Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A ko je taj?@lule - Moze biti a razmisli sledece . Ko je nameracio glavnu stolicu u FSS . E bas taj moze da napravi haos u timu . Po meni ce pre to biti
Ako nema karantina onda su naši sinoć slavili pobedu unapred.verovatno od ranije ali nisam bas siguran da imaju karantin
tracevi samo,nisam rekao da je tacno
@Miloica
u admiralu kvote su ti za brazil 90 a za nas 21----na 200din 378hilj dobitak
mozzart na sajtu nema 7 0(verovatno imas u lokalu) 7+ golova ti je 20kvota za srbiju ti je 28 tr30----na 200din 112hilj tu jos ide bonus neki sigurno
Pa gazda za nas fudbal - Terzic .A ko je taj?
Gde sam ja napisao da bez Piksija nema reprezentacije>>Toliko poznaješ fudbal da cpo tvom bez Piksija neće biti reprezentacije.Sve vreme se vadi na povrede kao da druge ekipe nemaju te probleme.Kada nije siguran u tu klupu,što ih je izabrao.mogao je povesti nekog iz Zvezde,Partizana....Ne zaboravi da smo se sa njim jedva provukli na SP,uz pomoć sudija i sreće.Ako si pratio moje pisanje-napisao sam da ne mogu obe utakmice odigrati dobro i bio sam u pravu.Ova nije bila dobra ali će biti protiv Švajcarske.
Pa sta kad kamerun odigra nereseno sa brazilom? Ako mi dobijemo svicu ( sto ne verujem, ali teorijski) tabela bi bila:Sad mogu da kažem Cociju da sam našao trenera koji će bolje voditi reprezentaciju.JA.Zašto Radonjića kasno uvodi i to kad treba da se čupa.Brazilci neće dati nama da idemo dalje.Igraže nerešeno sa Kamerunom i baj,baj.
Ne znam vaše mišljenje ali po meni su oba gola dali iz ofsajda-naročito drugi.
Nemoj sad da listam u nazad.Još si i od mene tražio da navedem ko bi se to prihvatio umesto njega.Gde sam ja napisao da bez Piksija nema reprezentacije>>
Ne zivim u NS, tamo sam samo studirao. Nesto si opet prezubio mornarnema panike idemo dalje sigurno .Stop pesimistima i hejterima idemo samo jak.Lule28 javi se po nekad a može i član Pexap iz Novog Sada tu smo da se pomognemo sa ponekim savetom .....ali pravovremeno
Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока
Sledeći predsednik FSS-a je bivši ministar poljoprivrede.Još uvek aktivan fudbaler.Čudi me da ga nisu poveli u Katar bar kao rezervu.sta ste se uhvatili za tog terzica,taj je bitan do mojega
sta on ce kao napustiti zvezdu i otici da bude predsenik fss---aj i to da vidim
hoce kamerun ce igrati x sa brazilom isto kao sto cu ja ziveti 132godine
I sad te pitam koga ti vidis kao sledeceg selektora??Nemoj sad da listam u nazad.Još si i od mene tražio da navedem ko bi se to prihvatio umesto njega.
Ti si mnogo stručniji na tom polju.Jedno znam.Može se naći bolji a isto tako i lošiji ali naši fudbaleri su iz elitnih klubova,samo ih treba kanalisati.Svi mogu da igraju ako ih neko dobro vodi.Ali to nije Piksi.I sad te pitam koga ti vidis kao sledeceg selektora??