SPORT-Opšta tema

Marakanu da sruše.Što bi to radili.JNA je moguće jer nema više JNA.A možda i spoje ta 2 stadiona.Nema logike a ima smisla.Možda se ujedine zvezda i i Partizan pa se napravi nov klub-ZVEPAR a i zvuči strašno.
Spojice ih kad prdne kvocka. Mogu na neki nacin da ih spoje tako sto ce medjunarodne utakmice morati da igraju na planiranom nacionalnom stadionu, ako se ikad izgradi. Bojim se samo reakcije i bojkota navijaca.

Ja sam uzeo lovu bas me briga sta ti palamudis
LULE28 Cim ti igras kvote 1,10 do 1,15 ja tu jedino sto vidim je strah i neiskustvo ,strah jer ne smes da ga ljuljnes a neiskustvo jer taj odabir meceva je guranje ruke u rupu gde su zmije zvecarke .Praticu pazljivo tvoju igru i ubacicu nesebicno neki savet ili sugestiju ali moras pre meca da mi izdiktiras da vidim da li to pije vodu ili ne .
Ovo sada ne bi me zacudilo kada bi ovi nasi prodali mec Izraelcima veliki je novac u igri a u slucaju eventualne prodaje oparili bi se samo odabrani Sta kazes ti za Makabi :sta:

То сам или негде написао или сам мислио да напишем још док смо се брукали са Шерифом... лако је кад смо играли са Салзбургом и Копенхагеном... ту није било ''пролаза'' осим на терену... (мада ни за ту западњачку банду нисам сигуран... али пре да нису хтели да се качамаче са нама)... а са овим источњачким тимовима то се лако договори....

Што се тиче Мистера он би то протерао као Мурињо... само што играче држе они из ложе... па како они одлуче...

Гледао сам мало ове Израелце на Кипру... нису блистали као ни Звезда... ја мислим обе утакмице ће Звезда добити... онако навијачки...

Poslednja izmena:
Marakana se ne pomera iz Ljutice Bogdana. U Surcinu se planira izgradnja sportskog centra sto Partizan vec ima na Teleoptiku. Sto se stanja stadiona tice izgleda puno bolje od onog vojnog. Vojska bas slabo ulaze u njega, verovatno zato sto nema vise grandioznih sletova.
Ne ulaze se pa cujes li da Terza jos ne da nije poceo da vraca dugove kluba nego nema ni nameru .On sada samo okrece kintu a infrastruktura ce malo da saceka .Pa kada ovi budu zglajznuli onda ce novi da obelodanjuju skrivene dugove od ranije a narod ce da pokriva rupcage nego pusti to rupa je uvek bilo i bice KAZI MI STA OCEKUJES OD MAKABIJA OCE LI DA BUDE GAZENJE odvazi se jaci ste i skuplji i u boljoj formi i voda u usima ....................nije valjda da se javio strah od prolaza 🆘

Ko moze biti 100% siguran? Prednost je sigurno na nasoj strani. Kavalitet, navijaci, revans na Marakani, ali sigurno je i njima stalo da prodju velik je tu ulog. Zato cemo gledati da prisustvujemo dogadjaju i dozivimo jos jednu ekstazu iliti u prevodu jos jednu radost, odusevljenje, ushicenje. Da li ce toga biti sutra na vojnom stadionu? 50-50.

Ko moze biti 100% siguran? Prednost je sigurno na nasoj strani. Kavalitet, navijaci, revans na Marakani, ali sigurno je i njima stalo da prodju velik je tu ulog. Zato cemo gledati da prisustvujemo dogadjaju i dozivimo jos jednu ekstazu iliti u prevodu jos jednu radost, odusevljenje, ushicenje. Da li ce toga biti sutra na vojnom stadionu? 50-50.
Najbolje za fc Partizan bi bilo da ispadne od Kiprana pa da u prvenstvu ne ode ni u konferenciju i tako nekoliko godina dok se lopovi ne poubijaju izmedju sebe ili dok simpatizeri kluba ne ulete u prostorije i isprebijaju fekalije na mrtvo .Ja ne znam ni od cega se sada finansiraju verovatno malo od sponzora i ako prodaju nekog igraca ali sve je to tanano i nistavno
Dali je prednost za Zvezdu revans kuci trebalo bi ali Olimpijakos se spotakao u revansu kuci pred prepunim tribinama .Jedno je sigurno mec ce se gledati ili stojeci ili na podu ali pravi i iskreni priljatelji kluba nece sedeti u fotelji sigurno I DALI NASTAVITI SA PODRSKOM UPRAVI U SLUCAJU PROLAZA MAKABIJA mnogo je gorucih pitanja ali da ne preudiciramo idemo korak po korak

Spojice ih kad prdne kvocka. Mogu na neki nacin da ih spoje tako sto ce medjunarodne utakmice morati da igraju na planiranom nacionalnom stadionu, ako se ikad izgradi. Bojim se samo reakcije i bojkota navijaca.
Moram kolegi Mornaru da dam temu za razmišljanje.Ne smem da pišem o ping-pong ligi,o niskobudžetnim klubovima.Ne znam za AEK jer je skuplji od Partizana,da znam kako da se postavim.

Najbolje za fc Partizan bi bilo da ispadne od Kiprana pa da u prvenstvu ne ode ni u konferenciju i tako nekoliko godina dok se lopovi ne poubijaju izmedju sebe ili dok simpatizeri kluba ne ulete u prostorije i isprebijaju fekalije na mrtvo .Ja ne znam ni od cega se sada finansiraju verovatno malo od sponzora i ako prodaju nekog igraca ali sve je to tanano i nistavno
Dali je prednost za Zvezdu revans kuci trebalo bi ali Olimpijakos se spotakao u revansu kuci pred prepunim tribinama .Jedno je sigurno mec ce se gledati ili stojeci ili na podu ali pravi i iskreni priljatelji kluba nece sedeti u fotelji sigurno I DALI NASTAVITI SA PODRSKOM UPRAVI U SLUCAJU PROLAZA MAKABIJA mnogo je gorucih pitanja ali da ne preudiciramo idemo korak po korak
Za Makabi,to ti je završeno.

Земљак зна да је то завршено... него он лепо пита који ће резултати бити у те две утакмице... Да зна човек шта да игра...
Ја сад не бих смео да играм две победе Звезде.
А навијачки сам скоро па сигуран.
А шта ако буде нека килава игра против Вождовца?

Ja sam uzeo lovu bas me briga sta ti palamudis

LULE28 Cim ti igras kvote 1,10 do 1,15 ja tu jedino sto vidim je strah i neiskustvo ,strah jer ne smes da ga ljuljnes a neiskustvo jer taj odabir meceva je guranje ruke u rupu gde su zmije zvecarke .Praticu pazljivo tvoju igru i ubacicu nesebicno neki savet ili sugestiju ali moras pre meca da mi izdiktiras da vidim da li to pije vodu ili ne .
Ovo sada ne bi me zacudilo kada bi ovi nasi prodali mec Izraelcima veliki je novac u igri a u slucaju eventualne prodaje oparili bi se samo odabrani Sta kazes ti za Makabi :sta:
Ako se vec ne kladis onda ne palamudi o kvotama 1.10 i 1.15 jer je juce na zvezdu kvota na pobedu bila 1.42 a da daje 2 gola na mecu 1.47...e sad to sto ti imas zmiju zvecarku u dzepu pa se bojis to odigrati to je drugi problem

Ako se vec ne kladis onda ne palamudi o kvotama 1.10 i 1.15 jer je juce na zvezdu kvota na pobedu bila 1.42 a da daje 2 gola na mecu 1.47...e sad to sto ti imas zmiju zvecarku u dzepu pa se bojis to odigrati to je drugi problem
Iz ovog posta naslucujem da si po malo sujetan a ne vidim razlog zbog cega jer ako ti stari i prekaljeni vuk da dobronameran savet umesto da kazes hvala skaces kao oparen .Znaci i da je kvota bila 2,45 na pobedu Zvezde a na X 3,60 TAJ MEC SE NE IGRA NI NA DVOZNAK JER JE SVE ODLUCENO I TRENER MOZE DA IZVEDE DRUGI TIM A MOZE NAMERNO I DA NAPRAVI PRELAZ IZ 2 U 1 ILI IZ 1 U 2 A MOZE STA hoce shvatas LI DA NEMA REZULTATSKI ZNACAJ :nono: Ni Benfika nije imala nikakav rezultatski znacaj a ni ovaj Bodo Glimit dali treba da ti crtam i da li razumes o cemu pricam .Ovo je toliko naivno i autsajderski i budes li preferirao ovakvu vrstu igre vrlo brzo ces videti i osetiti kakav je osecaj kada se kanu prevrne sa veslacem za 180 stepeni .
Sta si rekao za mec sa Makabijem vec direktor Zvezde pominje neku zaradu od 100 miliona eura ::novac::vec radi digitron tj razanj je vruc i okrece a zec jos u sumi ...................... lezi i ladi jaja ::suncanje::

Zvezda će dati 5 golova a primiti 2 u 2 utakmice. :unsure:
Prosle godine tj ove Zvezda je sa ovim timom sa malim izmenama davala na grubo 1 gol po mecu Braga ,Mitjland i Ludogorec .Odakle sada odjednom toliki apetit izgleda da ste se opasno naoruzali znaci petarda u najavi 🍾
Gresna ti dusa ako navuces LULETA28 on voli da igra golove a i fikseve sad si mu dao ideju i to gratis ...................u stvari nije gratis bojim se samo da ne odleti mnogo u dozvoljeni minus valjda nece 💊

Sva 3 tima koja sam naveo su trenutno 3 ranga jaca od protivnika...ja ti navedem tacne kvote a ne "navodne" sto ti pises da je bila kvota ova ili ona pa je trebalo ovako ili onako i najvaznije ovo su kv. za ligu sampiona-niko nece izvoditi drugi tim

Prosle godine tj ove Zvezda je sa ovim timom sa malim izmenama davala na grubo 1 gol po mecu Braga ,Mitjland i Ludogorec .Odakle sada odjednom toliki apetit izgleda da ste se opasno naoruzali znaci petarda u najavi 🍾
Gresna ti dusa ako navuces LULETA28 on voli da igra golove a i fikseve sad si mu dao ideju i to gratis ...................u stvari nije gratis bojim se samo da ne odleti mnogo u dozvoljeni minus valjda nece 💊
I ti treba da me slušaš da malo uvećaš budžet samo ne znam kako to ide sa tim kvotama ša ne mogu da ti objasnim.Neka ti Lule prevede to što sam napisao.

Koliko god bio los Partizan, ti momci su se borili onoliko koliko su mogli, daleko od toga da je Aek neka sila, prosecna legija stranaca koja nema strah od navijaca.Svaka cast igracima partizana ali njih ubijaju njihovi navijaci, oni govnari, onaj sljam koji silazi sa tribine da im skida dresove, takve osobe treba da gule kamen negde kao za vreme Tita, isto vazi i za huligane iz Zvezde ali tamo je dosta bolja situacija trenutno.Uhvatilo je neko ludilo navijace Partizana, prvo su izginuli medjusobno pa su onda napali igrace, napali ih narkomani koji nikada nisu loptu sutnuli.
Sto se utakmice tice, moglo je da bude i drugacije, Partizan ima ekipu do 60min posle toga obicna 0, klupa slabija od Kolubare, tu i jeste glavni problem, nema kvaliteta na klupi.

Nazad
Vrh