Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa De Brujn . Jeste medju 10 najboljih ali nije najbolji . Ako Belgija nesto uradi ide u vrh mada sumljam u njih . Lako je igrati u Citiju gde svi znaju da igraju pa igras i ti . Danasnji Man City bi dobio lagano Belgiju .A to je???
Holandija i belgija, vise srece nego fudbalskog umeca....Kanada nezasluženo izgubila.Ali kad neko ima više sreće nego pameti.
BANACANIN slozices se samnom da tovljenik mora dugo da se hrani i titra da se cisti i polaze oko njega i to su meseci golgote i na kraju nekada pojede sam sebe ili pola sebe a ovo je BRZI KES kulturno,cisto ,sarmantno i cista matematika .Dugo sam u svetu fudbala i mnogo duze od ovih Kikindjana i cesto dobijem pravovremene informacije sa nekih vrucih terena tako da vec duzi period CILJ OPRAVDAVA SREDSTVA i za sada necemo jos uvek put Laze Lazarevica a ovde ti je kao na pruzi ILI IDES ILI NE IDES nema secanja i kolebanja nekada stignu i dojave a ti znas da je vecina svega namesteno i takoI sa takvim dobitkom ne mozes da kupis nijednog veceg tovljenika . Bas si mnogo uzeo
Ali svidja mi se tvoja samouverenost . Retko ko se od kladjenja ovajdio . Vratices ti sve to do sada sa kamatom . Bolje prekidaj dok si jos u plusu . I da poznavao sam davno jednog velikog poznavalaca koji je imao ogromna muda . Islo , islo a onda ga stigla Laza Lazarevic ( ne salim se ) .
Sto se tice svetskog da nije Partizana bilo ne bi ni Japan sada slavio . Napravio valjak Asana
Aj prognozirajte rezultat sutra sa Brazilom . Ajde Mornar da te vidimo sada . Ja cu navijacki da odvalim X2 na nas i 2-3 gola
golman u to nemoj da sumnjasA to je???
A strasan napadac im je Risarlison . Covek koji godinu dana u premijer ligi nije dao gol . Rafinja koji je igrao u Lidsu . Ovo je ostrednji Brazil ni nalik Brazilu iz proslih godina . Matori Silva od 38 god igra odbranu , Kasemiro dobar ali nije podigao Man. utd i poprilicno gresi . Realno po imenima Francuska ima najaci tim a ostali su klasu ispod .Brazil ima strasne napadace, krilne igrace i stopere, sredina im je tanka.