SPORT-Opšta tema

Jednostavno se lopta lepila za izraelce.Bio im je dan.Mislim da Katai i Ivanić treba malo da žuljaju klupu jer im ne ide u poslednjih par utakmica.Nismo imali sreće da iskoristimo 2 šanse posle 1:1.A i ljudi pun stadion.Mnogo grešaka u dodavanju.Mislim da je zvezda kvalitetniji tim i da Stanković mora da igra napadački a ne iz kontre.Platili su školu i sigurno će morati ozbiljnije da uđu u revanš.Ne sme se sredina pustiti inače ispadamo.Nisu Izraelci baš za bacanje.

Katai a i Ivanic nemaju adekvatnu zamenu i kada nisu u formi oni su sposobni jednim potezom da rese mec. Golovi su bili cudni, jesmo mi dali srecno gol ali i njihova lopta je prosla milimetarski precizno tako da Borjan nije mogao ni da je vidi na vreme, ni jedan gol nije njegov, Kod treceg gola lopta iz rikoseta dolazi igracu makabija, Dragović stoji daleko u bloku kao i Milunovic i ona dileja pogađa sami ugao, opet i pored toga, bukari je imao zicer kao i Pesic, to ne sme da se promasi na ovom nivou. Kada dođe Ado bice Zvezda daleko brza pozadi, bice dobra tuca u Brogradu očekujem da prodjemo bez vecih problema samo zbog novca inace LE je po meri.

Gledajte veceras utakmicu da vidte kako se igra pravi fudbal! :D :D :D
Мало је Партизан потцењивао себе до ове утакмице. Дати 4 гола било коме није лако. Да се надамо једној организованој игри на Малти па да се пласира у лигу.
Доћи ће парице и искуство, самопоуздање... и ето то може да спасе сезону.

Nije velika razlika u nagradama izmedju LE i LK i dobro je za Partizan da se plasira, dobar uspeh u grupi donosi i novac i prodaju igraca ako se neko nametne, razlika u kvalitetu liga je ogromna ali i u LK ima ozbiljnih ekipa. Nisu ovi bas neka laka boranija, tacno je da danas svi igraju fudbal i da je ostalo 3-1 to bi dalo nadu domacinu, imali su dosta sansi veceras, ne bas zicere ali mogu da ugroze gol.

Gledao sam ja, obecavajuce izgleda, Kari je dao kljuceve tima Micicu i Jokicu sto je bilo za ocekivati.
Slovenci su malo ranije poceli sa pripremnim utakmicama pa su uigraniji, mogli smo dobiti ali je promasen veliki broj slobodnih bacanja i trojki.
Danas ce igrati protiv Italije, najavljeno je da ce igrati Guduric i Milutinov pa treba ocekivati bolju igru kad izadju Micic i Jokic
Takodje moze se primjetiti da se igra prilagodjava Jokicu sto je za pohvalu dok smo kod prijasnnih selektora gledali kako se on muci u ulozi koja mu ne odgovara

Gledao sam ja, obecavajuce izgleda, Kari je dao kljuceve tima Micicu i Jokicu sto je bilo za ocekivati.
Slovenci su malo ranije poceli sa pripremnim utakmicama pa su uigraniji, mogli smo dobiti ali je promasen veliki broj slobodnih bacanja i trojki.
Danas ce igrati protiv Italije, najavljeno je da ce igrati Guduric i Milutinov pa treba ocekivati bolju igru kad izadju Micic i Jokic
Takodje moze se primjetiti da se igra prilagodjava Jokicu sto je za pohvalu dok smo kod prijasnnih selektora gledali kako se on muci u ulozi koja mu ne odgovara
Nedovic kako sam video bio katastrofalan i izgubili zbog njega,nisam gledao ali citajuci komentare i statistiku

Promasio je dosta suteva, nije ga islo ali vazno je da suta kad je sam, i Marinkovic je prromasio dve uzastopne trojke na samom kraju, ipak vazno je da sutaju a ne kao Simanic koji se boji da sutne

Nedovic 1/13 cini mi se da sam procitao, Video sam ta dva suta Marinkovica.
Videh i neku diskusiju posle toga izmedju Jokica i Davidovca, da li se to jokic polako postavlja kao vodja(sto i treba da radi)?
Ko ce da prenosi prvenstvo? Uopste nisam u toku, znam da je SK ranije sve zivo prenosio da mu je sada ostao tenis da mu Arene uzele i Evrolikgu.

Jokic je nesto objasnio Davidovcu u toku igre sta treba a ovi nasi odma kao rasprava
mislim da ce SK

Nazad
Vrh