SPORT-Opšta tema

Звезда је показала све своје слабости које је противник искористио. Бољи тим је отишао даље.
Морнар је био у праву. И овај противник ће ићи у исти низ са Омонијом, Лудогорецом, Шерифом...

У другом полувремену противник је трчао више, желео више, имао више снаге и мотива.
Чини ми се да Звезда није саставила ни један организован напад нити је имала икакву идеју да доминира и из поседа да оствари предност и угрози противника.
Наивни потези и грешке које су довеле до њихових голова.

Poslednja izmena:
Kako je moguce da u najvažnijoj utakmici ne žele da pobede, vec se vuku kao babe. Glupi golovi koje smo.primili, ali drugo celo drugo poluvreme bez želje za igrom, a kamoli pobedom i golom.

Kako malo trcanja u 2 poluvremenu, kao da totalno nemaju snage samo se vuku ne prate igraca ni 10 metara....

Stanković,glavni krivac.Kanga je morao da nastavi što se osetilo u drugom poluvremenu.Pešić iako je postigao gol-može da skuplja lopte iza gola i večito ga forsira.Kao što sam i prošli put pisao-sredina terena u drugom poluvremenu.Jednostavno,trebalo je i malo sreće.Možda je trebao biti i var za nas ali se videlo da je bio naklonjeniji Makabiju.Ali svaka čast Izraelcima.

Ovo je realnost, bolji tim je prosao, možda je nekom smesno sto je to neki makabi ali taj tim je dao 4komada Olimpiakosu sto nije bas lako, veceras je sreća bila jedini pravi faktor. Posle odbranjenog penala, glupost Kange i gol za koji Borjan nije kriv, ako je neko gledao putanju lopte, jasno se videlo da je pobegla u desno iza Dragovica, Borjan tu nije mogao nista, sudija je mogao da sudi kraj posle penala ali nije, kada smo primili taj gol, znao sam da je kraj, da je ostalo 2-0 dali bi jos dva komada ali tada je sve prešlo na njihovu stranu i za kraj opet u 90min, ne vredi, neda onaj gore, to je jedini pravi razlog. Trener nije kriv, igra sa ekipom koju ima, Kanga treba da se najuri iz kluba posle onakvog ponašanja, direktan krivac za prvi gol. Dobro je igrati LE, veoma jako takmičenje, jedno ce Tereza ostati bez 10-15mil, to je najvise i uticlo na igrače, pritisak ih je slomio.

Jesi srecan sto je zvezda ispala? Nahrani sujetu jos malo i gledaj tvoj patlidzan...
Srećan ću biti kada blizanci budu poslati u beton ligu, namire obaveze prema državi.
Možda tada ove lopurde se maknu iz oba kluba.
Naš fudbal sam batalio odavno da pratim jer nam je liga sranje.
Zna se ko će biti prvi i tako je kako je.

Sent from my M2012K11AG using Tapatalk

Srećan ću biti kada blizanci budu poslati u beton ligu, namire obaveze prema državi.
Možda tada ove lopurde se maknu iz oba kluba.
Naš fudbal sam batalio odavno da pratim jer nam je liga sranje.
Zna se ko će biti prvi i tako je kako je.

Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
To o problemu finansiranja zvezde i partizana je problem koji traje 30 godina. Kriminalci koji kradu je ogroman problem cele drzave, ne samo fudbal i zvezda. Ali ne mogu da budem srecan kada ispadne bilo koji nas klub iz evrope, gledajuci samo tu sportsku stranu i fudbal kao sport. Igramo sa tim sto imamo i navijamo za te klubove kakvi su takvi su, nasi su....

Ја и даље сматрам да је Борјан крив што је примио први гол. И укупно три гола за две уткмице иду на његове лоше одбране.
Без обзира што је одбранио пенал и имао добре одбране. Он је голман и то је његов посао.
Уз целокупну слику да се није имало жеље и снаге у другом полувремену. И да је Макаби трчао 35 минута у другом полувремену без да је Звезда имала три узастопна додавања на половини противника а да се са своје половине испуцавала лопта у стилу хитни лоптицу у шумицу.
Мистер је погрешио са тактиком. Његов ум који је опчињен катанаћом и Мурињом није схватио да је Муроњов аутобус савремене производње а да је његов аутобус из осамдесетих година јер се само тада и играло на тај начин што жртвујеш играча да буде фластер најбољем противничком играчу. И онда се тај исти противнички играч шета по терену и и даље прави проблеме.
Невероватно како се не искоришћава нападач који дао онолико голова у прошлој сезони.
Ништа... као што су и утешно причали и тренер и играчи... да будемо први у лиги па следеће године нећемо да играмо квалификације... само што изгубљен дерби или нека нова Сурдулица све може да поремети...

Ajmo Cigani moji, glavu gore! Napred Zvezdo! Njih je usra...o ali baš. Igraćemo LE i to je u redu,

Ko hoće da pljuje po Zvezdi, Stankoviću i inima, samo napred, ima tastatura...

Ovo je realnost, bolji tim je prosao, možda je nekom smesno sto je to neki makabi ali taj tim je dao 4komada Olimpiakosu sto nije bas lako, veceras je sreća bila jedini pravi faktor. Posle odbranjenog penala, glupost Kange i gol za koji Borjan nije kriv, ako je neko gledao putanju lopte, jasno se videlo da je pobegla u desno iza Dragovica, Borjan tu nije mogao nista, sudija je mogao da sudi kraj posle penala ali nije, kada smo primili taj gol, znao sam da je kraj, da je ostalo 2-0 dali bi jos dva komada ali tada je sve prešlo na njihovu stranu i za kraj opet u 90min, ne vredi, neda onaj gore, to je jedini pravi razlog. Trener nije kriv, igra sa ekipom koju ima, Kanga treba da se najuri iz kluba posle onakvog ponašanja, direktan krivac za prvi gol. Dobro je igrati LE, veoma jako takmičenje, jedno ce Tereza ostati bez 10-15mil, to je najvise i uticlo na igrače, pritisak ih je slomio.
Ne znam zašto je izveo Kangu.Napravio je grešku ali je on jedan od onih koji najviše trči u zvezdi.Ako ga je izvukao zbog te greške onda bi trebao Srnića pre da izvede jer dečko još ne zna da postoji var i da sudijska ekipa jedva čeka da odsvira protiv zvezde.Slažem se sa tobom oko toga da je trebao da svira kraj posle izvođenja penala što bi mnoge sudije uradile jer je prošao produžetak odavno.Takva razlika u igri izneđu 2 poluvremena mi je mnogo sumnjiva.

posle svega opet se pokazalo da je mister stankovic ispod proseka trener
lik nije prosao Omoniu,Sherif i sada Macabi
cak tri realne lige sampiona i brdo miliona
dovedeno mu je vise nego dobrih igraca

Neko je pisao o prodaji utakmice i bio sam skeptik ali sad sve više verujem.Dobiće sad dobre pare.Sledeće godine će ići direkt u LŠ.Sad će igrati u LE koja isto nije loša jer će se u njoj naći i 6 šampiona koji su ispali.I tu će možda zgrnuti dobre pare.Uglavnom,pare,pare,pare...
Po meni Borjan nije kriv ni za jedan gol,naročito kod autogola.

Nazad
Vrh