Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Očajno suđenje.Svaki 2-i faul za nas ne vide.Zajebite budale.
Gleda li se kosarka
Ovi nasi opasno zezaju
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
Отприлике кад се погледа са стране без клубског навијања не зна се ко је гори.Partizan je katastrofa. U derbiju ima da bude napunjen do vrha.
Nema domaćinskog suđenjaOčajno suđenje.Svaki 2-i faul za nas ne vide.
Partizan moze da primi 4 gola ali Zvezda ne sme da primi 5 od Makabija .Partizanov mec je nebitan i odigran je veceras za kladionicu i jedino tako klub moze da napravi profit dok nam UEFA ne stane na rep .Ali Zvezda je mnogo kvalitetniji tim i od Makabija i od Dinama i zato ne mogu cudu da se nacudim sta je znacilo onako sterilno drugo poluvreme nebi smeo da se kladim i da nije namesteno a prolazilo mi je i kroz glavu da su mozda cuvali rezultat uzdajuci se u Borjana koji ih je provukao mnogo puta na penale jer Jevreji realno osim terenske inicijative nisu mogli da naprave nesto ozbiljnije sve je to bilo mlako i jalovo .Veceras je bila dobra para na Harmun, domacin 2+, Mnogima sam rekaonda ce ovi pacenici dati dva komada a mogli su jos 2-3, Kada Partizan primi 4gola od ovih konobara onda to nije sramota ali Zvezdi jeste kada primi 5 od kvalitetnijeg tima. Ko je gledao zreb za LS mogao je videti da nam tamo nije mesto. Sto se dinama tice gledao sam ih, i ubedjn sam da nisu nista posebmo, sinoc su imali srece pola sata ih je gazio Bodo i ona jedna greska je odlucila pobednika, nista specijalno. Uskoro ce se to videti.
Partizan moze da primi 4 gola ali Zvezda ne sme da primi 5 od Makabija .Partizanov mec je nebitan i odigran je veceras za kladionicu i jedino tako klub moze da napravi profit dok nam UEFA ne stane na rep .Ali Zvezda je mnogo kvalitetniji tim i od Makabija i od Dinama i zato ne mogu cudu da se nacudim sta je znacilo onako sterilno drugo poluvreme nebi smeo da se kladim i da nije namesteno a prolazilo mi je i kroz glavu da su mozda cuvali rezultat uzdajuci se u Borjana koji ih je provukao mnogo puta na penale jer Jevreji realno osim terenske inicijative nisu mogli da naprave nesto ozbiljnije sve je to bilo mlako i jalovo .Veceras je bila dobra para na Harmun, domacin 2+, Mnogima sam rekaonda ce ovi pacenici dati dva komada a mogli su jos 2-3, Kada Partizan primi 4gola od ovih konobara onda to nije sramota ali Zvezdi jeste kada primi 5 od kvalitetnijeg tima. Ko je gledao zreb za LS mogao je videti da nam tamo nije mesto. Sto se dinama tice gledao sam ih, i ubedjn sam da nisu nista posebmo, sinoc su imali srece pola sata ih je gazio Bodo i ona jedna greska je odlucila pobednika, nista specijalno. Uskoro ce se to videti.
Vama sada ne moze da pomogne ni Milica zavetnica a umesto da se odstrani kancer kluba koji razdire celo sportsko drustvo uprava kluba odstranjeno je greskom zdravo tkivo i klub nastavlja da truli i truli u nedogled ..............a mi pravi Zvezdasi i veliki fanovi kluba dajemo punu podrsku ljudima koji nas vode .................a vreme prolazi a mi tonemo ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,i slajfujemo ,...............ali podrsku neizmerno dajemo i koracamo krupnim koracima u svetlu buducnostVreme ce pokazati sta je pravi razlog. Moralni jer je ispao kad nikad nije bio blizi LS, moguce zasicenje izmedju njega i igraca, sukob sa Kangom kad uprava nije stala na njegovu stranu, najave rasprodaje igraca, ili najava smene zbog loseg rezultata. Najavljuje se Milos Milojevic kao naslednik.
ZVEZDINO DETE BEZ VECE IGRACKE KARIJERE w ovo je vrh Kilimandzara pa gde je radio u trafici ili u auspuh servisu a mozda i u Kirbi perionici Molba gospodinu Dobricaninu moderatoru da sankcionise ove neopzbiljne koji masakriraju ovu temu sa nebulozama A JEL SE TO STRUCNO ZOVE ZVEZDINA BEBA leb te jebo mekani sto kaze LULE28 OVO JE LUDARA OD DRZAVE .CRKNI VUCICU I SPASI NACIJU OD LUDILA I KATASTROFE mnogo smo potonuli kao narod ali septicka jama je sve prekrilaI zvanicno. Milos Milojevic je novi trener Crvene Zvezde. Zvezdino dete bez velike igracke karijere, kao trener uspesan u Svedskoj ligi, Dekijev pomocnik do prosle godine. Da li je to dovoljno??? Vreme ce pokazati.