Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
da interesantno da se tiketi pojave samo kad su utakmice zavrsene ,nema tiketa pre utakmica, mozda ima i dosta promasaja? Ovako ispada da je svaki tiket 100% pogodak, neznam da li iko ko igra kladionice ima svaki put dobitni tiket?mornar smaras
sad cu da ti otvorim novu temu kladjenje tiketi
pa tamo daj savete al molim te samo pre nego sto utakmica krene...hvala unapred
Napisah ovo pre dva tri dana. Optimista sam do kraja, ali mi se ne svidjaju pogledi koji igraci razmenjuju. U jednom momentu Mitrovic stoji par metara u ofsajdu i namerno nece da izadje, a ostali kao da mu se smeskaju. Par puta izrazito sebican. Kostic je igrao dok je imao snagee.Da se ne zavaravamo bolje od ovog nemamoRetko realan komentar. Sigurno da mozemo bolje, da li ce to biti dovoljno za Kamerun i Svajcarce videcemo. Licno se vise bojim Kameruna. Slabija je ekipa, a nama pobeda imperativ da bi vratilli samopouzdanje mada bi i sa neresenim ostali u igri u zavisnosti od utakmce Svica- Brazil
80 miliona bez sponzora.Podeli to sa tri.
sto se tice mitra...promasio bar 2 gola danas,ceo napad tj tim igra da mu namesti gol,mlatara rukama i nezadovoljan citav mec,nameste mu gol da samo gurne loptu u mrezu,raduje se sam umesto da krene ka zivkovicu i ostalima u zagrljaj,ne trazi zamenu i ako mrtav,,,vrlo cudno danas od mitraNapisah ovo pre dva tri dana. Optimista sam do kraja, ali mi se ne svidjaju pogledi koji igraci razmenjuju. U jednom momentu Mitrovic stoji par metara u ofsajdu i namerno nece da izadje, a ostali kao da mu se smeskaju. Par puta izrazito sebican. Kostic je igrao dok je imao snagee.Da se ne zavaravamo bolje od ovog nemamo
Dobar je ovaj sada sto vodi . Kaze neprimerena zastava na terenu . Ovaj sto je uneo zastavu u ovoj deceniji nece videti Sunce .Komentatori sa rts, i aca frizurica neka se samozapale.
2 najveća problema na šampionatu su zastaveDobar je ovaj sada sto vodi . Kaze neprimerena zastava na terenu . Ovaj sto je uneo zastavu u ovoj deceniji nece videti Sunce .
Pa zar nisu u karantinu.Ili su dešavanja od ranije.sto se tice mitra...promasio bar 2 gola danas,ceo napad tj tim igra da mu namesti gol,mlatara rukama i nezadovoljan citav mec,nameste mu gol da samo gurne loptu u mrezu,raduje se sam umesto da krene ka zivkovicu i ostalima u zagrljaj,ne trazi zamenu i ako mrtav,,,vrlo cudno danas od mitra
krenuli su juce i tracevi da je vlahovic opalio anu rajkovic i da se saznalo,da se njih dvoje potukli a da sa dusanom sad niko ne prica u repezentaciji
takodje da pegla i karleusu koja je pazi sad u kataru
neki igraci da su zaratili sa piksijem pa zato ni ne igraju
Tvoje znanje i poznavanje fudbala je za neke nepoznanica, ali tastatura trpi sve. Tesko se velika fudbalska imena prihvataju selektorske palice. Da li se plase da ne ukaljaju svoje fudbalsko ime ili nisu imali podrsku saveza, tek kroz istoriju su jedino Rajko Mitic, Pizon i Dejo sedeli na klupi reprezentacije. Ni Toplak, ni Valok ni Miljan ni Santrac ni Muslin ni Petko ili Toza Veselinovic, da ne spominjem Krstajica, Djukica, Drulovica ili Curcica, Tumbu koji su mi sad pali na pamet. Veliki igraci nisu bili ni Antic ni Osim, ali su napravili neki rezultat. Mi trenutno nemamo trenera koji bi svojim rezultatima, autoritetom i znanjem mogao da bude na klupi ovoj generaciji. Takodje ne vidim ko bi u buducnosti to mogao biti. Mozda ce pokusati sa strancem, ali i to je vidjena stvar sa Clementeom i Advokatom.Sad mogu da kažem Cociju da sam našao trenera koji će bolje voditi reprezentaciju.JA.Zašto Radonjića kasno uvodi i to kad treba da se čupa.Brazilci neće dati nama da idemo dalje.Igraže nerešeno sa Kamerunom i baj,baj.
Ne znam vaše mišljenje ali po meni su oba gola dali iz ofsajda-naročito drugi.
A ti hoćeš da kažeš da ti poznaješ fudbal.Tvoje znanje i poznavanje fudbala je za neke nepoznanica, ali tastatura trpi sve. Tesko se velika fudbalska imena prihvataju selektorske palice. Da li se plase da ne ukaljaju svoje fudbalsko ime ili nisu imali podrsku saveza, tek kroz istoriju su jedino Rajko Mitic, Pizon i Dejo sedeli na klupi reprezentacije. Ni Toplak, ni Valok ni Miljan ni Santrac ni Muslin ni Petko ili Toza Veselinovic, da ne spominjem Krstajica, Djukica, Drulovica ili Curcica, Tumbu koji su mi sad pali na pamet. Veliki igraci nisu bili ni Antic ni Osim, ali su napravili neki rezultat. Mi trenutno nemamo trenera koji bi svojim rezultatima, autoritetom i znanjem mogao da bude na klupi ovoj generaciji. Takodje ne vidim ko bi u buducnosti to mogao biti. Mozda ce pokusati sa strancem, ali i to je vidjena stvar sa Clementeom i Advokatom.