SPORT-Opšta tema

Cestitam na tituli , ako vam je zadovljstvo da je na ovakav nacin "osvojite". Manipulacije kao i uvek.

Verovatno je Vujosevic kriv, mogli su da igraju 5 vs 3 kao nekada.

22:17

Sa parketa odlaze i crno-beli, nastavak meča u četvrtak​

Posle dugog većanja doneta je konačna odluka, drugi meč finala Košarkaške lige Srbije između Partizana i Crvene zvezde prekinut je, a biće nastavljen u četvrtak. Termin će biti saopšten naknadno. Posle ove odluke igrači i stručni štab Partizana na čelu sa Željkom Obradovićem napustili su parket "Arene".
Pa ovo bre smejurija
Ovo nije zvanična informacija.To je sa arene lupetanje.

Ovo nije zvanična informacija.To je sa arene lupetanje.
Nije lupetanje

ako nije izrezirano onda je posledica lose organizacije, amaterska liga

To znas bio si tamo?
Pratio sam po portalima i instagramu live i bilo je sutra se nastavlja.
Ako im je receno sutra tj za 24h se nastavlja mora da postoji neki dokaz
To nije zvanična informacija.Partizan nije hteo da se isprazni dvorana kao onomad zvezdi i epilog je takav kakav jeste.Ko ste vi da ne poštujete odluke delegata i sudija koje su legitimno donešene zbog huligana-jer većina navijača to nije.I ovim je Turkoglu hteo da diskredituje KLS.Bolje da je nisu ni igrali kao poslednja 2 puta.

Nije lupetanje

ako nije izrezirano onda je posledica lose organizacije, amaterska liga
Pa to je to.Na areni je objavljeno da se nastavlja sutra a stvarnost drugačija.Ne verujem da delegat nije obavestio Partizan.

Jasno se vidi na snimcima koji stizu da su grobari rekli igracima i treneru da se zbog praznjenja tribine zeljko i igraci partizana ne vracaju na parket,kakva god odluka bila

Ovi to poslusali

Mislim da je ovako najbolje.
Ako je stvarno prekinuta utakmica zbog vređanje Vesne Čović, bavio sam se decom pa nisam obraćao pažnju šta se skandira a i Arena utišava ton.
Ako se tada skrenula pažnja navijačima a ne kada su vređali Teodosićevo dete i Nedovoćevu ženu je sramota i tada je trrbalo isprazniti tribinu bar jednu
Takođe, na svim utakmicama se vređa Željko i on kaže to je folklor i nema reakcije, na prošloj utakmici je nešto i Anđušić vređan pa nikom ništa

Sent from my M2012K11AG using Tapatalk

Mutoglu je izrežirao predstavu jer je prvi meč izgubio a drugi je znak pitanja i na taj način će još do kraja ispasti heroj.Delrgat je sve vreme bio u kontaktu sa oba tima.Spiker je objavio da će se utakmica nastaviti.Po čijem nalogu je spiker to objavio jer informacija nije tačna.Činom neizlaska je ponizio KLS i vreme mu je da se vrati u njegovu Tursku da vidimo da li tamo može tako da radi.Postavlja se pitanje što igrači Zvezde nisu otišli ako je utakmica odložena.
Onomad se praznila zvezdina hala i vidim da su oba tima ostala ali je to bila druga liga u kojoj nisu dozvoljene takve situacije.Po meni Partizan se mora kazniti i to da mu se ne kupi karta za EL da se nauče pameti ali tu je oskar koji će sve to zataškati kao i prethodna 2 puta.Samo da čujemo šta će Turkoglu sad da laže.

Mislim da je ovako najbolje.
Ako je stvarno prekinuta utakmica zbog vređanje Vesne Čović, bavio sam se decom pa nisam obraćao pažnju šta se skandira a i Arena utišava ton.
Ako se tada skrenula pažnja navijačima a ne kada su vređali Teodosićevo dete i Nedovoćevu ženu je sramota i tada je trrbalo isprazniti tribinu bar jednu
Takođe, na svim utakmicama se vređa Željko i on kaže to je folklor i nema reakcije, na prošloj utakmici je nešto i Anđušić vređan pa nikom ništa

Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
Utakmica je najviše prekinuta zbog ubacivanja predmeta.I Mutoglu se saginjao da ih kupi.Ako ćemo kao ljudi vređanje ćerki je dno dna.Nikad se utakmica nije prekidala kod vređanja igrača i trenera pa i Vesne.Jasan je cilj ovog cirkusa i što je najvažnije,ko stoji iza njega.Anđušić je vređan jer je publici nešto pokazivao u prevodu provocirao.

Nemam nista protiv kao i sami igraci da se vredjaju oni i treneri koji su na teremu,ali ovo vredjanje trudnih zena deca kosarkasa je stvarno prevazislo svaku meru ,ako vec vredjas vredjaj bre covica ostoju zeljka sferopulosa igracr.

Лепо сам написао да се Партизан ''пеца'' на ситнице... само су сачекали да се ''приме'' на мамац...
Сачекали су да се почне вређање чланова породица а кулминација је била да се играчи гађају предметима...
Почело се са читањем прогласа против управе фудбалског клуба и то од стране Бјелогрлића који није омиљен гарнитури на врху... зато је све ово и направљено... поставио сам и пропозиције...

Изгледа да је Партизану више важније шта ће ти исти навијачи да кажу и да спрече играче да играју уместо регуларности утакмице...
Навијачи су пспречили свој им да игра и све је ту јасно....

"Ako oni vređaju tebe i mi ćemo vređati njih", čuo se pod svodovima "Arene" glas jednog od vođa grobara sa megafona, koji je potom poručio treneru Partizana Željku Obradoviću: "Nemojte da igrate ako isprazne dvoranu..."

https://sportklub.n1info.rs/video/k...-zeljku-ako-oni-vredjaju-tebe-i-mi-cemo-njih/

"Jedini koji su merodavni su prvi sudija i delegat, sve informacije dobijate od njih. Ono što je oficijelni spiker uradio, nemam objašnjenje za to", rekao je direktor KLS ALeksanar Grujin u razgovoru sa reporterkom Sport Kluba iz dvorane Radom Nikolić.

Grujin upućuje na to da je informacija da će utakmica biti nastavljena u četvrtak stigla od spikera u „Beogradskoj areni“, a ne od zvaničnih lica sa utakmice.

„Na svoju ili uz saglasnost nekoga drugog, ali to nije smelo da se desi i to je na štetu Partizana. Sve vreme sam bio u komunikaciji sa delegatom i znam šta je urađeno, a sve je urađeno u skladu sa propozicijama takmičenja“.

https://sportklub.n1info.rs/kosarka...odlucuje-spiker-u-hali-kada-se-nastavlja-mec/

а ћоки ради свој посао:

https://sportklub.n1info.rs/kosarka...ida-derbija-finala-kls-sa-partizanom-u-areni/

Cokijevo saopstenje smehotres, kao i cela liga.

Coki kosntanto kuka kako se vredjaju igraci zvezde , to rade i njihovi navijaci. Pa kmecanje ako vredjaju igrace Srbije, sto isto njihovi navijace rade. Kao da drugi igraci nisu ljudi.

Pa kako su mogli da uvrede predsednika. :haha:

Sad da li je delegat prekinuo utakmicu i reko da se odlaze, ili nije ni prekinuta pa iz Partizana lazu ko ce ga znati. Sve u svemu cirkus liga , vecito muljanja, manuipulacije, podmetacine.

Zbog neizlaska na teren Papriku treba izbaciti iz srpske košarke.Partizan ubaciti u neku 4 ligu jer je to po pravilima neigranja KLS i zavrnuti im slavinu.Čekamo Paprikino saopštenje.

KLS je nebitna na zalost, jos malo kako stoje stvari i ABA ce biti nebitna ako se ovako nastavi, umesto da se spusta lopta i smiruju strasti, tandel Obradovic Covic samo podgreva corbu.
Obradovic izjavama a ovaj saopstenjima, Obradovicu stalno sudije krive(evroligaske sudije ne sme da pominje jer zna da tamo slede ozbiljne kazne)
Covic zvano zlo kosarke je politicar prevejani najverovatnije i covek sluzbe cim je taj pregurao Milosevica, Djindjica, Kostunicu, Tadica, Nikolica pa i Vucica.
Tog coveka treba izbaciti iz kosarke i prepustiti rad sportskim radnicima.

Mozda su ucenjeni za sponzorstva za sledecu sezonu pa ih pustaju, svi znamo kako se povuko mts. Partzian pravi ekipu za EL , zvezda da pobedi Partizan.

Nazad
Vrh