Sinisa mihajlovic jenacionalista...u nasoj reprezentaciji samo cistokrvni Srbi mogu da igraju,narocito sto se ljajica tice, ima mnogo igraca koji ne pevaju himnu pa igraju za svoju drzavu, a ako kazem da je ovo zemlja gradjana srbije to i mislim jer smatram da svako ko zivi na teritoriji srbije je gradjanin...glupo bi bilo da kazem na teritoriji srbije zive srbi i ostali gradjani, nisam nista lose rekao, samo sam hteo da naglasim da u nemackoj kad kazete ovde zive nemci i ostali gradjani nije problem, a u Srbiji kad kazete da zive srbi onda je problem, zato kazem da ljude treba nauciti da govore bez velicanja posebne nacije, a sinisa jeste nacionalista jer znam da je recimo Mesi poreklom iz Srbije i da ima nas pasos kod sinise ne bi igrao ako ne peva himnu, a vecina ljudi ne peva himnu zato sto u toj himni pominje se samo srpski narod tj forsiraju se samo srbi tj na nasem jeziku prevedeno, ta himna govori o zemlji u kojoj zive samo srbi...al dobro verujem da je manje ljudi obratilo paznju na to... ako smo demokratska zemlja onda svako ima pravo da igra,a ako hocemo za svet i okolinu da budemo demokrate a ovamo da samo srbima cistokrvnim dajemo sansu ispred svih, onda to jasno treba da kazemo, a ne da se krijemo iza demokratije i kako smo gostoljubljiv nenacionalan narod... u mom srcu je Srbija tako ce i ostati
za mene ovde zive gradjani Srbije a ne favorizujem nikoga jer cim se neko favorizuje odmah se misli na degradaciju ostalih...pazljivo procitajte tekst necu dva puta da pisem hahah
....sinisa mihajlovic=dikanio.
- - - - - - - - - -
A sto se tice Hrvatske, mislim da bi ta reprezentacija trebala da bude diskvalifikovana pre svega zbog njihovih startova...
i ne samo ona, vec svaka reprezentacija koja ne igra fudbal kako se igra...