Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ту се слажемо... више верујем Мистеру и играчима него управи... управа има већ имају обезбеђен приход... Ово испадање би донело црне паре....али не смемо заборавити да је управа све њих довела и да их држи у шаци...Prvo sam bio cvrsto resen da stavim sve na Zvezdu i da dupliram novac a sada kada se priblizava taj mec hvata me neka panika dali sto Zvezda lose igra te bitne Evropske meceve ili sam skeptican prema Terzi i njegovom nalogodavcu kako god bilo bice turbolentan mec i nije za one nesigurne kao ja .
Ovde moze samo neko pun samopouzdanja da odradi GOOD JOB kao npr LULE28 ako se nije i on pokondirio .
Moj predlog za mec u Izraelu je ipak G G i prst u uvo
Tako je VUXSD Izraelci nisu bili u ligi sampiona od 2010 godine i ne da su gladni uspeha nego je takva euforija karte su u Haifi 500 evrica sto dovoljno govori kolika je potraznja i oni znaju koliki je ulog sta se dobija a sta gubi .Ту се слажемо... више верујем Мистеру и играчима него управи... управа има већ имају обезбеђен приход... Ово испадање би донело црне паре....али не смемо заборавити да је управа све њих довела и да их држи у шаци...
Зато је Мистер са сваком изјавом све више и више пун хвале према противнику и све га више уздиже.
А ова њихова игра против Кипрана и није нешто. Више смо ми напумпали ту екипу... Вероватно због тога што је менталитет такав да мора да се руше велики и јаки противници а и кад се не прође онда мање боли.
Још један детаљ... Израелци ће играти и меч у суботу па у уторак долазе на реванш. Што значи да стварно немамо ниједан једини изговор...
Такође један детаљ... Неће бити тренинга пре утакмице у Израелу... Вероватно ће само да изађу и да осете терен.... Подсетимо се да ни против Ренџерса нису имали тренинг.
Мислим да ту ни судија неће моћи ништа ако се одигра како треба и паметно...
Ако се ово не прође биће већа брука него Омонија и Шериф... ајде да донекле оправдамо да су пенали против Омоније (не)срећа а против Шерифа није било вара... ово сада нема оправдања....
Ne znam koliko si imao kontakta sa jevrejima i i da li znas kakvi su maheri da naprave novac i upravo zbog toga pozivam na oprez kada je u pitanju solucija da ce oni lagano prepustiti crveno belima ligu sampiona. Ja sam licno prisustvovao konverzaciji jednog jevreja multimilionera koji se cenkao sa Arapinom za bateriju za sat jedno 20 minuta ako ne i vise .A mozes li da predpostavis koja je ovde lova u opticaju u ligi sampiona i zato upozoravam da mogu vesto da naprave GREAT MOVE sa sudijama i da sve bude kulturno i besumno a da ne pominjem kako sve funkcionise u Evropi i koja lova se okrece .Pa jel mislis da sam slucajno pustao onaj video zapis sa Panatenaikosom pre 50 godina a danas kada je u igri mnooooogo vise love u opticaju i kada ima mnogo jakih i bitnih igraca koji vedre i oblace /ne mislim na fudbalere/ ja ne zelim ni jednog momenta da ti stvaram paranoju ali da li mislis da ce sudija npr da pretegne na vasu vodenicu sto ste mu simpaticni i sto mu se svidjaju crveno beli dresovi .Zadnja recenica govori koliko ti pratis celokupna zbivanja. Samo neka nabadanja i demagogija.
Arena sport:Dali znas dali radi VAR sistem u ovim kvalifikacijama ili je to samo za ligu sampiona
I ja bih voleo dobri moj COCI064 da je demagogija i nabadanja ali ovi postovi su toliko strucni i toliko precizni da je ovo savrsenstvo a mnogi citajuci moje postove mogu da pomisle da sam vidovit ali naravno da nisam samo sam izuzezno strucan i prekaljen a brutalno iskrenZadnja recenica govori koliko ti pratis celokupna zbivanja. Samo neka nabadanja i demagogija.
LULE028 Lepo sam te posavetovao kao najrodjenijeg G G i prst u uvo .............ali nikada ne treba mesati licne zelje i osecanja sa biznisom dokazano mnogo putaodigrao obe dvojke u socceru
benfica 1.65 zvezda 3.20
Ne moze nam niko nista.
ZELJKOO Moram da te podsetim da Zvezda u zavrsnici kvalifikacija vec godinama nema pobedu ni protiv Salzburga ni protiv Jang boysa ni protiv Omonije ni protiv Serifa .To su veoma vazni mecevi cak mnogo vazniji od utakmicau grupi lige sampiona ali opet ono cega smo svi svesni a to je da je ovaj tim Zvezde stvarno dobra i kompaktna celina koja ima mnogo potencijala i prostora za napredak spoj mladosti i iskustva a bogami i dobre hemije I SIGURNO NAJVAZNIJI MEC ZADNJIH 15 GODINADobra utakmica, moglo je biti i bolje i gore, taj jedan gol nije ozbiljna prednost, pa cak i dva gola su dostizna, Makabi je dosta tanak pozadi, kod 1-2 imao sam osecaj da ce biti 3-2 i vise sam brinuo da ne padne jos koji gol, Makabi je ozbiljna ekipa, uigranija od Zvezdine, Zvezda tek treba da dostigne pravu formu, ocekujem da im damo bar tri gola u Beogradu, rani gol otvara velike mogućnosti, nece njima biti lako u Beogradu ali ako prodju bice zasluzeno, za LS treba jos mnogo kvaliteta. Mislim da su Zvezdi vece sanse za prolaz i pored poraza, imali smo 0-2 u Salcburgu i prosli dalje u jednojm mecu, ovde je samo gol zaostatka i celih 90 minuta. Samo zdravlje da posluzi.