SPORT-Opšta tema

Интересантан интервју из 2019... Милојевић, Станковић, Сакић, Михајловић на кафи са Манћинијем...

https://www.telegraf.rs/sport/fudbal/3118876-milos-milojevic-mjelbi-crvena-zvezda-intervju

Све мислим да ће сада бити лепа распродаја играча јер шта ће ти оволико преплаћених кад ионако се група неће проћи. Или ће се проћи само на срећу.
Видећемо каква је то Мађарска академија која је успела да помрси рачуне великим репрезентацијама у Лиги нација.
Монако је клуб чије име само све говори. А ни турци нису за бацање...

Мистер је отишао да буде предузимач и гради ексклузивне локације ако му сад екипа то дозволи.
И да чека да смене неког од тренера из доње половине калча или у серији б.
Нисам сигуран ни колико ће играчи бити спремни за овог новог тренера Милојевића јер он тражи пресинг и има визију да буде мешавина Муриња и Анћелотија...
Оно што ме радује је да ће сигурно да их потера да трче и да играју разноразне дијаманте и троуглове и ограничавања простора и ситна шева до колена као Гвардиола.
По мени прво се треба отарасити голмана и купити десног бека. Ако остане Охи имаће два добра шпица али мислим да ће он отићи. Значи још један шпиц.
Да се подвуче црта и да се види шта са толиким играчима који ће седети без да играју.
Милојевић је навикао на ред и рад и није га било брига кад је био помоћник мада је и тада правио Станковићу тактику. Сада кад почну да се тресу гаће видећемо како ће то ићи...

На крају, екипа мора да схвати да нема ништа од транге-франге препродаје играча већ академија мора да ствара нове звезде. За ових пет година смо требали да имамо једну десетку која би правила предност на терену. Овако...

Poslednja izmena:
ZVEZDINO DETE BEZ VECE IGRACKE KARIJERE :haha::haha::haha: w ovo je vrh Kilimandzara pa gde je radio u trafici ili u auspuh servisu a mozda i u Kirbi perionici :haha:💊💊⁉️ Molba gospodinu Dobricaninu moderatoru da sankcionise ove neopzbiljne koji masakriraju ovu temu sa nebulozama A JEL SE TO STRUCNO ZOVE ZVEZDINA BEBA :haha: leb te jebo mekani sto kaze LULE28 OVO JE LUDARA OD DRZAVE .CRKNI VUCICU I SPASI NACIJU OD LUDILA I KATASTROFE mnogo smo potonuli kao narod ali septicka jama je sve prekrila
Psihicu sta ti nije jasno??

Psihicu sta ti nije jasno??
Ovde nista nije jasno sve je pod velom tajne medjutim ono sto je veoma zanimljivo pogledaj let lopte ona ne da nije isla u ugao nego ...........ma neeeee ne mogu da verujem da je se ovo dogodilo .Pazi kad meni nije dobro od svega sto sam hipnotisani grobar od rodjenja a mogu da zamislim kroz kakvu agoniju ti sada prolazis i sta sve prozivljavas tvoja dusa najbolje zna ALI MORAMO DA BUDEMO BRUTALNO ISKRENI I DA PRIZNAMO DA BEZ JAKE ZVEZDE NEMA NI JAKOG PARTIZANA :nono:

Lose i za jedne i za druge,realno! Trece mesto vodi iz LE u LK,a u LK samo dva tima prolaze. Bice tesko za oba nasa predstavnika..
BOSVELE Zvezdina grupa je takva limunadica da je to bruka .Trabzon i Ferencvaros ne kostaju nista a cak bi smeo da se usudim da kazem da ce Zvezda biti prva u grupi ispred Monaka .Sto se tice Partizanove grupe Keln i Nica su za 3 klase ispred Partizana medjutim posto ta konferencija ne sluzi ni za sta predpostavljam da ce biti nebuloznih rezultrata kao sto to biva godinama a treba pogledati koju reklamu na dresu nosi Keln i Nica ako je kladionica ne pipati a i ovako ce biti zanimljivih i nestvarnih rezultata .Kako god bilo klubovi ce zagrebati neki novac sto od prenosa ili ulaznica medjutim sve je to mnogo tanko u odnosu na ono koliko su klubovi inkasirali i dalje se radi sa debelim minusom

Интересантан интервју из 2019... Милојевић, Станковић, Сакић, Михајловић на кафи са Манћинијем...

https://www.telegraf.rs/sport/fudbal/3118876-milos-milojevic-mjelbi-crvena-zvezda-intervju

Све мислим да ће сада бити лепа распродаја играча јер шта ће ти оволико преплаћених кад ионако се група неће проћи. Или ће се проћи само на срећу.
Видећемо каква је то Мађарска академија која је успела да помрси рачуне великим репрезентацијама у Лиги нација.
Монако је клуб чије име само све говори. А ни турци нису за бацање...

Мистер је отишао да буде предузимач и гради ексклузивне локације ако му сад екипа то дозволи.
И да чека да смене неког од тренера из доње половине калча или у серији б.
Нисам сигуран ни колико ће играчи бити спремни за овог новог тренера Милојевића јер он тражи пресинг и има визију да буде мешавина Муриња и Анћелотија...
Оно што ме радује је да ће сигурно да их потера да трче и да играју разноразне дијаманте и троуглове и ограничавања простора и ситна шева до колена као Гвардиола.
По мени прво се треба отарасити голмана и купити десног бека. Ако остане Охи имаће два добра шпица али мислим да ће он отићи. Значи још један шпиц.
Да се подвуче црта и да се види шта са толиким играчима који ће седети без да играју.
Милојевић је навикао на ред и рад и није га било брига кад је био помоћник мада је и тада правио Станковићу тактику. Сада кад почну да се тресу гаће видећемо како ће то ићи...

На крају, екипа мора да схвати да нема ништа од транге-франге препродаје играча већ академија мора да ствара нове звезде. За ових пет година смо
Sta da dovedes tim savrsen nista ja tu ne bih menjao osim uprave .Crnci izuzetni Zvezdini stariji igraci iskusni u formi u hemiji ekipe podredjeni kolektivu ovi mladi Mitrovic i Pesic veliki talenti i momci koji obecavaju ,golman iskusan sve skockano samo uprava da se ocisti od ovih krimosa i kao i reprezentacija da dodje naki kao Piksi koji ima dobru energiju i da ceo tim bude kao porodica i ima da prsti od rezultata a 20 godina mi nismo mogli da mrdnemo sa mrtve tacke sa reprezentacijom i raznom Kokezjanijom tako i ovde dokle god su ljudi iz sveta podzemlja napretka nema a i ovaj psihopata sponzor Bila Klintona sta napravi sa ovom jadnom Srbijom napravi nas kao one crnce i kolonije iz Afrike vraca nas u 18 vek polako ali sigurno

Pešić trči ko muva bez glave.To je najveća greška u postavi a Pavkov mu sedi na klupi..Mali Mitrović može komotno da igra makar 1 poluvreme.Hrabar i uporan a ima i smisla za dribling.

Polako ljudi, prvenstvo je tek pocelo, dobice sansu svi, veliki je problem veliki izbor skoro podjednakih igraca, Zvezda mora da skrati klupu za 4-5 igraca i mora da dovede beka i napadaca ako zele nešto da urade. Makabi je tim koji ima 13-14 igrača u rotaciji, fizicki su izuzetno spremni, nisu oni bolje pripremnjeni, danas svi rade na toj fizickoj spremi ali na primer, Katiji koji je majstor fudbala i koji daje veliki kvalitet tet Zvezdi, cesto ume da bude bez energije, to je genetika, neko ne može da bude životinja na terenu, majstor koji je fizicki dominantan kosta 40-50mil a mi zelimo da uvalimo neki gol na iskustvo i trenutak inspiracije, imamo Ivanica , Rodica, Gobeljica, Milunovica, Ohija ima tu jos da se probere, to su slabo pokretni igrači, ovi ostali moraju da poginu da bi pokrili njihovo lose kretanje, to je stvar koja ne moze da se popravi l, dzaba meni kondicioni trener ako nemam predispozicije, Dekiju zelim sve najbolje, znam da je dao mnogo sebe Zvezdi a da mu to nije trebalo, lepo se vidi kada je došao, bio je kao deckic a sada izgleda bar 7-8godina stariji, veliki stres za dzaba, novac njemu ne manjka i ubedjen sam da ce imati odlicnu trenersku karijeru. Sto se uprave tice, ako neko moze da promeni vlast onda taj neko može i upravu iskreno to sada ne moze niko, ja volim Zvezdu i mislim da trener uopste nije kriv za malo slabije rezultate, i dalje smo prvi, imamo ligu evrope, sve to stoji ali uprava je ta koja vodi politiku kluba, kupi, prodaj i ostalo, fudbal je biznis i onda dodjemo do situacije da u Zvezdi moraju igrati igraci koji nemaju potreban kvalitet ali da bi se nekako prodali oni moraju da igraju, tada obicno trener najebe kada krene po zlu, tako je i bilo i biće opet, mafija vlada na svakom ćošku, tako da vise nema potrebe da pisem o ovoj temi i uopšte o sportu.

...golman iskusan...
Мени све јасно кад Партизановци хвале голмана који је један од криваца што су нас полуиндијанци напунили... И ми смо хвалили мустафу јер је исто тако знао да киксне без потребе...

zbog cega je po vama stankovic dobar trener?
dosao je ovde kao i obradovic u kosarci jer je uzeo ko zna koliko miliona za ove tri godine
nije postojao kao trener,nesto kratko bio pomocnik onom italijanu stramaconeu u udinezeu
a ta prica da ima love i da mu ne treba vise zaboravite
mesi i ronaldo su osudjeni za utaju poreza
mesi na zatvorsku kaznu od 21mesec
ronaldo se dogovorio(kao nasa samoprozvana srpska majka) na uslovnu kaznu i 18-19 miliona da plati

Ne bi bilo realno uporedjivati trenerske rezultate Obradovica i Stankovica. Pored toga Obradovic je trenirao mnoge zvezde evropske i americke kosarke. Zeljko je dostigao svoj zenit, a za Dekija cemo videti.

Da, da Pesic mlad. Nemas ti pojma sa zivotom samo nabadas. Pesic hvala bogu napunio 30.
Ma stari me zbunio pita me KO JE OVAJ MALI ❓ a ono stvarno u ovoj nasoj ligi nisu se mnogo ni habali ocuvan je prva farba garaziran ali kako sad kada je navuklo ovoliko igraca ladno mogu Romi da sastave dva tima a vidim da se pominje dovodjenje jos nekih tako da nemoj da zameris JA SAM TOTALNO DEZORIJENTISAN OVIM SILNIM SOPINZIMA UPRAVE KLUBA a jel bi ti sad otkacio nekog fudbalera tj kako bi ti postupio posto ih je sada navuklo kao nekada nadnicara kod Vukovog spomenika i pitanje za tebe DALI SADA U OVAKO VAZNOM MOMENTU MENJATI NESTO UNUTAR KLUBA U UPRAVI ILI DA SE OSTAVI SVE KAKO JE I DA SE ZAVRSI ZAPOCETO DO KRAJA ❓:unsure:

zbog cega je po vama stankovic dobar trener?
dosao je ovde kao i obradovic u kosarci jer je uzeo ko zna koliko miliona za ove tri godine
nije postojao kao trener,nesto kratko bio pomocnik onom italijanu stramaconeu u udinezeu
a ta prica da ima love i da mu ne treba vise zaboravite
mesi i ronaldo su osudjeni za utaju poreza
mesi na zatvorsku kaznu od 21mesec
ronaldo se dogovorio(kao nasa samoprozvana srpska majka) na uslovnu kaznu i 18-19 miliona da plati
A mozes li LULE28 da budes siguran da Deki sam sastavlja tim i da ima potpuno odresene uke u donosenju svih odluka ❓❓❓Ja licno ne verujem u tu bajku nesto slicno kao u reprezentaciji godinama a i u Partizanu daj boze da gresim ali treneri su samo figure i zrtvena jagnjad .i bas zbog toga mislim da ova dva kluba a i reprezentacija ranije npr Krstajic nisu odskocna daska i naprave treneru tako losu reputaciju da su u startu zavrsili karijeru i sto je najinteresantnije celokupna javnost zigose trenera kao glavnog krivca a krimosi koji su najodgovorniji za katastrofu ostaju da smrde i ruiniraju klub i tako godinama u nedogled

ako je tako kao sto pises jos manje postovanja imam za bilo kojeg trenera pa evo i sad za stankovica
sam je kriv ako je tako
ima milion klubova na svetu on dosao da pravi ime u zvezdi gde zna da ima sigurnu titulu a i to je prosle godine zamalo zajebao
pa evo ne verujem da je terzic ili bilo ko drugi rekao da pavkov udje jer je svakako vec prodat,ohi ni minut u ovoj sezoni,sanogo mu sedi na klupi igra srnic itd itd

Обрадовића као тренера не треба уопште поредити било с ким. Он је човек који је у кошарци постигао све што се може. Иако сам Звездаш имам велико поштовање према њему. Његови резултати и понашање говоре какав један прави спортиста треба да буде.
Наравно да није дошао да ради за џабе и мислим да је сигурно имао веће хонораре у иностранству. А ако сада има више сигурно је то заслужио. Воли свој клуб и даје себе за њега.
Ето, ту треба направити разлику... Треба платити доброг тренера колико треба јер је успешан и има резултате. А почетника као што је тада био Станковић не треба преплатити. Станковићу је Милојевић правио тактику у првој години па је отишао па му је онда помоћник био онај старији тип мислим Ђорђевић а сад му је остао Сакић. Зато смо и имлаи онакву тактику.
Мислим да је око тима имао сва права а да су му ипак доводили играче које је екипа бирала. Замишљам да је и број један или фамилија у својој сулудој мисији знао и мислим да је чак и гледао снимке најбољих потеза ових новијих играча што су доводили.... Ако им и није ове Русе препоручио... Не би ме чудило то уопште...

Poslednja izmena:
ako je tako kao sto pises jos manje postovanja imam za bilo kojeg trenera pa evo i sad za stankovica
sam je kriv ako je tako
ima milion klubova na svetu on dosao da pravi ime u zvezdi gde zna da ima sigurnu titulu a i to je prosle godine zamalo zajebao
pa evo ne verujem da je terzic ili bilo ko drugi rekao da pavkov udje jer je svakako vec prodat,ohi ni minut u ovoj sezoni,sanogo mu sedi na klupi igra srnic itd itd
pravo stanje stvari u epicentar bez okolisanja

Ова утакмица са Јавором је могла све да промени. До 73 минута је било 1:1 и само је магија Катаија помогла да се дају још два гола.
Веујем да би се и пенал свирао. Могао је и Јавор да да још пар голова.
Тачно се види да екипа нема снаге а сакрили су све вештине што су имали и које су (пре)плаћене.
Да је остало нерешено и евентуални кикс у дербију би све преокренуо.
Драго ми је да је Охи дао гол. Могао је да буде употребљен у овим утакмицама али је очигледно Станковић имао свој каприц који му се на крају и осветио.
Такође је и Вељко Николић дао гол а и њега Станковић није убацивао.
Играо је рус бек али ми се чини да није ни близу онога што су причали да шпарта напред назад... Није био ту кад је примљен гол.
Све ми се чини да има исувише африканаца а добро се сећам шта је причао Дуда Ивковић да када их има више од два да праве клан. Ови наши се свађају око лопте... а бојим се да не схватају да је овде победа све и да је морање.
Нови тренер није имао времена да било шта примени од својих замисли. Бојим се да ће дерби да буде ружан да ће Звезда да игра са двоструком залеђином али да ће да иде на победу надајући се у лош тренутак Партизана. Партизан ће одиграти преко својих могућности.
Победа Звезде ће бити захтев екипе да се покаже да се може и без бившег тренера а и да ће та победа да баци у сенку катастрофу са лигом шампиона.

Новом тренеру ће бити тешко. Навикао је на скандинавску дисциплину и гвардиолске шеме а овај тим је полако почео да улази у импровизацију и лепршавост.
Долази му дерби који ако изгуби изгубиће и ауторитет и подршку.
Свиђа ми се што је изјавио да ће разиграти све играче јер ови што нису играли (Станковићева грешка и каприц) нису у такмичарској форми. Чини ми се да је рекао да за два и по месеца има преко двадесетак утакмица....

Poslednja izmena:
Ова утакмица са Јавором је могла све да промени. До 73 минута је било 1:1 и само је магија Катаија помогла да се дају још два гола.
Веујем да би се и пенал свирао. Могао је и Јавор да да још пар голова.
Тачно се види да екипа нема снаге а сакрили су све вештине што су имали и које су (пре)плаћене.
Да је остало нерешено и евентуални кикс у дербију би све преокренуо.
Драго ми је да је Охи дао гол. Могао је да буде употребљен у овим утакмицама али је очигледно Станковић имао свој каприц који му се на крају и осветио.
Такође је и Вељко Николић дао гол а и њега Станковић није убацивао.
Играо је рус бек али ми се чини да није ни близу онога што су причали да шпарта напред назад... Није био ту кад је примљен гол.
Све ми се чини да има исувише африканаца а добро се сећам шта је причао Дуда Ивковић да када их има више од два да праве клан. Ови наши се свађају око лопте... а бојим се да не схватају да је овде победа све и да је морање.
Нови тренер није имао времена да било шта примени од својих замисли. Бојим се да ће дерби да буде ружан да ће Звезда да игра са двоструком залеђином али да ће да иде на победу надајући се у лош тренутак Партизана. Партизан ће одиграти преко својих могућности.
Победа Звезде ће бити захтев екипе да се покаже да се може и без бившег тренера а и да ће та победа да баци у сенку катастрофу са лигом шампиона.

Новом тренеру ће бити тешко. Навикао је на скандинавску дисциплину и гвардиолске шеме а овај тим је полако почео да улази у импровизацију и лепршавост.
Долази му дерби који ако изгуби изгубиће и ауторитет и подршку.
Свиђа ми се што је изјавио да ће разиграти све играче јер ови што нису играли (Станковићева грешка и каприц) нису у такмичарској форми. Чини ми се да је рекао да за два и по месеца има преко двадесетак утакмица....
VUXS Povodom ovoga da razigrava ostale ovo nije kosarka pa da rotira 12 igraca predpostavljam da najspremnijih 11 igraca dobijaju sansu u najvaznijoj utakmici u sezoni za ligu sampiona i to je to . Verovatno da je procena bila da Ohi nije u top formi ili fizicki ili se takticki ne uklapa u koncepciju i ne sumnjam da trener najbolje moze da proceni i mora da se zna okosnica tima .Ovde mi se cini da je dovedeno bas dosta fudbalera cak su jos neki bili u planu cini mi se da je to previse izpazareno da bi stranci sedeli na klupi medjutim ljudi koji su napravili ovaj ceo drzavni projekat su napravili nestrucnim delovanjem takav bunar i takvo razocarenje da je to velika bruka a sta sad da rade ovi silni crnci a ima ih previse to treba sada da se finansira minimum godinu dana i cekati da ih neko uzme a ko da ih uzme kada pola njih zulja klupu ⁉️ :sta: verovatno ce da rade kompenzacije sa timovima iz istocnog bloka ali u svakom slucaju fitilj koji je vec bio kratak je izgoreo i nema vise ni sluha ni tolerancije casa zuci se prelila odavno i ostaje samo pitanje ..........STA I KAKO DALJE❓

Nazad
Vrh