Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Никад није ни било лако... а кад се тешко уђе онда има више задовољатва....A bili smo se ponadali da je LŠ već rešena stvar, kad ono...
Мало је Партизан потцењивао себе до ове утакмице. Дати 4 гола било коме није лако. Да се надамо једној организованој игри на Малти па да се пласира у лигу.Gledajte veceras utakmicu da vidte kako se igra pravi fudbal!
Nedovic kako sam video bio katastrofalan i izgubili zbog njega,nisam gledao ali citajuci komentare i statistikuGledao sam ja, obecavajuce izgleda, Kari je dao kljuceve tima Micicu i Jokicu sto je bilo za ocekivati.
Slovenci su malo ranije poceli sa pripremnim utakmicama pa su uigraniji, mogli smo dobiti ali je promasen veliki broj slobodnih bacanja i trojki.
Danas ce igrati protiv Italije, najavljeno je da ce igrati Guduric i Milutinov pa treba ocekivati bolju igru kad izadju Micic i Jokic
Takodje moze se primjetiti da se igra prilagodjava Jokicu sto je za pohvalu dok smo kod prijasnnih selektora gledali kako se on muci u ulozi koja mu ne odgovara