Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ako si na mene mislio-nisamCini mi se da ste lane bili kod mene u Gradini salašima?
Ja kad sam govorio da smo mi najsporija reprezentacija nisam mislio na ukupno predjeno kilometara , vec brzinu nasih igraca. Najbrzi igrac na prvenstvu je Mbape moze da postigne brzinu od 36 km/h . A vecinu kartona smo dobijali kad je protivnicki igrac brzi pa ti ostane samo da ga povuces ili sapletes da bi zaustavio napad.bukvalno
mi da imamo ovog portugalskog santosa ili ovog francuza sto je u saudisjkoj juju
ja opet ponavljam da smo mi imali 4 igraca na 60% snage iz startne postave a pretrcali vise od svih reprezentacija sa kojima smo igrali
protiv 2 cak i vodili 3-1 i 2-1 a na kraju izgubili bodove
posle svega kriviti igrace je smesno
Ako i tamo ne prodjemo grupu ( jer je eto mnogo teška , grupa smrti itd... ) neko će reći da je i sam plasman dovoljan uspeh !......................................................................
Za kvalifikacije Euro24, imamo laksu grupu i realno je da se plasiramo(mislim sta moze da podje lose u toj konkurenciji)
Ma to je sve limunadica mi smo u prisnoj vezi kao klub sa Mozzart kladionicom ali ono sto je mene odusevilo je DOLAZAK JOS JEDNE CAMUGE NA STADION U LJUTICE BOGDANA ovaj je brz kao mungos samo sto tehnicki nije najbolje potkovan i to je verovatno ako me statistika ne vara 9 ti ili 10 i crnac u crveno belima .Ovim transferom ste presisali Nant i Monpelje u Francuskoj i polako belci iscezavaju sa Topcidera .Trazice se belac sa baterijskom lampom na Marakani ali ga niko nece naci ili to ili cete da pravite belce od blata pa na onaj tenk ispred stadiona mogu da se popnu zulu crnci i da ispustaju ratnicke poklike .Ali napominjem ALI bratski nam klub iz Zagorja zelene Dinamo Z nema ni jednog crnca a igraju ligu sapmpiona vec dugo i to veoma zapazenu ulogu .Medjutim ko bi ga znao mozda je ovo NOVA FILIJALA ZA NEBRUSENE I NEISKLESANE DIJAMANTE I DRVOSECE gde bi trebalo posle brusenja i tesanja da to sve bude ALL RIGHT a bice sigurno jer rukovodstvo crveno belih je brizljivo odabrano sa poternice i svaki njihov potez je propracen sa velikim uzdahom a i sa nadom i ceznjom i zeljom u svetlu buducnost ..........samo treba ici stisano korak po korak a uspeh nece izostatiJel popio ko Cedevitu za prijatno spavanje??
Ja znam Milojice da bi ti da pricas o svetskim i Evropskim takmicenjima ali mislim da je najbolje u ovom trenutku da se vratimo na supersonicnu klonjara prvu ligu Srbije i tu da analiziramo i da vrebamo nasu sansu u buducnosti IZ PRIKRAJKA .Ali prvo treba zavrbovati ovu dvojicu trenera Songa i Dalica jer oni su jedini uspeli da ONESPOSOBE TRAJNO KARAOKE /a da su im sipali ricinus u pice i johambin u jelo ne bi ih ovako onesposobili /a ovaj nesretnik iz Kikinde jos skocio ovde na forumu da se obracunava sa Hrvatima a oni ga oduvali kao sa KIRBI USISIVACEM nego da ti cestitam vidim da si poceo da sadis voce da te podrzim i da ti pozelim srecu u vocarstvu samo unesi sebe i ljubavi u to sto radis i uspeh ce biti zagarantovanAko i tamo ne prodjemo grupu ( jer je eto mnogo teška , grupa smrti itd... ) neko će reći da je i sam plasman dovoljan uspeh !
tu je tvoj drug da popravi raspoloženjeНије прошао.
Posto sam prozreo clanove iz HR i njihovu nameru da nas ponize ovde na forumu verovatno si mislio na mene. Oduvali su me zato sto su svojom bahatoscu i bezobrazlukom proizveli da jedan bude banovan. Posto su neki postovi obrisani verovatno nisi stigao da procitas moj odgovor njima koji je ipak bio kulturan i civlizovan. To sto ste im se vi neki uvlacili u **greška i pisali hvalospeve o njihovoj igri i utrkivali ko ce pre da im cestita to je vas problem. Koliko se secam jedino im je clan Putin odgovorio kako treba, ali ipak na kulturan nacin. I nemoj ono nesretik jer veceg nesretnika, luzera i proizvodjaca gluposti od tebe nema.Ja znam Milojice da bi ti da pricas o svetskim i Evropskim takmicenjima ali mislim da je najbolje u ovom trenutku da se vratimo na supersonicnu klonjara prvu ligu Srbije i tu da analiziramo i da vrebamo nasu sansu u buducnosti IZ PRIKRAJKA .Ali prvo treba zavrbovati ovu dvojicu trenera Songa i Dalica jer oni su jedini uspeli da ONESPOSOBE TRAJNO KARAOKE /a da su im sipali ricinus u pice i johambin u jelo ne bi ih ovako onesposobili /a ovaj nesretnik iz Kikinde jos skocio ovde na forumu da se obracunava sa Hrvatima a oni ga oduvali kao sa KIRBI USISIVACEM nego da ti cestitam vidim da si poceo da sadis voce da te podrzim i da ti pozelim srecu u vocarstvu samo unesi sebe i ljubavi u to sto radis i uspeh ce biti zagarantovan
Posto pises konfuzno, da li sam ja to dobro razumeo da vam je bratski klub Dinamo iz Zagreba?? Cudis se sta je Bukari promasio?? Pa sta je Kejn promasio koji je i veci igrac i bolje placen i kapiten ekipe i gde je ulog bio mnogo veci?? Ali ti si opterecen, Bukarijem, Omonijom, ukratko Crvenom zvezdom tako da ti jedino kladionica i tudji tiketi daju neku utehu.Ma to je sve limunadica mi smo u prisnoj vezi kao klub sa Mozzart kladionicom ali ono sto je mene odusevilo je DOLAZAK JOS JEDNE CAMUGE NA STADION U LJUTICE BOGDANA ovaj je brz kao mungos samo sto tehnicki nije najbolje potkovan i to je verovatno ako me statistika ne vara 9 ti ili 10 i crnac u crveno belima .Ovim transferom ste presisali Nant i Monpelje u Francuskoj i polako belci iscezavaju sa Topcidera .Trazice se belac sa baterijskom lampom na Marakani ali ga niko nece naci ili to ili cete da pravite belce od blata pa na onaj tenk ispred stadiona mogu da se popnu zulu crnci i da ispustaju ratnicke poklike .Ali napominjem ALI bratski nam klub iz Zagorja zelene Dinamo Z nema ni jednog crnca a igraju ligu sapmpiona vec dugo i to veoma zapazenu ulogu .Medjutim ko bi ga znao mozda je ovo NOVA FILIJALA ZA NEBRUSENE I NEISKLESANE DIJAMANTE I DRVOSECE gde bi trebalo posle brusenja i tesanja da to sve bude ALL RIGHT a bice sigurno jer rukovodstvo crveno belih je brizljivo odabrano sa poternice i svaki njihov potez je propracen sa velikim uzdahom a i sa nadom i ceznjom i zeljom u svetlu buducnost ..........samo treba ici stisano korak po korak a uspeh nece izostati
Zivota mi ja da se pitam pre bi umesto Terze i Kokeze i budzatog psihopate doveo bi Dalica i moze Tudor za pomocnika pa kada volis svoje sto ste dovodili 90 tih i Hrvate i Bosance i Makedonce i Crnogorce kakvi su ovo dvostruki arsini ili to ili se stidite svoje proslostiSlusaj sreco. Zasto nisi reagovao kada su ti isti HR forumasi pisali kako nas siptari j.bu gde i kad stignu. Robijeva majka je Srpkinja iz Cacka. Da nije za vreme SFRJ bio u Zvezdi tesko da bi bio pozvan da bude trener. Ja nisam nacionalista, ali vise volim svoje nego njihovo pa makar bilo i losije, a ti i dalje velicaj Tudjmana i Zlatka Dalica. Vidim da ga zelis na klupi voljenog ti kluba. Sta mislis da li bi mogao da bude trener Zvezde?? Nikad pa ni onda.