SPORT-Opšta tema

Nije da mi nije palo na pamet, prvo se odugovlacilo sa Zeljkovim potpisom i onda nakon toga saopsteno igra se KLS.
KLS koja je iz sezone u sezonu sve gora, pa 30 igraca poapseno prosle godine, plate igraca 300e, namestaju se utakmice itd.
Kako stoje stvari Zvezda stvarno rpavi ekipu da pobedi Partizan, to cini mi se i Plavsic primetio

"Sa jedne strane je verbalni delikt, sa druge nešto drugo. Videli ste šta je sve uletelo u teren i čuli ste sve. Ja najoštrije osuđujem vređanje predsednika države. Možete da ga volite ili ne, ali morate da ga poštujete. Pogotovo što je toliko uložio u sport i košarku, a da ne pričam o Partizanu i Crvenoj zvezdi, a onda vređanje svih tih supruga i majki je za svaku osudu. Ukoliko dođe do toga navijači seopominju dva puta, treći put se skida pištaljka i prazne se tribine", završio je Grujin.

Grujin: "Utakmica će biti registrovana pobedom Zvezde 20:0, dogovorićemo se kada ćemo joj uručiti pehar!"

Najrealnije stanje kosarke uSrbiji

Ušao Partizanov ekonom u svlačionicu i obavestio igrače da se utakmica odlaže do sutra.Oni se za 15 minuta istuširali,otišli kući i legli u krevet.Kad su upalili TV,saznali da ih je zeznuo ekonom koji je verovatno poreklom zvezdaš.

Звезда спрема екипу за ''фајнал фор''... Жељко на апаратима а оскар у екстази.... ћоки пише саопштења... Остоја храни пудлицу, Пантић гледа Тегија а обоје у Жељка... овај наш Грк учи Србски... Весна прави гибаницу... Калини репрограмирају дугове... Враћају се и Шабаз и Борјан...

ово је земља недођија

Јел се ова јучерашња утакмица рачуна као 8:0?

Odakle ti za kalinica kada pre neki dan pise Bajern zainteresovan, zna se da mu Zvezda sotala 5 plata duzna kada je napustio
Hahaha
Druze milane iz iznenadjujes me non sto svojim glupostima,slusas kuzmu i luku i hvatas info,budale na kvadrat koje su nasle nacin zarade sami sebi lovu ko ih prati i slusa

Mislio sam da si ozbiljniji od miksana,dobrincanina i ostalih mejdutim prc

Kada je ekipa cz videla da nema pomoci od sudija resenje se moralo traziti mimo terena. Ovakvo besramlje i licemerije moze samo da se vidi u komsiluku. Odlicna rezija,ovako ni Kusturica ne bi izrezirao.

I dalje pljuju Obradovica a covek prvi krenuo ka klupi zvezde da zaustavi gadjanje.

Nego jel znate kako se u Srbiji postaje sampion? Tako sto izadjes na teren i pobedis kada tamo nema nikog. :D

A sto se tvoje realne analize i vidjenja situacije Lule zamolio bi te da se uzdrzis komentara jer si poceo da kmecis jos na poluvremenu,a zaboravio si predhodne dve utakmice i "faulove".

A sto se tice vredjanja zene i dece ja nisam video niti cuo ni jedan jedini dokaz osim spinova vase stranice.

Nadam se da su nasi kosarkasi naucili nesto iz ovoga,na sledecoj utakmici posle prvog skandiranja odmah naupistiti parket.

Nista sve ok
Posle ovoga i 8-0 nad obradovicem ko zna sta ce se desiti
Covek je imao po svim racunima 6-7 miliona skuplju ekipu nego druga strana,on je izgubio 8 utakmica za redom od te druge strane....bruka

Verujem da ce sada imati bar 10miliona vise budzet a nadam se po vas da ce nesto i osvojiti jer ovaj neuspeh i sramota ulazi u anale kluoske istorije bilo kog kluba a ne jednog partizana
Vi to nikako da shvatite,meni i svakom normalnom coveku koji prati kosarku to ne ide u glavu

Uzme Trifa mikrofon i kaze ako se nastavi vtedjanje prekida se utakmica,navijaci jos jace takozvano navijaju i vredjaju...bolest

"Sa jedne strane je verbalni delikt, sa druge nešto drugo. Videli ste šta je sve uletelo u teren i čuli ste sve. Ja najoštrije osuđujem vređanje predsednika države. Možete da ga volite ili ne, ali morate da ga poštujete. Pogotovo što je toliko uložio u sport i košarku, a da ne pričam o Partizanu i Crvenoj zvezdi, a onda vređanje svih tih supruga i majki je za svaku osudu. Ukoliko dođe do toga navijači seopominju dva puta, treći put se skida pištaljka i prazne se tribine", završio je Grujin.

Grujin: "Utakmica će biti registrovana pobedom Zvezde 20:0, dogovorićemo se kada ćemo joj uručiti pehar!"
Znaci verovatno je delegat reko da se utakmica odlaze, cim je ova jajara brani zvalavog.

Počele i da lete uvrede pa je pitanje što se prekinula utakmica.Nikad se zbog uvreda bilo koga nije prekidala.To partizančići hoće da stave u prvi plan da je zbog Vesne prekinuta a svi znamo da nije prvi put i niko se ne zakopčava na leđa.Samo me zanima pozadina.Ako nije strah od poraza,šta može biti.
Znaci napustili teren zbog vredjanja, ovo jos nisam video. Samo kod nas moguce, nikada se nije prekidala utakmica kada je neko vredjan ili prozivan Sloba, Tadic , zvalonja. Ali cim se spomene zvalavi ili covketova zenica odma prekid trazi se da se prazni hala.

Pionir je bio pun, niti je iko trazio da se prazni hala.

sramotnni licemer
covek se toliko ukopao da iz ovoga sada ne zna kako da izadje,morace osvojiti evroligu da se opere,da li ce dobiti budzet od 30+ miliona videcemo

Znaci verovatno je delegat reko da se utakmica odlaze, cim je ova jajara brani zvalavog.

Znaci napustili teren zbog vredjanja, ovo jos nisam video. Samo kod nas moguce, nikada se nije prekidala utakmica kada je neko vredjan ili prozivan Sloba, Tadic , zvalonja. Ali cim se spomene zvalavi ili covketova zenica odma prekid trazi se da se prazni hala.

Pionir je bio pun, niti je iko trazio da se prazni hala.
Kad će vam doći do mozga da je utakmica prekinuta zbog gađanja a ne zbog vređanja i da vaš klub nije hteo da izađe na teren da bi umesto sramote glumili žrtvu.Da li pamtiš da je jednom u bilo kojoj hali prekinuta utakmica zbog vređanja-podeli sa nama..Licemerje Paprikino prelazi na sve vas.

Nazad
Vrh