Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U svih sest poredjenja je prvi u prednosti.Вечне теме за полемику: четници - партизани; русија - еу; звезда - партизан; уреа - кан; мерцедес - бмв; орање - но тил...
Sreca pa su Lotar Mateus, Jirgen Reber ili Avram Grant bili jeftini kad su dolazili na JNA.Dosao novi trener u Zvezdu a koliko je placen nesmem da otkrivam reci cu samo da ima 7 cifara /sedam cifara /TO JE NAJPLACENIJI TRENER SVIH VREMENA U SRBIJI![]()
![]()
![]()
a posto se zna da je Zvezda sampion Srbije 2024 godine a zna se i da ce da sluzi za gol razliku u ligi sampiona za punjenjea zna se i da klub nije izmirio svoje finansijske obaveze a bunar je prenatrpan ko ovo dovodi i za cije zdravlje .Ladno moze da ih vodi trener sto trenira petlice u balonu a moje misljenje je da ovaj vrsni strucnjak iz Izraela PONAVLJAM IZ IZRAELA slag na tortu .Ko daje vise podrsku ovim bahanalijama a lepo sam rekao samo bojkot i biti uporan u bojkotu do kraja .Trener Milojevic je osvojio titulu i kup i platio glavom a ovaj novi trener sto ga ne trazi niko u Evropi on je najplaceniji u istoriji
Pogledacemo jedan isecak kako on sprovodi svoje trenerske zamisli veoma interesantna postavka ige VREDI POGLEDATI
Ali Lotar je ipak opravdao ocekivanja sa autsajderskom ekipom izbacio Njukasl a u grupi tvrdo prodao svoju kozu jedan primljen gol protiv dream teama Reala i to iz ofsajda i egal sa prvakom Evrope Portom ali zamisli ti ovo muljanje i ove milionske transfere iz nicega .Bolesnik nastavlja da umire na aparatima ja ne znam kako se ti osecas ali ja jednostavno ne mogu da se pomirim sa ovakvim cinjenicnim stanjem PA JELI MORALO OVOM INDIJANCU PREKO PAPIRA DA SE DA TOLIKO NOVCASreca pa su Lotar Mateus, Jirgen Reber ili Avram Grant bili jeftini kad su dolazili na JNA.
Povrsno pratim sport , odnosno pogledam nekad utakmicu , al iza utakmice nepratim bas nista , al naduhnuto ovdr pisete pa procitam ponekad . Upade mi u oci recenica sto napisa mornar . Kakvu privatizaciju ? Zar fk , npr zvezda nije firma obicna ? Ko je vlasnik ? Nije valjda drzavno ??Ali Lotar je ipak opravdao ocekivanja sa autsajderskom ekipom izbacio Njukasl a u grupi tvrdo prodao svoju kozu jedan primljen gol protiv dream teama Reala i to iz ofsajda i egal sa prvakom Evrope Portom ali zamisli ti ovo muljanje i ove milionske transfere iz nicega .Bolesnik nastavlja da umire na aparatima ja ne znam kako se ti osecas ali ja jednostavno ne mogu da se pomirim sa ovakvim cinjenicnim stanjem PA JELI MORALO OVOM INDIJANCU PREKO PAPIRA DA SE DA TOLIKO NOVCA![]()
aman da li vise ima kraja ovom kabareu
I DA LI OCEKUJES NESTO KONKRETNO OD OVOG KWAZI STRUCNJAKA
NARAVNO DA NE VEC VIDJENO BUNAR U NAJAVI ,PITANJE JE KOLIKO CEMO MORATI DA CEKAMO NA PRIVATIZACIJU KLUBOVA
a najverovatnije to necemo ni docekati HOROR FILM
![]()
Dao vam je iz onog dzepa iz kojeg svima daje.Čije pare?Jel dao iz svog džepa?
I dalje mislimo isto o vođi sekte.
Mislite i dalje ali nemate m...a da to skandirate, tj kupio vasČije pare?Jel dao iz svog džepa?
I dalje mislimo isto o vođi sekte.