SPORT-Opšta tema

Ja ne velicam danasnji sistem, los je. Ali ni taj vas komunizam nije ni blizu dobar koliko neki hoce da ga prikazu. Kralo se i onda itekako. Od sitnih radnika u zadruzi pa na gore. Svako ko je rekao nesto protov bio je zatvaran i proganjan. Nisi ni tad mogao dobiti posao ako nisi bio clan saveza komunista. Ali vrhunac svega mi je kada vadim kakve nepismene budaletine su bile rukovodeci kadar u to vreme. Strasno, nista bolje nego danas.
Ni ja ne veličam onaj sistem.Ali smo nekako svi približno bili jednaki dok danas,što si luđi sve si bolji i poštovaniji.Na ovim našim prostorima su najbolje prošli Slovenci a i njih ne bi bilo da nije Bosanaca.Mi smo okupirani ali nam to niko nije javio.Samo je sada okupacija drugačija,modernija.

Mislim da gresite, bilo je razlike i onda, pogotovo ko je bio na polozaju nekom da nesto odlucuje a uglavnom nepismene neotesane budale. I u vreme komunizma je jednakost bila samo prividna i prazna prica. Ovde kod nas su zadrugari i " komunisti" svi u selu sagradili nove kuce u to vreme, dok su posle tog sistema velika vecina propali, nisu se snasli jer su bili lenji i patili za onim uredjenjem.

auh ala ste ga razvezali u temi :haha: :haha: :haha:

meni vise smeta ovo sada nipodastavanje kupa u srbiji(pa i lige same) nego prica o necemu sta i kako je bilo pre 60godina

prema kladionici favorit je Partizan sto se slazem,doduse dosta visoko je drze -1.85- ali uzimam to

bilo bi i previse da zvezda dobije 3 puta uzastopno partizan ove sezone iako se brani trofej osvojen tri puta uzastopno

zanimljivo ce biti ako zeljko ispusti i ovaj trofej,ove godine vec je ispustio trofej Super kupa Aba lige gde je Studenski Centar dobio Partizan trojkom 5 sekudni pre kraja

Ne znam bice neizvesno i mislim da ce opet jedna lopta presuditi. Gledao sam nasu igru protiv ovih amaterskih klubova u kupu... Ocajni smo... procenti sutra porazavajuci... sad protiv vojvodine 5 vezanih napada u cetvrtoj cetvrtini ne dajemo kos... to protiv iole ozbiljnije ekipe ides na -10 kao od sale...

ma to igrali samo onako cisto da se ne povrede i da ode sezona za igraca pa i pre samog finala kupa

veceras to ide tip top zategnuto

imam neka posla,pa necu biti u prilici da gledam veceras ovo klanje a bice sigurno

Pa naravno da nece da igraju namestenu ligu. liga koja spada u vlasnistvo klubova, nije pod kss. Otkrivene velike namestalje, pokrenuta istraga fibe.

Nazad
Vrh