Evo i Franczi danas menjaju pricu i kazu da ce biti obavezna vakcinacija i za sportiste i publiku! Pojeli su govno i to svoje od pre tri dana! Ljudi znaju vec sada da ce i u maju biiti epidemija dok nasi najavlju kraj za dva meseca?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako sad stvari stoje nece moci da igra ni jedan grand slam ove godine ako Francuzi promjene misljenje a kako se cini promjenili su ga.Evo i Franczi danas menjaju pricu i kazu da ce biti obavezna vakcinacija i za sportiste i publiku! Pojeli su govno i to svoje od pre tri dana! Ljudi znaju vec sada da ce i u maju biiti epidemija dok nasi najavlju kraj za dva meseca?
Novak ce verovatno reci sta je u pitanju, mislim da se nece vakcinisati samo da bi prebacivao lopticu i da bi ispinio zelju nama ili i belosveckom sljamu i olosu, stvarno mi nije jasno zasto bi se on vakcinisao a mi u srbiji imamo polovinu koja nije vakcinisana i jos hiljade koji nece nikada vise primiti tu istu vakcinu? Covek mozda ima neki problem i to je njegovo pravo, ja ne vidim razlog jer ovo nije bolest od koje samo padaju ljudi po putu, moze svako da oboli i da umre ali ovo je otislo predaleko, ovo vise nije normalno.Da je hteo on bi lazirao vakcinu bez problema jer to mnogi rade ali nece da laze i sebe i druge, nece da ulazi u sistem jer ocigledno postoji problem, covek zivi zdravo, ima perfektnu ishranu ima divni porodicu, zasto bi se zbog nas vakcinisao? da nam postane idol pa da pohrlimo svi da zavrcemo rukav.Ja sam odgledao 90% Novakovih meceva, skratio mi je zivot bar za pet godina, njegove poraze dozivljavam kao svoje jer sam sportista i volim tog coveka jer nam je doneo mnogo radosti u poslednjih 15 godina, sta bi bilo da nije njega? Koji bi uspeh Srbija imala? On je Srbiju predstavljao najbolje od svih, za njega su culi svi i uz njegovo ime stoji Srbija.Pomogao je mnogo i u Srbiji i u svetu, davao je novac i svoj a organizovao je humanitarne skupove gde je sakupljan ogroman novac, on je sasvim ok lik.Naravno da gresi po nekada, mozda je trebalo da prihvati da igra za Britaniju jer Srbija nije zadovoljna njime, Britanci bi ga zastitili sigurno a nasi su ga zastitili tako sto je izjava dr konja bila deo odbrane na sudu u AUSTRALIJI.