SPORT-Opšta tema

Pa ko vama daje zadnjih 10g i opet ništa.U Evropi nula.Ako dovedete ovog Argentinca odakle 1,8 miliona evra po sezoni.Samo se tešite ali ne možete ni primirisati uspesima Partizana u Evropi.
Hoce li mi neko od vas grobara odgovoriti na pitanje ili da vam ja napisem. Ko je bio i cime se bavio Radojica Nikcevic predsednik KK Partizan kad je isti postao prvak evrope 91-92??

Što je ovo?? Hrvatska-Brazil--1-1, a nijedan komentar..??
sistem vrednovanja u Srbiji je ozbiljno uljuljan npr veliki uspeh u našem fudbalu je pobeda Zvezde u Surdulici sa dva igrača vise i dobar otpor protiv Makabija u kvalifikacijama za ligu sampiona .A ovo sto rade Hrvati je svemirska dimenzija.Mnogo dobra stvar za svetski fudbal je ispadanje svih ovih olosa sto su prodali mečeve zadnjeg kola u grupnoj fazi i tako direktno izbacili Urugvaj .Mexico,Nemačku a mogli su i nas da smo dobili Svajcarsku izgoreli bi zbog nečijeg kabarea .Spanija je platila a sada i Brazil .Sto se tice Hrvata ovo je prezentacija totalnog fudbala a osim karaktera za vraćanje iz mrtvih po ko zna koji put moram da napomenem da je ovo maltene rezervni tim Hrvatske od zadnjeg Mundijala .Cestitke umetnicima

Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока

Ja sam samo primetio da tamo negde od 2012. nas kolektivni sport polako, ali sigurno klizi ka ambisu. E sad zasto je to bas bih voleo da znam :unsure:

Svaka cast za prolaz dalje, imaju pobednicki mentalitet. A kakvi ste ljudi pokazuje poslednja dva posta, vecina vam je cestitala, podrzala u uspehu. Ovakvi komentari su stvarno ljudsko dno i blato....

Uzivaj u carevanju . Iz pouzdanog izvora sam cuo da je bas bio zeznut na tribini .
Sto se tice komsija . Isto cu reci sto i za Maroko . Ja takav fudbal ne postujem ali jbg. bunker donosi rezultat .
Mislim da ima vise od bunkera, nisu hrvati igrali totalni bunker vrsili su i oni pritisak na brazilce , hrvati su odigrali svih 120 minuta bez usporavanja ,cak mislim da je na kraju posed lopte bio na hrvatskoj strani .
Za razliku od naseg tima oni su veoma ozbiljno shvatili svetsko prvenstvo .

Steta za lazne Lale . Da se onako vrate i izgube na kraju . Suzava se favorit . Sutra ko pobedi Fra.-Eng. taj ce i osvojiti WC .

Al se meni ucinilo pa su 2 argentiska fudbalera igrali rukom namerno u protivnickom 16 a sudija im nije dao zuti?

Mesi je jedan od njih . Sudija kao da je ocaran njime i oprasta mu . A Brazilcima nije sviran penal ali to ih ne vadi jer su u prvom igrali kao lenje babe .

Bravo komsijama za izuzetnu borbenost i pobednicki mentalitet, na kraju pobedu nad ciganima.

Ee sad jos i ovi olosi iz J Amerike da odu kuci pa cu onda bas na miru da gledam dalji tok prvenstva!

У ову спортску тему не залазим јер ме спорт и не интересује, али видим у "чет" теми да се помиње неко препуцавање у овој теми и бановање некога, па сам свратио да видим о чему се ради. Од свог тог околоспотрског препуцавања је приметим ове Питове "бисере". Људи, ово што он пише је шовинизам и расизам најгоре врсте и није му први пут, а не видим да се нико штреца на то.

Пит, ти као човек румунске националности би требало да имаш много више сензитивитета према таквом изражавању јер је и твој народ по читавој Европи изложен негативним стереотипима и да вас називају Циганима и то не са позитивним контекстом.

Kako vidim ovde su neki baš imali motivaciju da pišu o ličnim frustracijama, ali zaista tomenije mesto ovde na forumu. Mislim može i na forumu ali ne treba biti previše primitivan i prost.

У ову спортску тему не залазим јер ме спорт и не интересује, али видим у "чет" теми да се помиње неко препуцавање у овој теми и бановање некога, па сам свратио да видим о чему се ради. Од свог тог околоспотрског препуцавања је приметим ове Питове "бисере". Људи, ово што он пише је шовинизам и расизам најгоре врсте и није му први пут, а не видим да се нико штреца на то.

Пит, ти као човек румунске националности би требало да имаш много више сензитивитета према таквом изражавању јер је и твој народ по читавој Европи изложен негативним стереотипима и да вас називају Циганима и то не са позитивним контекстом.
Daj bre Zorge nemoj **greška i napraviti od salate **greška.
Lupetas bez ikakve veze i preusmeris temu u sasvim drugom pravcu.
Kao tebe zaboli srce za J. Amerikance sto sam napisao da su olosi u smislu fudbala i sto sam one crncuge nazvao ciganima.
Lupetas o rasizmu i o nekom "mom narodu" koji je taj moj narod? Opterecen si ti necim, tako da leci frustracine na drugi nacin!
Mislim da te vise dotice i boli to stu su ih komsije strpali u kos i poslali uvijenim repom odakle su dusli!

Nazad
Vrh