kad se to desilo?? gledam utakmice,ali majku im njihovu uvek daju od 15 i 30h nikad kasnije i ne mogu da odjednom pratim sve, moji favoriti: bajern minhen nekada herta iz berlina, sada werder bremen a sto se tice dna tabele nadam se da ce BRAUNSCHWEIG
da izbori opstanak, a prokleti nurnberg da ispadne! Zaboravljas da smo mi balkanci! to znaci da za nas ako hocemo da vidimo decu na tribine zabrana svih pirotehnika, jer siguran sam da niko nece da posalje dete pa ni te vodje navijaca na utakmicu pa da ga ceka na vma! onog trenutka kad budem video da su zatvorske ograde ''skinute'' i da ljudi normalno navijaju doci cu na utakmicu i mnoge cu savetovati da idu, a bakljada ne mora na svaku utakmicu, jer ni ti ni ja kad zaradimo neki dinar ne trcimo u kafanu da castimo zar ne??
Znas da ne zalazimo duboko, jednostavno je gazda odredjuje radniku sta ce da radi,dok radnik ne postane gazda,....nekanasi budu velesila pa neka nasi odrede sta im je volja! ja nemam nista protiv nikoga, volim ovu zemlju, ali ako je resenje da lomimo stadion blokiramo pola beograda pred svaki derbi, onda ako je to resenje, ajd da i mi na jugu Srbije organizujemo jedno 50-100 hiljada ljudi pa cemo sve do beograda da lomimo...e moj druze nije to resenje...jednostavno nije to...mi smo tu gde smo, a vise dal mozemo,pa mozemo da se zajedno udruzimo i da dokazemo da svi smeju da dodju na stadion, a ne deca da nam beze..
- - - - - - - - - -
A budi siguran da ce oba kluba biti kaznjena i da te kazne nisu male....jer u nemackoj koliko sam ja informisan da klubovi placaju i u sivoj zoni mnoooogooo vecu sumu samo da imse ne odbijaju bodovi zbog ovakvih ispada.... a i kad se nemackoj desilo da navijaci njene zemlje prekinu reprezentativnu utakmicu, kao nasi navijaci nasuutakmicu u italiji?? jednostavno mi smo balkanski narod, za nas mora sve popropisu da bi nam se svest promenila...ja se nadam da ce za koju godinu sve biti u redu.... ne treba da ubijaju navijace .... ne treba da ih mlate treba da im daju posao da zarade,a ne da ih mlate i nazivaju huliganima....
- - - - - - - - - -
I hteo bih da dodam da ne pricamo vise o tome, ova policija prati sve pa da ne nadrljamo, da nas niko ne uzima za zub....sta je bilo bilo je, ne ponovilo se...