SPORT-Opšta tema

Velicanstvena predstava na stadionu JNA euforija ,adrenalin odusevljenje svih prisutnih ce se najverovatnije nastaviti duboko u noc sve do ranih jutarnjih sati igra koja vraca veru i uliva optimizam 🍾

I sta cemo sad?????
Kada je dusevni bolesnik dosao na vlast 2012 pri svojoj prvoj poseti zelezari Smederevo radnicima zelezare su bile spremljene zastavice i plahate na kojima pise HVALA TI VUCICU 🚾 Vrlo brzo ovaj manir se prosirio velikom brzinom i ubrzo su svi krenuli da se zahvaljuju ovom psihopati nicim izazvani 🚾 a onda je budzati pomahnitali ludak stavio svoju sliku u prostorije C Zvezde a upravu kluba napunio sa kriminalcima i narko dilerima 🚾.Sve je privatizovao sve deluje nestvarno ali nazalost istinito SD Partizan je totalno destabilizovao kao sportsko drustvo i nas i reprezentaciju Srbije a kod crveno belih je raspolozenje malo konfuznije pola simpatizera je totalno zbunjena i ne zna sta da misli i sta da kaze o ekipi koja ih jase zadnjih 10 tak godina a druga polovina stidljivo pocinje da se zaljubljuje u ove jahace apokalipse koji jasu kao u Spanskoj koridi kaubojski i pitanje je dokle ce kljusina tj SD CZ moci da izdrzi ovakve prljave kauboje
Ne bi me zacudilo da stadion promeni ime u Aleksandra Vucica a ne bi me zacudilo da ovi cudotvorci sruse Marakanu ali kako god bilo za sada je klub na pravom kursu pukotina nema ili se za sada ne primecuju ili su rupe vesto zagitovane da ne kazem zabetonirane medjutim kako god bilo mislim da je ovaj mec sa Makabijem mec stoleca i po meni bitniji od finala u Bariju jer kako god se zavrsilo rukovodstvo ce tu biti do smrti i kod vas i kod nas BAS JE SPECIFICNA SITUACIJA I KRAJNJE NESVAKIDASNJA

Kolega.Na stranu politika.AEK je koliko sam ja pratio ovaj jedan i po meč,tim koji ne zna da napravi akciju a dao vam 4 gola.Kao da su se skupili pre utakmiceSad ste se malo više trudili.Mislim da su ovog puta igrači podbacili i to debelo.
To što su navijači skandirali-podržavam.

Гледао и страшно се разочарао*. Не само да нема квалитета и неуиграности него ми се чини и да је жеље недостајало. Нешто дебело смрди у Партизановиј ''риби'' и смрад се ''чује'' и од главе и од репа.
Није све изгубљено... И лига конференције би одлично покрила садашње стање и направила добар ветар у леђа.. али многима у клубу треба прво видети леђа...

Сад после ове игре Партизана ако се то може назвати игром јер и дволевоноги Борјан има боља додавања, немам права да критикујем Мистера јер оно што Звезда игра и на какав начин и колико течно је небо и земља у односу на овај Партизанов покушај фудбала.

*П.С. у животу нисам помислио да ће ми бити жао што Партизан лоше игра....

Ista cete sad???
Ne mozes da pitas VUXS a sta cete sad jer on je pasionirani navijac Zvezde ali je realan i buntovnik sa razlogom pa dosta ljudi pomisli kako je on simpatizer Partizana .Ali ja cu biti slobodan da odgovorim jer ovo pitanje je vise za mene nego za njega posto smo mi ne bolesnik koji umire na aparatima mi smo postali lesina koju su razbucale hijene i lesinari i jedini spas za nas u ovoj fazi raspadanja je da predsednik crkne a dok se jednom ne smraci drugom ne svane a ja sam siguran da bi mi kao sportsko drustvo vaskrsnuli kada bi se predsednik upokojio bio bi to POVRATAK DZEDAJA na velika vrata Evrope . Pitanje je DA LI BI I VI VASKRSNULI TJ DALI STE VI SADA POVLASCENI NJEGOVOM PAZNJOM ILI TO SAMO TAKO PRIVIDNO IZGLEDA ❓ jer sto je rekao vas direktor :sta: za sada se ne vracaju dugovi nego se obrce lova rotira se kao razanj umnozava se ali na crno bez fiskalnog racuna .🚾
Ono sto mene sad brine nije gde su dobra kavurma i cvarci nego sta ce da bude i dal ce da bude protiv Makabija iz Haife ⁉️a verujem da i tebe isto to razjeda samo treba ostati hladne glave a da ce da bude rutavo u to ne moj da sumnjas :nono:

Kad je zajahao pre 10 godina,videlo se da ludak ima za cilj da unisti SD Partizan, Duleta oterao, ona jedna slucajna titula koju Grof nije znao da sacuva skupo kosta FK.
Na zalost sva njegova ludost utice na reprezentaciju, to se vidi u Kosarci, vidi se i kolika nam je liga losa sto je Vujosevic pricao kada se rpavila ABA liga.
Sto se tice fudbala treba ispasti u neki nizi rang, na taj nacin bi se mozda lopurde same povukle iz uprave.

Фудбалски 'леб без мотике....
То спада у наркотике...
Са те се игле лако не скида...

Ја ипак мислим да има шансе да се изборе боља времена за Партизан и у овом поретку ствари... Погледати како ради кошаркашки део... Треба пронаћи начин да се приђе где треба... Са праве стране... Ако треба и отпозади... :)

Poslednja izmena:
Sve sam sljam,ojebine i kriminalci na juznoj tribini. Navijaci su podjadnaki problem kluba koliko i ova sramotna uprava. Nema ovde kraja dok se ne potone u totalnu dubiozu bez povratka.

Земљак зна да је то завршено... него он лепо пита који ће резултати бити у те две утакмице... Да зна човек шта да игра...
Ја сад не бих смео да играм две победе Звезде.
А навијачки сам скоро па сигуран.
А шта ако буде нека килава игра против Вождовца?
Крај утакмице 4:0. Да ли се то рачуна као килава игра? Резултат сигурно није килав.
Али ако се одузме првих и последњих десетак минута када су падали голови Вождовац је играо тако да је сваким минутом расла фрустрација и на терену и на клупи. То се може видети после датог трећег гола.
Наравно, Звезда није играла пуним гасом, није наваљивала пуном снагом, није то била комбинација играча који су у најачем саставу и издању.
Па ипак деца Вождовца су показала како се игра пресинг, како се игра савремена тика-така, како се бори, како се трчи. Притискали су тих шесдесетак средишњих минута утакмице. Мистер то правда умором и контролом утакмице али то је била килава контрола. Са овим клинцима Вождовац је задао велике муке Звезди.

А сад мало о Вождовцу. Сменили су тренера Јандрића који форсира овакву врсту игре... Савремену, са пресингим и без испуцавања... Прошли тренер им је отишао јер нису хтели да га плаћају више... Овај им је донео 8 бодова али им није ваљао... Ипак ови клинци су се добро показали на Маракани. Да није било неискуства и стварно добрих играча Звезде можда би и примили мање голова.

На крају... Можда је и боље овако.... Навијачи су добили победу са великим резултатом, играчи су добили лекцију из фудбала јер су се ипак тресле гаће а тренер је видео опомену пред следећу утакмицу. Погледао сам Мистерове изјаве и за Арену а посебно је интересантна она за Звезда ТВ.

Управа доводи још играча. Промовисан је леви спољни играч из Руске лиге а изгледа да је потписан и Адо из Шерифа. Има сада доста дуплираних позиција и то радује.
Видећемо... Изгледа да циљ није само улазак у Лигу шампиона већ ако буде среће са жребом да не будемо топовско месо.
Али да сачекамо крај утакмице у Израелу.

Рачунам да ће пролаз мање више бити сигуран ако гледам навијачки. И да ће се надокнадити евентулани кикс из прве утакмице у Израелу.
Пишем јер се плашим да се не понови овај "лер-рад у месту" у већем делу утакмице. Јер зна се како се чува резултат. Тако што узмеш лопту и "давиш" је целу утакмицу. Од ноге до ноге... Напред па назад па голман... А не чува се резултат тако што трчиш за клинцима шесдесет минута и киптиш од беса јер имају снаге да трче до прекосутра....
Мало и ја карикирам и критикујем преко мере... можда.

Poslednja izmena:
STRUCNA ANALIZA MECEVA MAKABIJA I ZVEZDE KOJI SLEDE
Tim Zvezde je favorit na papiru i na terenu i trenutno su u svim segmentima igre u prednosti i trebalo bi to da ide na Zvezdinu vodenicu ALI ❓ ❓Postoji to ALI sa zadrskom a to po meni znaci OGROMAN PRITISAK na fudbalere C Zvezde koji ce morati meceve da igraju pod velikim opterecenjem i pitanje je kako ce se nositi sa tim . :unsure:
Moje misljenje je ako Makabi napravi prednost u prvom mecu pa makar i minimalnu od 1 0 ili 2 1 on ce po meni biti veliki favorit za prolaz i pored paklene atmosfere u revansu ali ako Zvezda uspe da povede u Izraelu to ce biti vise od pola zavrsen posao jer nije isto igrati kada imas rezultat i potrebnu mirnocu i kada juris rezultat . Vidim da niko vise ne leti pred rudu i ne razmece se sa optimistickim izjavama pred pocetak meca sto je i logicno lako je posle meca se siriti i kurciti ali sada nastupati sa velikim respektom. Medjutim daleko bilo kada bi se dogodio nezeljeni ishod ja verujem da bi i na stadionu Zvezde bio napravljen PRIGUSIVAC u vidu maskiranih navijaca koji bi u stilu KJU KLUKS KLANA sa fizickom i psihickom torturom delovali delotvorno na ostale fudbalske sladokusce a inace ovi maskirani kju klux navijaci verovatno imaju i diplomatski imunitet i policijske znacke od predsednika licno radi filharmonije na javnim mestima a i radi same atmosfere da se ne narusava vec harmonija i mirnoca unutar kluba .Sreca je isto veoma bitan faktor /setimo se meca u Glazgovu/ ali i sudjenje jer veliki je novac u igri i neznam kakvi ce biti sudijski arsini a podseticu ovo nije prva liga Srbije .
Usvakom slucaju sledi pravi fudbalsi spektakl koji obecava istinsko uzivanje pitanje je samo dali uopste dirati taj mec u kladionici ili ga vesto izbeci ❓

Slobodno se kladi na Zvezdu i posle kad dobiješ da častiš.
Ja trenutno jedino sto mogu da se kladim da ce se u slucaju SAPLITANJA pojaviti neki mracni tipovi sa kapuljacama na glavudzama i sa metalnim sipkama a verovatno i sa citavim arsenalom ladnih rekvizita a verovatno osvezeni sa raznim sintentickim drogama koje su pomesane sa alkoholom kao milk shake ili vocni frape a inace radi se o sirovinama koje jos nisu izklesane /one su u fazi oblikovanja /i nas predsednik to placa sa tvojim i mojim parama i to galantno naravno skuplje nego botove jer oni rizikuju i svoj zivot u toj rulji .
Oni ce da sprece sve one koji zele da zvizde ili urlaju ili nedaj boze skandiraju protiv predsednika a ove koji daju punu podrsku kao npr COCI064 njih nece da diraju .Ali nadajmo se da do toga nece doci jer to je poslednje sto nam treba u ovom momentu kada svi iz okruzenja mrze naseg predsednika i ne vole jaku Srbiju a Srbija nikad jaca trenutno se osecamo kao oni pacijenti sto su bili na tretmanu kod doktora Mengelea .Maskirani navijaci i Euro parada ponosa epicentar zbivanja u ovom delu Evrope probijamo granice SAMO JE NEBO GRANICA sto bi nas prost narod rekao NE MOGU ONI TOLIKO DA GA STAVE KOLIKO MI MOZEMO DA GA PRIMIMO .8-)
Prvo sam bio cvrsto resen da stavim sve na Zvezdu i da dupliram novac a sada kada se priblizava taj mec hvata me neka panika dali sto Zvezda lose igra te bitne Evropske meceve ili sam skeptican prema Terzi i njegovom nalogodavcu kako god bilo bice turbolentan mec i nije za one nesigurne kao ja .
Ovde moze samo neko pun samopouzdanja da odradi GOOD JOB kao npr LULE28 ako se nije i on pokondirio .
Moj predlog za mec u Izraelu je ipak G G i prst u uvo

Nazad
Vrh