BOSVEL
Član
Milan69 #! Login Agen Situs Slot Mobile Anti Rungkad #1
Milan69 adalah tempat login agen permainan slot mobile online yang memberikan garansi pasti gacor anti rungkad satu satu nya di indonesia,

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ssakule je igralo do ove godine Srpsku ligu ( 3 rang takmicenja) nije to mala stvar za tako malo seloNapokon jedan komentar o svetskom prvenstvu u fudbalu!
Bilo bi zanimljivo kad se otvara ova tema procitati vise komentara o ovoj manifestaciji!
Uglavnom se davi po temi o nekom fudbalu na nivou igre izmedju Barande i Sakule!
Ako nisi do sada hvalio igru Borca iz Sakula nemoj ni sada . Gazda digo sidro i otisao i zato smo sada u beton ligi i selo je ponovo vlasnik kluba . Inace da kazem i kako se zove stadion ( ako bude takvo pitanje u nekom kvizu ) , Sveti Nikola a mislim da klub sledece ili one tamo slavi 100 godina postojanja .Pa onda treba i njih komentarisati![]()
Prvi ste u betonu, za dve godine opet sa Idvorom i nasim ZAKom.Ako nisi do sada hvalio igru Borca iz Sakula nemoj ni sada . Gazda digo sidro i otisao i zato smo sada u beton ligi i selo je ponovo vlasnik kluba . Inace da kazem i kako se zove stadion ( ako bude takvo pitanje u nekom kvizu ) , Sveti Nikola a mislim da klub sledece ili one tamo slavi 100 godina postojanja .
Ne pratim i ne idem na utakmice . Dve godine sam kao klinac isao na utakmice i gledao najacu nasu ligu . To nije fudbal i svaka cast ljudima koji vole da odu da gledaju raspad sistema i bunker igru .Prvi ste u betonu, za dve godine opet sa Idvorom i nasim ZAKom.
Kako su navalili Velsani mozda ce oni oterati Holandjane kuciPa i prodaja vina nije losa stvar . Ovoj Weu , matori Wea je gurao i davao mito da igra dok je prodaja vina posten posao
Evo da prognoziram . Vec imamo parove osmine finala
Engleska - Senegal
Usa - Holandija ( mogu lako da dobiju ameri )
Ja volim fudbal. Gledacu svetsko skoro svaku utakmicu. Gledam repku Srbije svaku. Ali ne gledam nasu superligu i prvu ligu, ili jako retko pogledam. Vise volim ove seoske lige, kad Idvor igra na stranu negde daleko odem nekad i u susedna sela da pogledam. Vise ima zara, emocija, i pre svega iskrenosti u sportu po seoskim ligama nego kod ovih superligaskim zvezdicama....Ne pratim i ne idem na utakmice . Dve godine sam kao klinac isao na utakmice i gledao najacu nasu ligu . To nije fudbal i svaka cast ljudima koji vole da odu da gledaju raspad sistema i bunker igru .
Na kraju realan rezultat.Kako su navalili Velsani mozda ce oni oterati Holandjane kuci
Pulisic nestao u drugom poluvremenu!