SPORT-Opšta tema

Monolog. Sam pitas, sam odgovaras. Zar ne primecujes da vise niko ne ulazi u dijalog sa tobom, ili mislis da si toliko superioran u svojim literarnim radovima??

Prvo sam bio cvrsto resen da stavim sve na Zvezdu i da dupliram novac a sada kada se priblizava taj mec hvata me neka panika dali sto Zvezda lose igra te bitne Evropske meceve ili sam skeptican prema Terzi i njegovom nalogodavcu kako god bilo bice turbolentan mec i nije za one nesigurne kao ja .
Ovde moze samo neko pun samopouzdanja da odradi GOOD JOB kao npr LULE28 ako se nije i on pokondirio .
Moj predlog za mec u Izraelu je ipak G G i prst u uvo
Ту се слажемо... више верујем Мистеру и играчима него управи... управа има већ имају обезбеђен приход... Ово испадање би донело црне паре....али не смемо заборавити да је управа све њих довела и да их држи у шаци...
Зато је Мистер са сваком изјавом све више и више пун хвале према противнику и све га више уздиже.
А ова њихова игра против Кипрана и није нешто. Више смо ми напумпали ту екипу... Вероватно због тога што је менталитет такав да мора да се руше велики и јаки противници а и кад се не прође онда мање боли.
Још један детаљ... Израелци ће играти и меч у суботу па у уторак долазе на реванш. Што значи да стварно немамо ниједан једини изговор...
Такође један детаљ... Неће бити тренинга пре утакмице у Израелу... Вероватно ће само да изађу и да осете терен.... Подсетимо се да ни против Ренџерса нису имали тренинг.

Мислим да ту ни судија неће моћи ништа ако се одигра како треба и паметно...

Ако се ово не прође биће већа брука него Омонија и Шериф... ајде да донекле оправдамо да су пенали против Омоније (не)срећа а против Шерифа није било вара... ово сада нема оправдања....

Poslednja izmena:
Ту се слажемо... више верујем Мистеру и играчима него управи... управа има већ имају обезбеђен приход... Ово испадање би донело црне паре....али не смемо заборавити да је управа све њих довела и да их држи у шаци...
Зато је Мистер са сваком изјавом све више и више пун хвале према противнику и све га више уздиже.
А ова њихова игра против Кипрана и није нешто. Више смо ми напумпали ту екипу... Вероватно због тога што је менталитет такав да мора да се руше велики и јаки противници а и кад се не прође онда мање боли.
Још један детаљ... Израелци ће играти и меч у суботу па у уторак долазе на реванш. Што значи да стварно немамо ниједан једини изговор...
Такође један детаљ... Неће бити тренинга пре утакмице у Израелу... Вероватно ће само да изађу и да осете терен.... Подсетимо се да ни против Ренџерса нису имали тренинг.

Мислим да ту ни судија неће моћи ништа ако се одигра како треба и паметно...

Ако се ово не прође биће већа брука него Омонија и Шериф... ајде да донекле оправдамо да су пенали против Омоније (не)срећа а против Шерифа није било вара... ово сада нема оправдања....
Tako je VUXSD Izraelci nisu bili u ligi sampiona od 2010 godine i ne da su gladni uspeha nego je takva euforija karte su u Haifi 500 evrica sto dovoljno govori kolika je potraznja i oni znaju koliki je ulog sta se dobija a sta gubi .
Zvezda bi morala da bude mnogo bolja i da pokaze superiornost na terenu a u slucaju da protivnici budu izjednaceni i da treba da odlucuju nijanse bojim se da sudija slucajno ne presudi nesto na njihovu vodenicu sto je velika verovatnoca mnogo su jaci od nas i finansijski i sa njihovim uticajem koji nije zanemarljiv dok ovi nasi sa interpolove poternice ne kostaju nista u Evropi
Slazem se sa tobom da je ovo mnogo bitan mec po meni najvazniji mec u zadnjih 10 godina sigurno i mecevi koji odlucuju mnogo u nekoj Zvezdinoj buducnosti jer mislim da u slucaju kiksa ne bi vise bilo takta ni strpljenja ni za
sta nastupila bi destabilizacija kluba sigurno i moralo bi nesto da se menja ali sta kada ima mnogo staticara koji su duboko pustili pipke i vuku kao pijavice.
Dali znas dali radi VAR sistem u ovim kvalifikacijama ili je to samo za ligu sampiona ❓

Zadnja recenica govori koliko ti pratis celokupna zbivanja. Samo neka nabadanja i demagogija.
Ne znam koliko si imao kontakta sa jevrejima i i da li znas kakvi su maheri da naprave novac i upravo zbog toga pozivam na oprez kada je u pitanju solucija da ce oni lagano prepustiti crveno belima ligu sampiona. Ja sam licno prisustvovao konverzaciji jednog jevreja multimilionera koji se cenkao sa Arapinom za bateriju za sat jedno 20 minuta ako ne i vise .A mozes li da predpostavis koja je ovde lova u opticaju u ligi sampiona i zato upozoravam da mogu vesto da naprave GREAT MOVE sa sudijama i da sve bude kulturno i besumno a da ne pominjem kako sve funkcionise u Evropi i koja lova se okrece .Pa jel mislis da sam slucajno pustao onaj video zapis sa Panatenaikosom pre 50 godina a danas kada je u igri mnooooogo vise love u opticaju i kada ima mnogo jakih i bitnih igraca koji vedre i oblace /ne mislim na fudbalere/ ja ne zelim ni jednog momenta da ti stvaram paranoju ali da li mislis da ce sudija npr da pretegne na vasu vodenicu sto ste mu simpaticni i sto mu se svidjaju crveno beli dresovi .
Razmisli o cemu govorim i pogledaj ko sudi ova dva meca .........ALI OBAVEZNO POGLEDAJ pa sam izvuci zakljucak da ti nista ne govorim

Dali znas dali radi VAR sistem u ovim kvalifikacijama ili je to samo za ligu sampiona ❓
Arena sport:
VAR sistem se ove sezone uvodi od trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona
Crvena zvezda će u sredu od 20.45 dočekati Pjunuk u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, a na meču će biti postavljena i VAR tehnologija.
UEFA je danas obavestila da će prvi put VAR tehnologija biti korišćena pre plej-ofa u Ligi šampiona. Klubovi i brodkasteri su obavešteni o ovoj promeni, pa se očekuje da će ovaj sistem funkcionisati na svim stadionima.
VAR tehnologija je prošle sezone uvedena u Srbiji tako da sa te strane neće biti nikakvih problema na stadionu "Rajko Mitić". Jermeni je nemaju u svom šampionatu, pa ćemo videti kako će sve funkcionisati u revanšu 9. avgusta.
Do prošle godine VAR tehnologija se koristila od plej-ofa za Ligu šampiona.

Прошле године се ВАР није користио са Шерифом у трећем колу па отуда и онакво суђење. И судија је био Румун? Шериф је био у замаху и после је прошао и ДанамоЗ.
Слажем се да судија и поред ВАР-а може да утиче на утакмицу... рани жути картони пс после црвени, груба игра, сецкање игре ситним фауловима... рани пенал... исто као кад причаш са локалним судијама у речно-поточарским или брдско-планинским лигама... врло лако може да се води утакмица када имаш обавештену екипу и још можда по неког у потивничком тиму...
У ВАР собама су исто само људи који су део уефамафие...

Ево погледај... објаснио човек... од 29:29... има после и о утакмици у Израелу... 31:25...

Poslednja izmena:
Pre pola sata se javio nas izvestac iz Haife i saopstio da je 43 stepena i velika vlaga u vazduhu medjutim to ne treba da brine jer su crveno beli verovatno odradili fizicke pripreme maksimalno i tu ne bi trebalo da bude nekog veceg iznenadjenja tim je nastimovan ,entuzijazam ne nedostaje i sve oci su uprte u sampiona ling long lige Srbije
Inace pre dva dana kvota na Makabi je bila 2,50 a na sampiona Srbije 2,70 da bi se to juce promenilo na 2,30 i 3 na dvojku a sada je kvota na Makabi 2,20 a na crveno bele 3 ,20 sa tendencijom rasta kvote na Zvezdu a pada na Makabi .Zasto je ovo veoma interesantno zato sto bookmakeri vrlo retko grese i obuceni su da prilikom postavljanja kvote vide ono sto drugi ne vide a posto su kladionice veoma jake institucije sa velikim obrtom novca treba im verovati .Zvezda ima vece znalce tu nema price to su virtuozi za ekipu Haife ali nazalost matori virtuozi i pitanje je da li ce moci da odigraju u visokom ritmu ceo mec ili ce se javiti odredjene oscilacije u nekim delovima meca. Celavi ce biti centralna figura meca sigurno veceras i od njegovog raspolozenja ce mnogo toga zavisiti
U Srbiji nema toliko vlage u vazduhu ali je sasvim sigurno da ce biti preznojavanja poprilicno .Sto se taktike tice nikako defanziva to bi bila losa odluka ovde mora da se otvori igra i da se igra na gol vise .Svako taktiziranje bi napravilo od gotovog veresiju .Ako Romi ne budu veceras napravili barem X uci ce u veliki problem u revansu i pitanje je da li ce moci da se bore sa takvim pritiskom i vracanja iz rezultatskog minusa .Osim golmana velika odgovornost na treneru i mislim da ce i za trenera biti najvazniji mec u trenerskoj karijeri do sada Deki je dobar covek i zasluzio je da mu bog podari nesto lepo ali pritisak ce biti na njemu preveliki .Jedino ko nece imati nikakav pritisak su ljudi iz uprave kluba jer oni su tu postavljeni od strane .................. ❓ iskreno ne znam ko ih je postavio ali znam da su postavljeni na duzi vremenski period i da su im date totalno odresene ruke u vodjenju kluba i kreacijama cak je i drzava investirala u ove ljude ....................u stvari ili u njih ili u klub to sad nisam siguran , pitanja je i previse a veceras ce nam sve biti mnogo jasnije .Uzivajmo u istinskom spektaklu

Изгледа да ће постава бити офанзивна. Ништа Саного, ништа Срнић. Да ли ће то бити нека полу-мурињовска тактика?
Није ни важно. Добар резултат ће све то гурнути у други план.
Ако Мистер одигра како је најавио опрезно и храбро са полублоком, маркацијама, полузатворено са брзим контрама које би биле ефикасне онда би могли да се надамо добром резултату.
Уживаћемо у сваком случају.

Овакве утакмице увек произведу хероје...
Типујем на Катајиа и Иванића а и мали Букари би могао да га "забукари"...

Нек се прво преспава (ако се може) па ћемо да расправљамо натенане...

Zadnja recenica govori koliko ti pratis celokupna zbivanja. Samo neka nabadanja i demagogija.
I ja bih voleo dobri moj COCI064 da je demagogija i nabadanja ali ovi postovi su toliko strucni i toliko precizni da je ovo savrsenstvo a mnogi citajuci moje postove mogu da pomisle da sam vidovit ali naravno da nisam samo sam izuzezno strucan i prekaljen a brutalno iskren
Sto se tice analize vecerasnjeg meca celokupna javnost je ocekivala ovakav scenario iz jednog prostog razloga /ZATO STO GOL U GOSTIMA NE VREDI DVOSTRUKO I TO JE TAJ EFEKAT KOJI SE DOBIJA A TAJ EFEKAT CE SE VIDETI I U DRUGOJ UTAKMICI U BEOGRADU /. Ekipa Makabija izrazito fajterska ekipa u kojoj je sve podredjeno kolektivu i mnogo me podseca na Skote Rendzersa i Seltika borbeni kao osice ekipa koja zasluzuje svaki respekt .Vreme i uslovi za igru su bili veoma teski a pogotovu sto su obe ekipe odigrale u visokom ritmu sto znaci da su potpuno spremni .Ekipa Zvezde je imala srece kod izjednacujuceg gola i taj rikoset je bio dar od boga i tada se nebo otvorilo za Zvezdu i tada su imali sansu da dotuku protivnika ali Bukari cistu situaciju kao penal ne realizuje i onda nailazi poluvreme za zbunjenu ekipu Makabija a pauzu su mnogo bolje realizovali i uspeli da se adekvatno vrate u igru . Zvezdina odbrana koja je primila 3 gola kao da je navikla na limunadice iz naseg prvenstva ali ovo je ipak dosta tvrdji protivnik ,utakmica je bila praznik za oci otvorena i borba bez kompromisa otvoren duel bez mnogo okolisanja muska utakmica i sigurno je da ce i u Beogradu biti vatra jer tu nema odbrane rezultata ludilo u najavi a veliki pritisak na fudbalerima Zvezde a kako ce se ekipa mentalno nositi sa tim videcemo
Video sam na poluvremenu da si ostao miran nisi iskakao iz sina da slavis pre zadnjeg zvizduka sto je veoma iskusno a verujem da si i ti vizionar kao ja kao da si slutio da ce nesto da se izkundaci .A sad treba izdrzati jos 7 dana do revansa 💊

Dobra utakmica, moglo je biti i bolje i gore, taj jedan gol nije ozbiljna prednost, pa cak i dva gola su dostizna, Makabi je dosta tanak pozadi, kod 1-2 imao sam osecaj da ce biti 3-2 i vise sam brinuo da ne padne jos koji gol, Makabi je ozbiljna ekipa, uigranija od Zvezdine, Zvezda tek treba da dostigne pravu formu, ocekujem da im damo bar tri gola u Beogradu, rani gol otvara velike mogućnosti, nece njima biti lako u Beogradu ali ako prodju bice zasluzeno, za LS treba jos mnogo kvaliteta. Mislim da su Zvezdi vece sanse za prolaz i pored poraza, imali smo 0-2 u Salcburgu i prosli dalje u jednojm mecu, ovde je samo gol zaostatka i celih 90 minuta. Samo zdravlje da posluzi.

Vec duze vreme igramo bez Ivanica i Kataija dok je dolaskom Milunovica zrtvovan Erakovic sto je steta i za njega i za buduci transfer. Ocekivao sam prvo bolju igru, a potom i rezultat, verujem u prolaz uz 50000 Delija.

Dobra utakmica, moglo je biti i bolje i gore, taj jedan gol nije ozbiljna prednost, pa cak i dva gola su dostizna, Makabi je dosta tanak pozadi, kod 1-2 imao sam osecaj da ce biti 3-2 i vise sam brinuo da ne padne jos koji gol, Makabi je ozbiljna ekipa, uigranija od Zvezdine, Zvezda tek treba da dostigne pravu formu, ocekujem da im damo bar tri gola u Beogradu, rani gol otvara velike mogućnosti, nece njima biti lako u Beogradu ali ako prodju bice zasluzeno, za LS treba jos mnogo kvaliteta. Mislim da su Zvezdi vece sanse za prolaz i pored poraza, imali smo 0-2 u Salcburgu i prosli dalje u jednojm mecu, ovde je samo gol zaostatka i celih 90 minuta. Samo zdravlje da posluzi.
ZELJKOO Moram da te podsetim da Zvezda u zavrsnici kvalifikacija vec godinama nema pobedu ❓ ni protiv Salzburga ni protiv Jang boysa ni protiv Omonije ni protiv Serifa .To su veoma vazni mecevi cak mnogo vazniji od utakmicau grupi lige sampiona ali opet ono cega smo svi svesni a to je da je ovaj tim Zvezde stvarno dobra i kompaktna celina koja ima mnogo potencijala i prostora za napredak spoj mladosti i iskustva a bogami i dobre hemije I SIGURNO NAJVAZNIJI MEC ZADNJIH 15 GODINA 🎯

Stankovic daje izjavu posle meca i gotovo jedva izdrzava da se ne nasmeje,vrlo cudno
prelaz iz 2u1
osecaj mi je da smo igrali bukvalno da moramo izgubiti i sa nekih 60% snage
Kataia vadi iz igre u 56min kada je vec 2-2 ako vec zelis da zatvaras mec vadis ga na poluvremenu
od 90 min mi nismo postojali prvih 20min pocetkom drugog polovremena,ovo ostalo lagana igra...cudan mec

Ко о чему баба о уштипцима а ја о голману. Овог пута нас је коштао прва два гола. Надам се да ће му се вратити срећа у Београду.
Макаби је јака екипа имају она два играча 9. и 10. који умеју и да се гурају и да дају голове. А наши као да су се одбијали... ипак на крају утакмице су наши мало ушли оштрије што би могло да буде и мала предност у реваншу.
Надгорњавање два тренера тактикама и наравно опет остаје да се чудимо како је то дошло из 2 у 1?

Онај наш са потернице трља руке...

Nazad
Vrh