SPORT-Opšta tema

Najrealniji komentar na ovu uzas od sinoc jeste to sto nemas spremne igrace.

Katai Ivanic Rodic ,oni ljudi ne mogu da izdrze 90 minua fudbala ,Rodic se razduvao za poluvreme a bog zna sta je on uopste i uradio za to poluvreme a da ne pricam o drugom.

A tu je i Deki ,gde izvodi Kangu i tu je dosao kraj,bez njega smo ko rupa bez dna,i naravno ubacuje Pavkova pre zivog OHIJA .A Pesicu Milunovicu Erakovicu Dragovicu skidam kapu,alal im vera borili se do kraja.

Za ovakvo takmicenje moras biti prisutan svih 180 minua,a ne mi po 1 poluvreme i to je to ostatak nas nema.

To sto ima Makabi, mi nemamo, imaju fizicki jace igrace, isto tako i Serif prosle godine, doveli smo solidna pojacanja, brze igrace i vidi se odredjen napredak u igri ali to ce biti tek za sledecu sezonu. Kangva ce biti bolji od Kange, decko je odigrao samo par utakmica, treba vremena da se sve to uklopi, dolazi Ado koji je odlican igrac, Ako ne dovedu desnog beka onda neka ispadnemo odmah, jebo im pas mater, Rodic nema snage za 15minuta, Erakovic je top stooer ali decko ne igra ka napred kada igra beka i to je sinoc falilo, Bukari nije imao saigrače. Moderan fudbal trazi pokretljive bekove, i igru u oba smera mi ih nemamo i to su dva igraca manje. Serif je prosle godine otresao Real u sred Madrida, mozda je nekom to smesan tim ali zar nije bruka Reala od milijardu eura da izgubi od tima koji vredi 20-30mil? Sport je to, fudbal je, realno Makabi je dobio po jedno poluvreme i da se nismo sami ukopali i ovde i tamo, prosli bi lagano, pritisak je sasekao i igrace i trenera, koliko god oni kazu da nije, varaju se. Zbog Terzica je ovo i dobra stvar, samo kenja covek nešto l. Usli smo u LE tako neprimetno, kao da to nije uspeh a to je ogroman uspeh, 10godina smo molili boga da udjemo u evropu, pakao smo proziveli i evo sada smo u prvom sesiru sa veoma moćnim ekipama. Za LS treba mnogo vise, ja ne mogu da shavtim da se neko nada da sa timom koji vredi 30-40mil, da mozemo nesto sa ekipama koje su prosecno procenjene na 500-600mil, to ne ide tako. Ovo je bio pokusaj da se ulovi lova na brzaka a posle da vadimo oci sa PSG i ostalim azdajama. Bolje neka se smeju jos dva tri dana i sve ce to proci.

А Динамо води 2:0 уз други гол који је маказице преко главе у 37 минуту....
Сад мој земљак глади браду док гледа листиће из кладионице... А у позадини иде песма џаба вам новци моји синовци... 😃
И шапуће у браду... Лепо сам вам писао.... Омонија, Шериф... Макаби.. Динамо Загреб...

Тежак неуспех,
Иако по квалитету наш ниво јесте лига европе,конференције ,
али кад се укаже прилика да играш против тима од кога си много квалитетнији ,
Имаш онакву атмосферу и то не искористиш речи су сувишне.

За разлику од неких претходних пораза овај тим има евро
искуство и доста играча је на окупу дуже време и због тога ово није смело да се деси.

Живот иде даље,
велика подршка нашој Звезди.

Боже здравља једног дана освојићемо и ту лигу Европе да комплетирамо евро трофеје ..
Миха ће да подигне трофеј..

Poslednja izmena:
Meni je neshvatljivo da uz onakvu atmosferu igraci se vuku kao babe.
Secam se kada je Partizan igrao EL i da su mu navijaci uvek davali vetar u ledja.
Imas pun stadion, navijanje i ne mozes da nadjes snagu, hm

Хлеба и игара за народ... а екипа себи гради куле и градове... све ће то наша деца да позлате....

''Posle kompleksa u Kursulinoj "Royal residence", koji izgleda nestvarno, sa arhitektonskim stilom po ugledu na strane metropole, kao stambeni kompleks u kojem živi svetska elita, sa unutrašnjim bazenom, spa centrom, baštom, teretanom... Stankovićeva firma "Stefial" planira izgradnju novih kompleksa u centru Beograda.''

https://www.telegraf.rs/sport/fudba...tnine-zgrada-beograd-slavija-kosancicev-venac

Maison-Royale-Stefial-Kosancicev-venac-002-1024x724.jpg
home-slide-01.jpg

1vs3.jpg

Belgrade red star, dosta se slažem sa tvojim pisanijem ali da smo baš "mnogo kvalitetnij tim" to nisam siguran jer u ovih 180 minuta nismo to i pokazali. Na papiru možda ali na terenu...
Inače sam navijač CZ od malih nogu.

Vuxsd zar ne mislis da je te pare posteno zaradio u Interu??? Sad ako Djokovic ili Jokic budu nesto gradili, a vec grade, bice eto sire imperiju. Dok grade ovde svi imamo neke koristi.

Pa to i pišem.Valjda je zaradio nešto dok je bio igrač a i sad kao trener sigurno ima dobar honorar.

Kao trener za 50 godina nece zaraditi koliko je u Italiji, i ovo sto je napravio nije sigurno od plate koju prima. Poslednji čovek u Zvezdi kome su pare problem.

EKSPERTSKA ANALIZA MECA ZVEZDA MAKABI
Nazalost ZLA KOB koja prati crveno bele jos od hapsenja Dragana Dzajica se nastavlja i OVAJ TIM NEMA POBEDU U ZAVRSNICI KVALIFIKACIJA VEC MNOGO DUGO. 🚾 Ono u sta sam bio ubedjen obistinilo se a to je da najmanja prednost iz prvog meca od 1 0 ili 2 1 pravi prednost u revansu jer tim crvene Zvezde nema mentalnu snagu da se nosi sa pritiskom kuci a ispostavilo se kao i ranijih godina da tim ne moze da odigra u visokom ritmu svih 90 minuta./ fizicki nespremna ekipa / .Zvezda je primila u dva meca 5 golova a mogla je jos barem 3 a to je podatak koji tesko da moze na valjani nacin da se opravda a da katastrofa bude veca od poluamaterske ekipe Makabija koja ce u ligi sampiona sluziti za brisanje poda i gol razliku i pitanje koje se namece celokupnoj javnosti je U STA SE ULOZILO TOLIKO NOVCA U KAKAV DRZAVNI PROJEKAT I KO CE DA SNOSI ODGOVORNOST ZBOG UCESTALIH BUNARA I KO CE DA PRAVDA OVOLIKE SVOTE BACENE U VETAR ❓Dinamo Zagreb je jos jednom u ligi sampiona po ko zna koji put a da u timu nema ni jednog crnaca sve belci Hrvati i jedan Albanac i jedan dali Slovak ili Slovenac a kod crveno belig pocrneli kao Monpelje ili kanarinci iz Nanta .
Sada ce neko reci kao opravdanje ili utehu ALI MI SMO SAMI SEBE POBEDILI ⁉️ ali tek to ne da nije opravdanje nego je to tek katastrofa da vodis 2 0 na prepunom stadionu vetar u ledja i psiholosku prednost i rezultatsku i da to prokockas sa osrednjom ekipom a i prvi mec je pokazao nesto slicno tako da je taj pad ekipe za ozbiljnu pricu i razmatranje.
Ako se kao izgovor cuje da ekipa nije fizicki spremna onda treba da lete glave i da bude masovno ciscenje u klubu a ako se kaze da je mentalni problem to je onda ludilo na kubni a sto se tice golova moram da podsetim da su i Izraelci primali amaterske golove za ne verovati tako da je pitanje AKO JE MAKABI LAGANO STAVIO 5 KOMADA U DVA MECA STA BI TEK URADIO BAJERN ILI bARSELONA .:sta:❓
Sada ce mnogi da pricaju a poogotovo jeftini rezijski novinari KAKO JE ZVEZDA NAPRAVILA VELIKI USPEH I PLASMANOM U KLADIONICARSKU LIGU EVROPE 🚾 medjutim realnost je mnogo okrutnija a golgota kluba se nastavlja u nedogled .Neko ce reci IMA VREMENA ali nazalost nema vreme neumitno tece drugi odmicu a mi pratimo nove bunare uprave kluba kriminalaca sa poternice SNS kadra na cellu sa ovom nesrecom Vucicem i gledamo razne druge amaterske ekipe kako gaze i ponizavaju i vicemo BICE BOLJE 🚾 Gore od ovoga ne moze a opet se pominju budzeti Evropskih klubova a ne razumem zasto JER ZVEZDU NE PONIZAVAJU EKIPE SA VELIKIM BUDZETOM NEGO INDIJANCI POLUAMATERI tako da je neophodno osim saucesca komsijama da porucim DA NESTO PODHITNO MORA DA SE MENJA U KLUBU ali ne mislim na trenera ili spica ili stopera mislim na SNS KADAR KOJI JASE U DIVLJEM GALOPU ISCRPLJENU I OCERUPANU KLJUSINU I CERUPA LI CERUPA a dokle ce ne znamo ⁉️

💞 💞 💞 💞 SAMO ZA TEBE, UVEK UZ TEBE, A NJIH KO ???? 💞💞💞💞
Vidim da nastavljas sa cveticima,baloncicima ,kurtoncicima sljokicama a iako sam se istinski trudio da ti kao drug objasnim KAKO SVE FUNKCIONISE I ODAKLE RIBA SMRDI ⁉️ ti si prkosno odbacivao i ignorisao svako moje podsecanje da se u upravi kluba nalaze ljudi sa poternice koji nemaju ni znanja ni sposobnosti a ni aspiracije da naprave nesto vise i da je to ogroman problem ti si na to sarkasticno izjavljivao citiram MI PRAVI PRILJATELJI KLUBA I VELIKI FANOVI SD CRVENA ZVEZDA DAJEMO POTPUNU PODRSKU UPRAVI KLUBA I PREDSEDNIKUi tako dalje i tako sire i u slengu ONI ZNAJU STA RADE I MI SMO POTPUNO UZ NJIH kao u fazonu da zavrse zapoceto to jest projekat u koji su krenuli sa ne svojim parama 🚾
POKUSAVAO SAM DA OBJASNIM DA TO NISU PATRIOTE KLUBA NEGO LESINARI KOJI BI SA MRTVAKA SKINULI GUMENE CIZME ALI NISI ZELEO DA PRIHAVATIS ISTINU I IGNORISAO SI SVE MOJE VAPAJE.:nono:
Dokle se stiglo vidljivo je i u Zvezdi i u Partizanu a sada ce da lete glave neduznim ljudima i zrtvenim ovcicama a rak rana ostaje da metastazira u nedogled. Kada penzioner daje punu podrsku kriminalnoj vrhuski to mogu da mu odbijem na senilnost i Alhajmera izumiru mozdane celije ali kada mlad covek pocne da daje podrsku onda je to mracni tunel u najavi i jeza u zadnjoj posti Srbije

Da je napravljen veliki kiks to je svima jasno, ali dok god nas ima 50 i vise hiljada na tribinama znaci da nismo izgubili veru u klub. Znaci nema tih para ni reci koje bi me okrenuli protiv. Zato nemoj se ni truditi. Citam ovde gluposti o namestenoj utakmici. Naglasio sam da su Borjanova oba gola, jedan direktno, drugi indirektno i losa Dekijeva taktika tokom drugog poluvremena, a narocito u finisu utakmice. Ovo ne iznosim kao osudu pomenutih nego samo kao konstataciju. IDEMO dalje za manje pare.

Da je napravljen veliki kiks to je svima jasno, ali dok god nas ima 50 i vise hiljada na tribinama znaci da nismo izgubili veru u klub. Znaci nema tih para ni reci koje bi me okrenuli protiv. Zato nemoj se ni truditi. Citam ovde gluposti o namestenoj utakmici. Naglasio sam da su Borjanova oba gola, jedan direktno, drugi indirektno i losa Dekijeva taktika tokom drugog poluvremena, a narocito u finisu utakmice. Ovo ne iznosim kao osudu pomenutih nego samo kao konstataciju. IDEMO dalje za manje pare.
Ma ti godiinama ides dalje ali je pitanje KO PLACA I KO CE DA PLATI OVE VOZNJE U PRAZNO A NEKO OCIGLEDNO MORA DA PLATI .U prava kluba jos nije pocela da vraca dugove a pravi nove bunare imate crnaca vise nego svi klubovi Francuske prve lige i sta sad DA LI SE NASTAVLJA SA PODRSKOM UPRAVI KLUBA I PREDSEDNIKU DA U ISTOM TEMPU NASTAVE SA BAULJANJEM I KABAREOM I DA RASIPUJU NARODNE PARE STO KAZU VRCANI ,GDE DALJE I DOKLE DALJE :udri: ⁉️
Svugde u svetu da bi neki igrac ili trener dosao u neki klub prate se njegove igre pomno traze se preporuke i svaki ulozeni dinar mora da opravda ocekivanja jer su to sve privatni klubovi a kod nas predsednik Aleksandar Vucic od silnih trenera sa reputacijom i strucnih ljudi iz sveta fudbala trazi i trebuje iz Amerike lice sa poternice coveka koji je sahranio OFK Beograd /pitanje je sta ga je privuklo ovom strucnjaku i zasto bas njega ⁉️/i ni manje ni vise ovog grobara OFK Beograda stavlja za direktora kluba 🚾 stavljaju svoje slike kao ikone u klubske prostorije :sta: i to sve i mogu da razumem ljudi su uspeli u zivotu nicim izazvani ali mi nije jasna ova situacija MI PRILJATELJI KLUBA VERUJEMO U NJIH I DAJEMO IM PUNU PODRSKU 🚾🚾🚾💊💊💊.PA KOME DAJES PUNU PODRSKU :sta: I NA OSNOVU CEGA ⁉️ Ja razumem da su ljudi u karijeri imali neke zapazene rezultate pa je trenutno naisao tezak period ali ovo mi nije jasno NA OSNOVU CEGA TI NJIMA VERUJES ⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️ili su ti rekli neki tamo da tako treba .Dali imas svoj stav u zivotu ili si predmet manipulacije da ti drugi crta sta je zuto a sta plavo .:nono:
Sto se tice ovih kurtoncica i baloncica i sljokicama sa pionirskim maramama uz poklic IDEMO i delirijuma posle meceva sa Backom Topolom I Surdulicom posle svake takve izvestacene i izopacene atmosfere moracu da pustam klipove sa ponizavanjem i briljiranjem ovih indijanaca iz Haife cisto da znamo gde nam je mesto i dokle mozemo a dokle ne mozemo .Imaginarni svet nam nije potreban i moramo da znamo da kada se sa autoputa Beograd- Nis sleti u njivu sa kukuruzom da onda NE IDEMO nigde nego slajfujemo po onim brazdama i cekamo slep slezbu .Slep sluzba mora sda se plati kao i prijava zbog sletanja u kukuruz i ugrozavanja bezbednosti drugih hljudi ,nego zivota ti dugo nisam cuo onu tvoju cuvenu opasku LJUBOMORNI STE NA NAS I NA NASE USPEHE :haha: DAJ KAZI BAREM JEDNOM PA NEK IDE ZIVOT :cao:

Nije ljubomora. To vec prelazi u tvoju nemoc. Videces 31 08 da ima vecih indijanaca od Haife.
Ovi ga stavljaju i ne vade a mi se pretvaramo u voajere i pacenike koji vicu u depresiji BICE BOLJE .Trebalo bi da se u rukovodstvo Crvene Zvezde dovedu Hrvati to bi bio kljuc uspeha ali kako god bilo crveno bele nastavlja da prati prokletstvo od hapsenja ikone kluba i tu bi trebalo debelo da se okadi i osvesta mnogo je greha ::samo bes::ucinjeno

Veceras je bila dobra para na Harmun, domacin 2+, Mnogima sam rekaonda ce ovi pacenici dati dva komada a mogli su jos 2-3, Kada Partizan primi 4gola od ovih konobara onda to nije sramota ali Zvezdi jeste kada primi 5 od kvalitetnijeg tima. Ko je gledao zreb za LS mogao je videti da nam tamo nije mesto. Sto se dinama tice gledao sam ih, i ubedjn sam da nisu nista posebmo, sinoc su imali srece pola sata ih je gazio Bodo i ona jedna greska je odlucila pobednika, nista specijalno. Uskoro ce se to videti.

Nazad
Vrh