emigrant
Član
Meni samo jedno nikako ne ide u glavu,da li je moguće da je taj Šerif toliko jači od Kluža?Ako je Zvezda ovako lako dobila Kluž a ispala od Šerifa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zvezda u Beogradu protiv Serifa nije imala izradjenu akciju za 90 Serif je kontrolisao igru u potpunosti u revansu opet vidjeno KO KOSI A KO VODU NOSI i suludo bi bilo uporedjivati tu ekipu sa ovim indijancima. Iako ce mozda nekima zvucati cudno ali mislim da bi Zvezda izbacila ovoga puta da je u zrebu bio Olimpijakos ili Ludogorec pa cak da je izvukla Yang Boys imala bi vece sanse jer bi dva puta igrala pred svojom publikom sto bi bila ogromna prednost. Medjutim ono sto je juce meni bilo posebno interesantno je i vidljiv pritisak na igracima pred i oko meca sa Kluzom mec je bio bitan za klub zbog mnogih stvari ali po nacinu kako se pristupilo mecu crveno beli su shvatili da popravnog nema a ni bilo kakvog opravdanja za eventualni kiks. Ovako ciljje kao ostvaren nastavlja se kao da nista nije bilo a to sto je klub izgubio ogroman novac i lisio naciju lige sampiona koga to briga i ko ce snositi odgovornost zbog toga. Ranije je bilo opravdanje OVI IMAJU VECI BUDZET to je bio kao neki neuverljiv ili uverljiv izgovor medjutim ispostavilo se da i ovi sa manjim budzetom melju tako da sve price su potrosene a vreme tece tece ........i valove brze sece.......Meni samo jedno nikako ne ide u glavu,da li je moguće da je taj Šerif toliko jači od Kluža?Ako je Zvezda ovako lako dobila Kluž a ispala od Šerifa.
Samo postoji jedna stvar koje se istinski pribojavam a to je da porazeni iz meca SERIF -DINAMO Z moze da se nadje u Zvezdinoj grupi sto u ovom momentu nikako ne bi odgovaralo nasem sampionu a misljenja sam da za nijedan od ova dva tima nas klub nije spreman .Tu bi legla neka ekipa iz Svajcarske ili Austrije gde bi bila dva domaca terena i gde bi publika bila 12 igrac uz zeljenu atmosferu i ono najvaznije sto je protivnik zvucnije ime manje je opterecenje jer niko od tebe nista ne ocekuje a nasi igraci su vise puta dokazali da jos uvek nisu mentalno spremni da preuzmu na sebe breme favoritaKako Zvezda opsedne coveka. To mogu samo sampioni.
Sto se tice Dekija mozda nije Murinjo ali je jos uvek mlad trener koji se uspesno kali i zelimo mu da u trenerskom poslu bude uspesan barem pola kao sto je bio fudbaler. Meni se cini da je ovde glavni problem uprava bio je Kokeza posle Terza tu je i predsednik koji iz senke dejstvuje a bivsi veterani a prekaljene extra klase imaju zabranu ulaska u sluzbene prostorije naseg velikana i treba ukazati ovde na centralni problem da riba smrdi od glave a trulez je sve veca. Sta ce muceni trener najlakse slomiti kola na njemu a samo po njima i pucaMislim da vam ovaj trener nije nizašta a siguran sam da ćete ga oterati kad i vi to uvidite.Pa on ne zna jednu rečenicu da sastavi.Na stranu to što je bio dobar fudbaler ali to ništa ne znači ako nije za trenera.
Nisi u pravu za igru Zvezde u Beogradu, mozda nisu igrali dobro ali i sa igracem manje su potisnuli Serif da se brane sto se jasno vidi.Serif uopste nije bio opasan po gol Zvezde.Dali su sumnjiv gol iz gluposti Zvezda je stigla, Kanga je bio jedini krivac, jeste bila losa igra ali stilovi dva tima nisu isti.Serif igra na Kontre, Zvezda nije izlazila visoko vec do polovine terena i onda se cekalo da nesto urade Katai i Ivanic ali bez Kange nije islo.U gostima takodje Ivanic masi mrtvu sansu za 1-1 uopste nije Serif bio jaci koliko je Zvezda lose usla u mec ali falio je takodje igrac kao Kanga da poveze redove, jos kada primis gol u nadoknadi onda potones.Ali sve je zasluzeno, Dinamo je izgubio jer igra ofanzivno dosta izlaze visoko a kada ne udje onda Serif koristi Traorea, kolovosa i jos nekoliko Dosta brzih igraca u tranziciji i resavaju to lagano.ocekujem u Zagrebu pobedu dinama ali sam nekako siguran da ce Serif dati opet gol iz kontre Ljudi igraju bez straha i respekta i to postujem.Zvezda u Beogradu protiv Serifa nije imala izradjenu akciju za 90 Serif je kontrolisao igru u potpunosti u revansu opet vidjeno KO KOSI A KO VODU NOSI i suludo bi bilo uporedjivati tu ekipu sa ovim indijancima. Iako ce mozda nekima zvucati cudno ali mislim da bi Zvezda izbacila ovoga puta da je u zrebu bio Olimpijakos ili Ludogorec pa cak da je izvukla Yang Boys imala bi vece sanse jer bi dva puta igrala pred svojom publikom sto bi bila ogromna prednost. Medjutim ono sto je juce meni bilo posebno interesantno je i vidljiv pritisak na igracima pred i oko meca sa Kluzom mec je bio bitan za klub zbog mnogih stvari ali po nacinu kako se pristupilo mecu crveno beli su shvatili da popravnog nema a ni bilo kakvog opravdanja za eventualni kiks. Ovako ciljje kao ostvaren nastavlja se kao da nista nije bilo a to sto je klub izgubio ogroman novac i lisio naciju lige sampiona koga to briga i ko ce snositi odgovornost zbog toga. Ranije je bilo opravdanje OVI IMAJU VECI BUDZET to je bio kao neki neuverljiv ili uverljiv izgovor medjutim ispostavilo se da i ovi sa manjim budzetom melju tako da sve price su potrosene a vreme tece tece ........i valove brze sece.......
I meni se Soci svideo, uzivao sam u njihovoj igri, jedina zamerka je lezarnost, pa mogli su pet gola da daju u beogradu, uvek kada su napali oni su tako lagano setali do gola kao protiv petlica kada igraju.Nerazumem samo cemu onakva lezarnost kao da su podcenili Partizan, inace konbinatorika,prijem lopte,dodaja izmedju linija perfektna, veoma malo pogresnih pasova ali ima fali to nesto malo inace veoma dobar tim.Nije nas taj Serif razbio kao sto je razbio Dinamo. Pobedili su nas uz dosta nesretnih i nespretnih momenata. Kada bi uporedjivao Serif je daleko jaca i ozbiljnija ekipa od Kluza. Meni su se i Rusi tj. Soci dopali kao ekipa. Kondiciono spremni, dobra kontrola lopte, lako osvajanje prostora, malo stranaca, ali nedostatak srece. Sve je to fudbal.
Meni deluje da kada udju u 16 oni se igraju tada i dali su golove kao da igraju protiv amatera i ako Partizan ima odlicnu odbranu, kod golova su ispali kao petlici ali Soci mnogo retko napada, vise provodi vreme na svojoj polovini i napadaju kada im das prostora, inace mnoglo lepa igra za oko.Bio sam na utakmici i to je tačno da imaju odličnu pas igru.Ne greše u dodavanjima ali im je slaba završnica,nekako im to fali.