Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U srz BanatNe zelimo mi priznati zbog tvrdoglavosti koje u svemu imamo da nismo dorasli velikih kompeticija, da nam je mentalitet los, pogotovo u takmicarskom delu ( odnosim se na fudbal), da gledamo na sebe kao i u svacemu da smo naj pametniji i najbolji a ne gledamo u realnost gde smo i gde spadamo!Drzi se teme sporta a ne teme zutih stampi . Neka rade sta hoce , njihov perverzni zivot .
Zanimljivo oko selektora . Ko ce sledeci biti . Vala smo ih promenili strava . Bili i stranci i najbolji nasi treneri i opet nista . Cak smo i Antica ispljuvali . Na Sinisi ga siljili bez sramote . Ocito da nije problem u selektoru po mom misljenju .
antic se zakacio sa tada bogom u srpskom fudbalu Toletom K. pa je oteran,Sinisa je podmladio ekipu ako se dobro secam ali imao je neke oscilacije bas u utakmicama tj rezultatima...realno mislim da ovde da je bio iole neki trener koji malo ima slifa,svakako bi bili na ovom SP(da nismo dobili portugal isli bi u baraz valjda bi tu prosli) jer mislim da stvarno imamo ekipu za to,izgleda da se piksiju malo i posrecilo a ovo posle kameruna danas pokazalo da bas i nije neki strucnjak sto se tice trenerskog posla(ostavimo japan po strani to je smesno i gledati)Drzi se teme sporta a ne teme zutih stampi . Neka rade sta hoce , njihov perverzni zivot .
Zanimljivo oko selektora . Ko ce sledeci biti . Vala smo ih promenili strava . Bili i stranci i najbolji nasi treneri i opet nista . Cak smo i Antica ispljuvali . Na Sinisi ga siljili bez sramote . Ocito da nije problem u selektoru po mom misljenju .
Pa izgleda da i oni spadaju u oni i cela nacija spadaju u grupu koja se manje razume od tebe.Vjetrovic i Bogdanovic?? Sta su ta dvojica uradili u zivotu osim sto su bili prosecni fudbaleri?? Gde su pokazali svoje trenersko znanje da bi bili kompetentni kriticari.
Mec Ekvador Senegal nije za igru .Igraj 3 singla na Srbiju prvi je kec na nas drugi je OBA TIMA DAJU GOL i treci singl je 2 do 4 gola .Nemci ce dizati formu a ocekujem dobru kvotu na njih .Hrvati blagi favoriti protiv Belgije Maroko po prikazanom odlicna ekipa .Brazil deluje impresivno ,Argentina ekipa koja moze da dobije svakog ali i da kiksira Steta za ekipu Urugvaja odigrali su muski ali ih nije htelo .Zreb nam je naklonjen a neko rece da idemo na Portugalce i to je odlicno sve se otvara .IDEMO DO KRAJA NEMA PREDAJE SVE PARE NA SRBIJU ALI SVEAu Mornar . Svaki tiket slikas kladionicu . Kao da im dajes reklamu . Izgleda da ti njima dugujes pa moras da ih malo reklamiras
Zanimljiva mi kvota na Senegal . Po meni su kvalitetnija ekipa od Ekvatora . Bas jaka kvota na pobedu Senegala .
@lule - stvarno sam zaboravio . Ali potsetio si me Muslima . Iako ga nisam voleo bilo mi krivo sto dobio otkap a plasirao ekipu .
Hvala na komplimentu.Pa izgleda da i oni spadaju u oni i cela nacija spadaju u grupu koja se manje razume od tebe.
Ako je samo deo od ovog istina onda strucne sluzbe FSS treba da lete ne moze psiholog da ne zna.Uneo se razdor u ekipu bez potrebe.Sad kazu nece niko da razgovara sa doticnim pa kako onda da igraju.O igrackim kvalitetima necu da razmisljam jer nisam kompetentan o ljudskim vec ispada da mozemo.Recite mi jel se neki fudbaler ozenio sa nekom fakultetski obrazovanom devojkom ili mozda domacicom?i onda ti je sve jasno ko se ustvari za sve pita..kakav terzic i gluposti
pa sad su uhapsili kao neku kriminalnu grupu sa vozdovca ili vracara sad tacno da ne lupam za neka dva ubistva i kao pripreman atentat na zvalavog a lik mislim nesto Miketic da je prezime preko bate Andreja postao predsednik bokserskog kluba CZ
ali meni su ovi fudbaleri nasi ludilo pazi ako je ovaj trac istina a ko zna
imas milione mlad si zgodan mozes da imas bukvalno koju hoces(citava planeta je tvoja) i ti ozenis bukvalno kuravelu preko koje su presli ko zna koji svi vec i znas da je sponzorusa ili kako je vec nazvati...evo ta manekenka Ana Rajkovic sada pazi bila sa ovim nasim najboljim bokserom svih vremena Veljkom Raznatovicem jedan od primera,krem de la krem naseg drustva
ili Jovic ovu Sofiju itd itd pa da joj je od zlata majka mu stara znas da je kuravela i da si verovatno samo broj,rodi ti dete i bas je briga posle