SPORT-Opšta tema

eto opet ti napsiem da od 11 igraca 5 fali u tom timu plus NAJVAZNIJE drugi trener ti napises limunada.....aj zdravo druze dosadan si

Danas nas bas nije htelo posteno smo se ispromasivali medutim slazu se kockice polako bice to sve kako dolikuje

Navijaci crvene zvezde su prepoznali mafijasko mesetarenje i ostro osudili takvo ponasanje skandirajuci UEFA-mafija .

Verujem da ce celnici UEFE posle ovih nemilih dogadjaja sprovesti opsezne mere ne bi li iskorenili to zlo iz svojih redova .

Navijaci crvene zvezde su prepoznali mafijasko mesetarenje i ostro osudili takvo ponasanje skandirajuci UEFA-mafija .

Verujem da ce celnici UEFE posle ovih nemilih dogadjaja sprovesti opsezne mere ne bi li iskorenili to zlo iz svojih redova .
Ne volim da se vadimo na sudije ali kako je Mađar počeo suđenje,mislim na kriterijum, trebalo je ostati 10 igrača na terenu.
Ovaj što je sudio Partizanu je bio korektan.Ali izgleda da sinoć naši nisu imali sreće,ni Partizan ni Zvezda.

Navijači Crvene Zvezde i navijači Partizana, prepoznaji samo ono što ima drugi kazi...kako ne prepoznaju mafija na vlasti....

Ми пословично волимо да тврдимо да су нам други криви за нашу неспособност. Тражимо да буду поштени према нама а у исто време су Звезду званично осудили за расизам а и финансијске малверзације.
Онда нам криво што нам досуде жути картон за стварни прекршај или што нам искључе играча зато што је направио прекршај за црвени.
А нико се није питао пре меча да ли је ту можда могла са се стави двојка.
Противнички играчи су летели по терену који је био натопљен кишом јер очигледно да се заборавило да је та уефа-мафиа платила тај терен али га више не одржава.
Очекују од играча да победе а целу недељу их прозивају што нису вакцинисани.
Не волим да пишем само после лоших ствари али од Звезде се и очекује да све добро функционише. Зато слабије пишем кад иде добро да не призивам лоше ствари. А овај систем је полако почео да пуца.... газда се осећа сигурно, ова екипа неће изневерити као и армија навијача тако да се фокус полако премешта на ону другу страну где су навијачи тукли своје због скандирања против газде. Ту треба намакнути наклоност и гласове...

Пораз ,ни први ни последњи .
Биће прилике за поправни против Лудогореца.

Скупило се неколико лоших ствари,
Негативна атмосфера око клуба коју стварају новинари и политичари,
Грешка играча пре гола,
аутогол,
црвени картон,
судијски критеријум ..
Црвени је заслужен али критеријум кроз утакмицу на нашу штету.

И наша игра целу полусезону је топло хладно никако да ухватимо залет..

Ми пословично волимо да тврдимо да су нам други криви за нашу неспособност. Тражимо да буду поштени према нама а у исто време су Звезду званично осудили за расизам а и финансијске малверзације.
Онда нам криво што нам досуде жути картон за стварни прекршај или што нам искључе играча зато што је направио прекршај за црвени.
А нико се није питао пре меча да ли је ту можда могла са се стави двојка.
Противнички играчи су летели по терену који је био натопљен кишом јер очигледно да се заборавило да је та уефа-мафиа платила тај терен али га више не одржава.
Очекују од играча да победе а целу недељу их прозивају што нису вакцинисани.
Не волим да пишем само после лоших ствари али од Звезде се и очекује да све добро функционише. Зато слабије пишем кад иде добро да не призивам лоше ствари. А овај систем је полако почео да пуца.... газда се осећа сигурно, ова екипа неће изневерити као и армија навијача тако да се фокус полако премешта на ону другу страну где су навијачи тукли своје због скандирања против газде. Ту треба намакнути наклоност и гласове...
Svaka ti je VUKSajlo ko u Njegosa jer svako tvoje izlaganje ide direktno u metu bez okolisanja. Sto se tice EKSPERTSKE ANALIZE sinocnjeg meca mogu da kazem da se apsolutno niko nije odvazio pre meca da se kladi na pobedu Zvezde cak su mi dvojica velikih fanova crveno belih sugerisali posto znaju da igram jako X- eve da ce doci dvojka. Moja bojazan je bila sa obzirom da je ceo dan padala kisa da ce tako raskvasen teren vise pogodovati Dancima jer su aklimatizovani za takve uslove igre i bio sam u pravu. Danci nisu dosli da taktiziraju to je bilo jasno i njihovom stilu igre vise odgovara kada ih protivnik napadne onda dobijaju prostor za brze kontre a sto se tice starta TU NEMA NIKAKVE DISKUSIJE TO JE CRVENI KARTON i to je promenilo sve na terenu steta sto je dosao na pocetku meca ali opet ponavljam KALJUGA JE STVORENA ZA SEVERNJAKE TU SE ONI SNALAZE SAMO TAKO u Zvezdi je prisutan grc i ako Braga dobije Zvezdu u Portugaliji a bice favorit to bi onda posebno zakomplikovalo grupu. Sto se tice ovog skandiranja Zvezda je mnogo puta bila kaznjena zbog raznih gluposti i ko sad ovo kontrolise ili ne kontrolise videcemo ali sa ovim se klubu opet pravi ozbiljan problem a dali ce ovi mafijasi iz UEFE to kazniti videcemo ali za sada su bivali brutalni prema nasim klubovima i reprezentaciji to mnogo puta

Sve sto pisete ste trebali da napisete i postavite pre meca,ovako posle utakmice ispadate smesni jer ste kao znali dolazi dvojka...realno crveni karton i nesrecan auto gol a sad kao ovi leteli po terenu,posednjih 10min je Zvezda zelela gol normalno da su ovi imali 3 100% sanse u kontra napadu 3 na 2 a ni to nisu dali,toliko o tome...mnogo se sada zakomplikovalo jer se danci vratili u igru,pobeda nad ludim ne resava nista...

Sve sto pisete ste trebali da napisete i postavite pre meca,ovako posle utakmice ispadate smesni jer ste kao znali dolazi dvojka...realno crveni karton i nesrecan auto gol a sad kao ovi leteli po terenu,posednjih 10min je Zvezda zelela gol normalno da su ovi imali 3 100% sanse u kontra napadu 3 na 2 a ni to nisu dali,toliko o tome...mnogo se sada zakomplikovalo jer se danci vratili u igru,pobeda nad ludim ne resava nista...
Nemoj bas tako kada ste se svi radovali sto ste dobili LAKU GRUPU ja sam upozorio da to uopste nisu naivni timovi i da ne vidim nijedan valjani razlog zasto bi Zvezda u toj grupi bila favorit. I moje reci su se nazalost obistinile jer Zvezda nece moci da prodje grupu A PONAVLJAM DA SU SVI BILI PRESRECNI SA SRECNIM ZREBOM i usudjujem se cak da kazem da u Beogradu u mecu izmedju Zvezde i Ludogoreca NECE DOCI KEC iako svi smatraju da ce to biti trpanje ja tvrdim da ce na tom mecu Zvezda prikazati nemoc protiv na papiru najslabijeg protivnika u grupi .
Sto se tice sinocnjeg meca ja bih na tvoje izlaganje citiram ,,CRVENI KARTON I NESRECNI GOL PA JE ZATO MITJLEND IMAO 3 PUTA 100 POSTO SANSE ZAGOL ja bih to obrazlozio ovako BOLJE DA GA NIJE DIRAO ZADNJI COVEK ODBRANE I DA JE DANAC POSTIGAO POGODAK PA BI SE ONDA VI LEPO OTVORILI I KRENULI U NAPAD PO ONOJ KALJUGI I OSTAVILI IM PROSTOR ZA KONTRE KAO U RUKOMETU .
Samo bih zamolio da tu uzrecicu NISMO IMALI SRECE ILI NIJE NAS HTEO GOL zaboravimo jer je to vec izlizana tradicionalna fraza koja odavno ne pije vodu a ja bih pre rekao ovako NE NISMO IMALI SRECE NEGO NISMO IMALI ZNANJA I KVALITETA I NISMO USLI U MEC MENTALNO SPREMNI I ZATO SMO PLATILI CEH CESTITAMO BOLJOJ EKIPI VECERAS I TO JE TO jel bilo tesko nije a jeli bolelo pa naravno da nije SAMO MALO VISE REALNOSTI a kad rekoh realnosti bas me zanima ko od Zvezdinih simpatizera smatra da ce crveno beli proci grupu NEKA SADA KAZE AKO SME ILI NEKA ZAUVEK CUTI ...................EPA AJD SAD DA VIDIMO KO CE PRVI

Ja bih voleo da budemo 3-i pa da do dobijemo silu od fudbala-Partizan.Inače klub koji igra u grupi smrti i postigao je dosad nemoguće.

ovako kao prvo Ivanic da je postigao gol u 3 minutu iz 1na1 sansom zvezda bi dobila ili igrala lako X sa dancima(na varu bi se videlo da nije bio ofsajd) ali to sta bi bilo kad bi bilo,slazem se da je degenek trebao da ovog pusti pa sta bude,ima jos 80 min da se bar poravna rezultat...drugo evo ja kazem zvezda dobija ludog,ne bas lako ali zavisi i kako se otvori mec(neko ce da strada uskoro sa golovima da li u ligi ili bas ludi) i ukoliko danci ne dobiju bragu kuci-zvezda se plasirala(mec u portugalu zvezdi nece imati znacaj),dakle danci moraju igrati na pobedu jer nesmeju rizikovati da drugi odlucuju o njihovoj sudbini...auto gol je svaki nesrecan posebno na ovaj nacin(ne bi ga dali jos 100min da su igrali,posle gola i prednosti to je vec opet drugi mec)....pises o Partizanu na nacin kako je odlicno odigrao mec ali se ispromasivali....MOLIM??? Gent je ocajan tek 11 na tabeli u belgiji,igra ove sezone u slabijem takmicenju nego prosle(liga evrope) u kojoj je gle bio sa zvezdom i koja ga oba puta dobila kuci i u gostima

Nismo igrali i to je cinjenica. Tezak teren i rani crveni su ucinili svoje, ali niko ne komentarise sudjenje. Koliko nedosudjenih faulova nad Pavkovim? Prolazimo.

Nazad
Vrh