус... Појављивао се по телевизијама и тачно рекао шта је хтео... Да ће да се игра у ситна цревца и да се стриктно поштују правила... А правила сам поставио мало раније... Да може да се вређају сви живи учесници али не и чланови породице... А ћоки је дочекао да брани своју вецу а и да брани свог оскара...
А и дошло је на наплату сво оно скандирање против државе која даје паре... Обрадовић је могао да настави утакмицу и да победи Звезду и да добије трећи меч јер је Звезда у дебелом паду и форме и моментума... Ипак Жељко је хтео да буде на челу навијача против државе и против правила... И десило се шта се десило...
Не може нико да се надгорњава са овим озго јер он воли да је ненадјебив.... И да се све пита и да о свему одлучује...
Сад ће Жоц и Остоја на рибање а и ова екипа са копа ће добити шта је заслужила... А можда су и одрадили добро задатак... Привид да Звезда има ривала у привид да постоји група која вређа прецедника...

Ови људи у Србији... Свима су душе на продају... За ситне паре...
Да ли смо сигурни у било кога и да можемо да ставимо руку у ватру за њега?

za vas ta sprdnja od kluba vas dere samo tako :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

ne znate vise sta da radite

zeljko se pogubio,vi umislili da je bog

smehotres od vas

KK CZV 3 trofeja ove godine
u evroligi nereseno,bolja kos razlika
u 4 takmicenja skor 8-0

blam bi me bilo da nesto komentarisem na vasem mestu ali obraz djon

Nazad
Vrh