Земљаче, ја ћу увек навијачки. Пролазимо као први у групи. (Али то не зависи само од играча)Nemoj bas tako kada ste se svi radovali sto ste dobili LAKU GRUPU ja sam upozorio da to uopste nisu naivni timovi i da ne vidim nijedan valjani razlog zasto bi Zvezda u toj grupi bila favorit. I moje reci su se nazalost obistinile jer Zvezda nece moci da prodje grupu A PONAVLJAM DA SU SVI BILI PRESRECNI SA SRECNIM ZREBOM i usudjujem se cak da kazem da u Beogradu u mecu izmedju Zvezde i Ludogoreca NECE DOCI KEC iako svi smatraju da ce to biti trpanje ja tvrdim da ce na tom mecu Zvezda prikazati nemoc protiv na papiru najslabijeg protivnika u grupi .
Sto se tice sinocnjeg meca ja bih na tvoje izlaganje citiram ,,CRVENI KARTON I NESRECNI GOL PA JE ZATO MITJLEND IMAO 3 PUTA 100 POSTO SANSE ZAGOL ja bih to obrazlozio ovako BOLJE DA GA NIJE DIRAO ZADNJI COVEK ODBRANE I DA JE DANAC POSTIGAO POGODAK PA BI SE ONDA VI LEPO OTVORILI I KRENULI U NAPAD PO ONOJ KALJUGI I OSTAVILI IM PROSTOR ZA KONTRE KAO U RUKOMETU .
Samo bih zamolio da tu uzrecicu NISMO IMALI SRECE ILI NIJE NAS HTEO GOL zaboravimo jer je to vec izlizana tradicionalna fraza koja odavno ne pije vodu a ja bih pre rekao ovako NE NISMO IMALI SRECE NEGO NISMO IMALI ZNANJA I KVALITETA I NISMO USLI U MEC MENTALNO SPREMNI I ZATO SMO PLATILI CEH CESTITAMO BOLJOJ EKIPI VECERAS I TO JE TO jel bilo tesko nije a jeli bolelo pa naravno da nije SAMO MALO VISE REALNOSTI a kad rekoh realnosti bas me zanima ko od Zvezdinih simpatizera smatra da ce crveno beli proci grupu NEKA SADA KAZE AKO SME ILI NEKA ZAUVEK CUTI ...................EPA AJD SAD DA VIDIMO KO CE PRVI