Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kada je dusevni bolesnik dosao na vlast 2012 pri svojoj prvoj poseti zelezari Smederevo radnicima zelezare su bile spremljene zastavice i plahate na kojima pise HVALA TI VUCICU Vrlo brzo ovaj manir se prosirio velikom brzinom i ubrzo su svi krenuli da se zahvaljuju ovom psihopati nicim izazvani a onda je budzati pomahnitali ludak stavio svoju sliku u prostorije C Zvezde a upravu kluba napunio sa kriminalcima i narko dilerima .Sve je privatizovao sve deluje nestvarno ali nazalost istinito SD Partizan je totalno destabilizovao kao sportsko drustvo i nas i reprezentaciju Srbije a kod crveno belih je raspolozenje malo konfuznije pola simpatizera je totalno zbunjena i ne zna sta da misli i sta da kaze o ekipi koja ih jase zadnjih 10 tak godina a druga polovina stidljivo pocinje da se zaljubljuje u ove jahace apokalipse koji jasu kao u Spanskoj koridi kaubojski i pitanje je dokle ce kljusina tj SD CZ moci da izdrzi ovakve prljave kaubojeI sta cemo sad?????
Ne mozes da pitas VUXS a sta cete sad jer on je pasionirani navijac Zvezde ali je realan i buntovnik sa razlogom pa dosta ljudi pomisli kako je on simpatizer Partizana .Ali ja cu biti slobodan da odgovorim jer ovo pitanje je vise za mene nego za njega posto smo mi ne bolesnik koji umire na aparatima mi smo postali lesina koju su razbucale hijene i lesinari i jedini spas za nas u ovoj fazi raspadanja je da predsednik crkne a dok se jednom ne smraci drugom ne svane a ja sam siguran da bi mi kao sportsko drustvo vaskrsnuli kada bi se predsednik upokojio bio bi to POVRATAK DZEDAJA na velika vrata Evrope . Pitanje je DA LI BI I VI VASKRSNULI TJ DALI STE VI SADA POVLASCENI NJEGOVOM PAZNJOM ILI TO SAMO TAKO PRIVIDNO IZGLEDA jer sto je rekao vas direktor za sada se ne vracaju dugovi nego se obrce lova rotira se kao razanj umnozava se ali na crno bez fiskalnog racuna .Ista cete sad???
Крај утакмице 4:0. Да ли се то рачуна као килава игра? Резултат сигурно није килав.Земљак зна да је то завршено... него он лепо пита који ће резултати бити у те две утакмице... Да зна човек шта да игра...
Ја сад не бих смео да играм две победе Звезде.
А навијачки сам скоро па сигуран.
А шта ако буде нека килава игра против Вождовца?
Ja trenutno jedino sto mogu da se kladim da ce se u slucaju SAPLITANJA pojaviti neki mracni tipovi sa kapuljacama na glavudzama i sa metalnim sipkama a verovatno i sa citavim arsenalom ladnih rekvizita a verovatno osvezeni sa raznim sintentickim drogama koje su pomesane sa alkoholom kao milk shake ili vocni frape a inace radi se o sirovinama koje jos nisu izklesane /one su u fazi oblikovanja /i nas predsednik to placa sa tvojim i mojim parama i to galantno naravno skuplje nego botove jer oni rizikuju i svoj zivot u toj rulji .Slobodno se kladi na Zvezdu i posle kad dobiješ da častiš.