Aha , sad je jasno .......zrtvuje moguci trofej..........
Nego , jel postoji negde podatak koliko je ne-vakcinisanih tenisera mediju prvih 20 ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Aha , sad je jasno .......zrtvuje moguci trofej..........
To je isto kao kada bi tebe uslovili da ne možeš da se baviš poslom kojim se baviš ako se ne vakcinišeš.Da li si na gubitku.''Žrtvovaću trofeje ako me budu terali da se vakcinišem .''
Reče Đole .
Takođe reče kako nije anti-vakser .
Nije mi jasno ko ga to tera da se vakciniše?
Jednostavno , ukoliko je na nekom turniru obavezna on neće učestvovati i mirna bačka .
Nema potrebe da bilo sta žrtvuje !
Ima covek srce , krece direktno na 2 coveka i dribla ih . . .Mbape je zivotinja ....................................
Skauti znaju dugo da prate nekog fudbalera medjutim kod Mbapea je dovoljno jedno poluvreme da se odgleda i sve je kristalno jasno i nema nikakvih nedoumica. Sto se tice uklapanja u tudj sistem igre ja mislim da se on uklapa u sve Evropske lige bez problema tako da ko god bude odresio kesu za njega vratice mu se visestruko a Francuskoj reprezentaciji je vec vratio i to sa 20 godina kao debitant na velikoj sceniMbape je zivotinja ali ubedjen sam da u Realu nece biti ni blizu dobar kao u Psg-u, drugacija liga, sistem igre, tvde ekipe.Real je sada u katastrofalnom stanju, sinoc je moralo biti 3 razlike za PSG. Ako dodje u Real i kada upadne u nemilost klanova, najvise brazilskih, morace sam da uradi sve a to nije moguce.PSG igra dosta dobro sada, nema sebicnosti dok je u Realu raspustena banda sa umisljenim trenerom.Mislim da je Siti favorit ove godine.
Decko je zabio penal, bocno ga, kao Mesi, al jadnici ovi iz Zvezde sa sve onim Borjanom koga su najurivali iz kluba u zadnje vreme, poludeli pa hoce da se biju, jadnije ponasanje nisam video. Sve sto je Borjan odbranio je trebalo ponoviti jer je na sva cetiri krenuo ranije, al di da Zvezda ispadne
Ma tek tu je užas, pratim Inter od 1988 godine, oni su inače jedini klub za koji navijam u jačim ligama koji se bori za titulu ove godine, ima Liverpul od njih da napravi doboš...Zato gledaj danas Inter- Liverpul
Ti si gori od ovih likova koji su protiv Vučića a ne smeta im što je on napravio da kad Zvezda igra teren uvek bude nagnut ka protivničkom golu...KaZvezda nije imala znanja ni kvaliteta da pobedi Radnicki iz Nisa a ZASTO SU POJEDINI FUDBALERI CRVENO BELIH TRCALI KA STULICU OSTAJE NEJASNO i u svakoj Evropskoj ligi svi koji su trcali da se nesto obracunavaju verbalno ili fizicki su morali da popiju crvene kartone ali nazalost crveni karton je dobio Stulic a sta drugo i ocekivati u ping pong kurton ligi Srbije
Direktor je pre par dana naglasio na proslavi da je fk Crvena Zvezda podigao nivo igre do neslucenih visina tj klub je dosegao Evropski standard pa sam hteo da pitam da li neko zna KOLIKI JE BUDZET MERAKLIJA SA NISAVE posto se cesto istice da je to veoma bitno u savremenom fudbalu .A ovi mucenici iz surdulice oni i nemaju budzet a sponzori PECENJARA MILE I AUSPUH SERVIS ZILE ali kako god bilo IZGLEDA DA ZVEZDI OCIGLEDNO VRCANI NE LEZE
Meni je na toj utakmici nešto drugo fascinantno : rezultat je od ogromne važnosti i za jedne i druge , atmosfera nedeljama podgrevana , svetski sportski dogadjaji br 1 atmosfera našpanovana do usijanja , stadion pun a navijači ( 100 000 ) sede na svim pozicijama međusobno izmešani ! Dolaze čitave porodice , svako nosi neko obeležje , navija za svoj klub , raduje se ili tuguje i ne pokazuje nikakvu mržnju prema navijačima suprotnog tabora .u Superboulu sudije navlačile maksimalno za Remse..........