Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Odakle ti za kalinica kada pre neki dan pise Bajern zainteresovan, zna se da mu Zvezda sotala 5 plata duzna kada je napustioNego da se bacimo na vedrije teme
Jaramaz u CSK
Plavsic(siguran) Kenan(verovatno) Kodi-Miler- Mekintajer(siguran) i Kalinic u zvezdi najverovatnije
Ma kakvi ,ide Kalina kod nas ubedjen sam,cak negde i procitah da je u pitanju trogodisnji ugovor.Odakle ti za kalinica kada pre neki dan pise Bajern zainteresovan, zna se da mu Zvezda sotala 5 plata duzna kada je napustio
HahahaOdakle ti za kalinica kada pre neki dan pise Bajern zainteresovan, zna se da mu Zvezda sotala 5 plata duzna kada je napustio
Znaci verovatno je delegat reko da se utakmica odlaze, cim je ova jajara brani zvalavog."Sa jedne strane je verbalni delikt, sa druge nešto drugo. Videli ste šta je sve uletelo u teren i čuli ste sve. Ja najoštrije osuđujem vređanje predsednika države. Možete da ga volite ili ne, ali morate da ga poštujete. Pogotovo što je toliko uložio u sport i košarku, a da ne pričam o Partizanu i Crvenoj zvezdi, a onda vređanje svih tih supruga i majki je za svaku osudu. Ukoliko dođe do toga navijači seopominju dva puta, treći put se skida pištaljka i prazne se tribine", završio je Grujin.
Grujin: "Utakmica će biti registrovana pobedom Zvezde 20:0, dogovorićemo se kada ćemo joj uručiti pehar!"
Znaci napustili teren zbog vredjanja, ovo jos nisam video. Samo kod nas moguce, nikada se nije prekidala utakmica kada je neko vredjan ili prozivan Sloba, Tadic , zvalonja. Ali cim se spomene zvalavi ili covketova zenica odma prekid trazi se da se prazni hala.
Počele i da lete uvrede pa je pitanje što se prekinula utakmica.Nikad se zbog uvreda bilo koga nije prekidala.To partizančići hoće da stave u prvi plan da je zbog Vesne prekinuta a svi znamo da nije prvi put i niko se ne zakopčava na leđa.Samo me zanima pozadina.Ako nije strah od poraza,šta može biti.
Kad će vam doći do mozga da je utakmica prekinuta zbog gađanja a ne zbog vređanja i da vaš klub nije hteo da izađe na teren da bi umesto sramote glumili žrtvu.Da li pamtiš da je jednom u bilo kojoj hali prekinuta utakmica zbog vređanja-podeli sa nama..Licemerje Paprikino prelazi na sve vas.Znaci verovatno je delegat reko da se utakmica odlaze, cim je ova jajara brani zvalavog.
Znaci napustili teren zbog vredjanja, ovo jos nisam video. Samo kod nas moguce, nikada se nije prekidala utakmica kada je neko vredjan ili prozivan Sloba, Tadic , zvalonja. Ali cim se spomene zvalavi ili covketova zenica odma prekid trazi se da se prazni hala.
Pionir je bio pun, niti je iko trazio da se prazni hala.
Smesan si lule.kad kazem da kad odu licemer od trenera i coveka i ovaj ludak od igraca---partizan ce progledati--oni meni ne veruju
x.com
x.com