Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jesi srecan sto je zvezda ispala? Nahrani sujetu jos malo i gledaj tvoj patlidzan...Potonu drzavni projekat
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
Srećan ću biti kada blizanci budu poslati u beton ligu, namire obaveze prema državi.Jesi srecan sto je zvezda ispala? Nahrani sujetu jos malo i gledaj tvoj patlidzan...
To o problemu finansiranja zvezde i partizana je problem koji traje 30 godina. Kriminalci koji kradu je ogroman problem cele drzave, ne samo fudbal i zvezda. Ali ne mogu da budem srecan kada ispadne bilo koji nas klub iz evrope, gledajuci samo tu sportsku stranu i fudbal kao sport. Igramo sa tim sto imamo i navijamo za te klubove kakvi su takvi su, nasi su....Srećan ću biti kada blizanci budu poslati u beton ligu, namire obaveze prema državi.
Možda tada ove lopurde se maknu iz oba kluba.
Naš fudbal sam batalio odavno da pratim jer nam je liga sranje.
Zna se ko će biti prvi i tako je kako je.
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
Ne znam zašto je izveo Kangu.Napravio je grešku ali je on jedan od onih koji najviše trči u zvezdi.Ako ga je izvukao zbog te greške onda bi trebao Srnića pre da izvede jer dečko još ne zna da postoji var i da sudijska ekipa jedva čeka da odsvira protiv zvezde.Slažem se sa tobom oko toga da je trebao da svira kraj posle izvođenja penala što bi mnoge sudije uradile jer je prošao produžetak odavno.Takva razlika u igri izneđu 2 poluvremena mi je mnogo sumnjiva.Ovo je realnost, bolji tim je prosao, možda je nekom smesno sto je to neki makabi ali taj tim je dao 4komada Olimpiakosu sto nije bas lako, veceras je sreća bila jedini pravi faktor. Posle odbranjenog penala, glupost Kange i gol za koji Borjan nije kriv, ako je neko gledao putanju lopte, jasno se videlo da je pobegla u desno iza Dragovica, Borjan tu nije mogao nista, sudija je mogao da sudi kraj posle penala ali nije, kada smo primili taj gol, znao sam da je kraj, da je ostalo 2-0 dali bi jos dva komada ali tada je sve prešlo na njihovu stranu i za kraj opet u 90min, ne vredi, neda onaj gore, to je jedini pravi razlog. Trener nije kriv, igra sa ekipom koju ima, Kanga treba da se najuri iz kluba posle onakvog ponašanja, direktan krivac za prvi gol. Dobro je igrati LE, veoma jako takmičenje, jedno ce Tereza ostati bez 10-15mil, to je najvise i uticlo na igrače, pritisak ih je slomio.