Predsednik fss je Dejan stankovic, a trener reprezentacije najverovatnije tumbakovic, dalje da ne pisem....
Eeeee ovo su vec novosti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Predsednik fss je Dejan stankovic, a trener reprezentacije najverovatnije tumbakovic, dalje da ne pisem....
Propali trener sa kupljenim titulama,gde je taj covek ostvario neki uspeh sem Partizana gde je valjda najtrofejniji trener a sve zahvaljujuci cika Toletu , Tumba je ocigledan primer grobarskog postenja ovamo sve pobedjuje cim mrdne negde dalje ne moze sezonu da sastavi otkaz ,nesto je trulo u drzavi Danskoj .
Mozda ima 15 sposobnijih, ali da bude pristrasniji od Toleta, nemoguca misija .
Dusko vidim spominjete tu neka imena pa cu i ja neka, a ljudi ce ih prepoznati.Mirko Marjanovic, Ivica Dacic, Branko Ruzic.To su ljudi za vreme cije ste vi vlasti nakupili te titule i sada slag na torti Branko Djuric za koliko je ono ostetio drzavu.Zvezdin ni jedan fudbaler nije optuzio i svedocio protiv Dragana Dzajica, a bio je toliko u pritvoru. Zapitajte se ko mu sada nedozvoljava i ko ga ucenjuje da netuzi drzavu i netrazi odstetu.Samo napravite dobru ekipu i pobedjujte sve redom i sudije tu nista nece moci da pomognu Partizanu. Na toj istoj utakmici se dogodilo udaranje laktom igraca Partizana (Volkova) od strane igraca Vozdovca u sesnaestercu za koje je isto kazna jedanaesterac i crveni karton. Kako to "oko sokolovo" nije primetilo. Kako se ne setite da je Vasem rivalu ponisten izjednacujuci gol i isto tako to osudite. Treba biti objektivan. Ja sam odmah po odgledanom klipu napisao da je sudija mogao mirne savesti da svira penal. Ako se drzite izjava Vasih celnika kojima je lopovluk jedino zanimanje u zivotu nije dobro. Zelim samo da podsetim na milionske pljacke u kk Crvena Zvezda i fk Crvena Zvezda koje su zataskane a pocinioci abolirani i danas dele saopstenja o postenju i moralu. Setite se falsifikovanja potpisa Gorana Drulica od strane celnika koji danas dele kojekakva saopstenja da bi sakrili svoju bruku i sramotu. I Zvezdi i Partizanu je ponudjeno da njihove utakmice sude sudije iz inostranstva i oba kluba su to odbila, najverovatnije zato sto su im domace sudije potrebne za stvaranje alibija za katastrofalno stanje u njihovim klubovima.
Dusko vidim spominjete tu neka imena pa cu i ja neka, a ljudi ce ih prepoznati.Mirko Marjanovic, Ivica Dacic, Branko Ruzic.To su ljudi za vreme cije ste vi vlasti nakupili te titule i sada slag na torti Branko Djuric za koliko je ono ostetio drzavu.Zvezdin ni jedan fudbaler nije optuzio i svedocio protiv Dragana Dzajica, a bio je toliko u pritvoru. Zapitajte se ko mu sada nedozvoljava i ko ga ucenjuje da netuzi drzavu i netrazi odstetu.
ma to niko iz fifa nije niti cuo niti video