Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
dakle bio sam u pravu 8 januara kada sam napisao ovoBBC javlja a nasi prenose da su Novakovi advokati naveli da je prvi pozitivan PCR test Novaku bi 16decembra(inace dva dana nakon utakmice kosarkaske utakmice czv-barsa na kojoj je bio a gde su i neki igraci kasnije bili pozitivni).E sad zanimljivo je to da je on urucivao priznanja pozitivan u njihovom sportskom centru Novak 17decembra dakle sledeceg dana nakon pozitivnog testa,nije bio u karantinu i izolaciji....20 dana nevakcinisan pred mozda i najvazniji turnir u karijeri on se setka i izaziva sudbinu,jos uvek puno tajnosti u svemu,daleko je jos ponedeljak da cujemo zvanicno...meni je ovo sve toliko ne jasno
ako se ne vakcinise ovo ce mozda biti i delemicno kraj karijere Novaka(Ameriku tesko da ce videti,francuzi sad govore da ce mu dozvoliti ali gde je jos jun,britanci su i ovako "odusevljeni sa njim" u pm)