SPORT-Opšta tema

Psihopata je ladno otisao na aerodrom da napravi snimak ispracaja fudbalskoj reprezentaciji .Mislim da ovo nikada u istoriji nije zabelezeno ovakvo posesivno dejstvovanje jednog predsednika ili diplomate ne samo kod nas nego i u Evropi. Dali postoji jos neko u ovoj jadnoj drzavi da moze nesto da kaze ili da odrzi govor ili da nesto otvori osim njega .Ovo je sve mnogo mnogo bolesno ali ono sto me najvise brine nije on kao jedinka vec drustvo koje se prilagodjava i dodvorava ovom bolesniku. Ovaj je satro i ono malo optimizma sto je ostalo u ljudima a posle njega bojim se ne da ce nam trebati mnogo vremena da se vratimo nego uopste vise necemo moci da se vratimo nigde ovo je definitivno duplo dno

Sutra navijam za Portugalce.Za njih ima pare a za nas budža.A i Piksi me razočarao.

Piksi je oteran iz zvezde srbije od tadic miskovica i ostalih.

Послато са SM-N970F помоћу Тапатока

Piksi je u dusi pobednik. Takav je bio i kad je igrao i u Zvezdi i za reprezentaciju. Zaboravili ste njegove golove protiv Milana ili na SP u Italiji?? Zasto ne postavite te klipove? Zabole njega **greška za Vucica, ne zavisi od njega ni finansijski ni na bilo koji drugi nacin, ali kad je vec dosao da skuplja politicke poene naravno da ce zbog momaka da aplaudira.

itekako zavisi,prvo i osnovno da Vucic nije dao zeleno svetlo piksi ne bi postao selektor....potpisao na minimalno 3 godine uz godisnju platu od 1,2 miliona evra+bonus milion ukoliko se plasiramo na sp(ne odnosi se na ovaj milion obecanih u avionu)

Piksi verovatno ima dvocifren broj miliona jos iz igrackoh dana tako da ne verujem da je finansijski momenat bio presudan, ali bi se slozio da je AV aminovao postavljanje. Kao sto je izabran Nikola Grbic ili Sale Djordjevic.

Kosarkaski savez je vodio Djilas kada je Sale postao selektor,gde je dosao na 70% sredjenu ekipu od Dude....sto se tice odbojke nije toliko "bitan"sport pa i njegovo mesanje samit tim bas ne vidim......da nije bio presudan dosao bi za tipa 10hilj,ovu platu tj cifru bi zaradio u kini da je ostao trener onog Guangzhoa tako da pusti me tih prica o igranju iz ljubavi i vodjenju klubova,repki bez ozbiljnih cifara....ne kazem da nema ali vrlo mali broj

Nisam siguran sta naplacuje, ljubav, svoje znanje ili rizik. Na znam ni jedno veliko ime da je nastavio kao trener iz ciste ljubavi ili dzabaka.

razbio se Piksi od znanja i iskustva u japanu i kini....antic 870hilj,mihajlovic 430hilj,tumba 360hilj,krstajic 300hilj,muslin oko 270hilj a piksi odmah lagano milku i 200 uz klauzulu da mu se sve isplati

Igracko iskustvo i znanje ne bi trebalo stavljati pod sumnju. Trenerski se dokazao u slabim ligama. Selektor je trener, ali vise psiholog i motivator.

Sastav nam je napadacki. Malo sam skeptik sa Vlahovicem i Mitrom u spicu. Zajedno sa Milinkovic- Savicem dosta staticni. Takodje bez klasicnih bekova bojim da se gubimo u odbrani. Verujem da ce Kostic i Radonjic to zatvarati, ali bojim se Ronalda. Ipak voleo bi da me momci demantuju. Mozemo mi to.

Vucic je rekao Piksiju taktiku, samo dugacke na Mitrovica, preskaci sredinu😂😂😂, ima Ronaldo da nam ugura samo tako, nije on zaboravio sta je onomad bilo...

Nazad
Vrh