SPORT-Opšta tema

Meni samo jedno nikako ne ide u glavu,da li je moguće da je taj Šerif toliko jači od Kluža?Ako je Zvezda ovako lako dobila Kluž a ispala od Šerifa.

Nije nas taj Serif razbio kao sto je razbio Dinamo. Pobedili su nas uz dosta nesretnih i nespretnih momenata. Kada bi uporedjivao Serif je daleko jaca i ozbiljnija ekipa od Kluza. Meni su se i Rusi tj. Soci dopali kao ekipa. Kondiciono spremni, dobra kontrola lopte, lako osvajanje prostora, malo stranaca, ali nedostatak srece. Sve je to fudbal.

Meni samo jedno nikako ne ide u glavu,da li je moguće da je taj Šerif toliko jači od Kluža?Ako je Zvezda ovako lako dobila Kluž a ispala od Šerifa.
Zvezda u Beogradu protiv Serifa nije imala izradjenu akciju za 90 Serif je kontrolisao igru u potpunosti u revansu opet vidjeno KO KOSI A KO VODU NOSI i suludo bi bilo uporedjivati tu ekipu sa ovim indijancima. Iako ce mozda nekima zvucati cudno ali mislim da bi Zvezda izbacila ovoga puta da je u zrebu bio Olimpijakos ili Ludogorec pa cak da je izvukla Yang Boys imala bi vece sanse jer bi dva puta igrala pred svojom publikom sto bi bila ogromna prednost. Medjutim ono sto je juce meni bilo posebno interesantno je i vidljiv pritisak na igracima pred i oko meca sa Kluzom mec je bio bitan za klub zbog mnogih stvari ali po nacinu kako se pristupilo mecu crveno beli su shvatili da popravnog nema a ni bilo kakvog opravdanja za eventualni kiks. Ovako cilj❓je kao ostvaren nastavlja se kao da nista nije bilo a to sto je klub izgubio ogroman novac i lisio naciju lige sampiona koga to briga i ko ce snositi odgovornost zbog toga. Ranije je bilo opravdanje OVI IMAJU VECI BUDZET to je bio kao neki neuverljiv ili uverljiv izgovor medjutim ispostavilo se da i ovi sa manjim budzetom melju tako da sve price su potrosene a vreme tece tece ........i valove brze sece.......

Kako Zvezda opsedne coveka. To mogu samo sampioni.
Samo postoji jedna stvar koje se istinski pribojavam a to je da porazeni iz meca SERIF -DINAMO Z moze da se nadje u Zvezdinoj grupi sto u ovom momentu nikako ne bi odgovaralo nasem sampionu a misljenja sam da za nijedan od ova dva tima nas klub nije spreman .Tu bi legla neka ekipa iz Svajcarske ili Austrije gde bi bila dva domaca terena i gde bi publika bila 12 igrac uz zeljenu atmosferu i ono najvaznije sto je protivnik zvucnije ime manje je opterecenje jer niko od tebe nista ne ocekuje a nasi igraci su vise puta dokazali da jos uvek nisu mentalno spremni da preuzmu na sebe breme favorita

Гледао сам синоћ те клубове Лудогорец, Малме, ЈангБојс, Ференцварош... Ференцварош прима два гола са играчем више... али има добар резултат... није то неки већи квалитет од Звезде али ето... пар околности и неколико лоших одлука клуба су довели до тога. Мислим да се и тренер није довољно припремио а мислим и да Лига шампиона и није била приоритет. Када се стигло до тога да је угрожена и Лига европе онда су се упалиле црвене сијалице. Мислим да је и опет ћу поновити највећа глупост била она са Ибрахимовићем што је проузроковало да се не игра са навијачима, онда бесмислено кокетирање и лизање па пљување Пријовића... колико су нудили Пријовићу могли су и Милуновићу... ангажовање нападача на шест месеци све чекајући неког Швеђанина. Запостављање младих играча... без бекова... запостављање Павкова у утакмици када се није правила тактика према њему. Бесмислено ми је такође да се не добије прва првенствена утакмица јер знаш три месеца да ти прва долази.
У Лиги европе није толико проблем изгубити од Динама ако се овде победе две три утакмице и Партизан.
Надам се да ће крене на боље...

Mislim da vam ovaj trener nije nizašta a siguran sam da ćete ga oterati kad i vi to uvidite.Pa on ne zna jednu rečenicu da sastavi.Na stranu to što je bio dobar fudbaler ali to ništa ne znači ako nije za trenera.

Mislim da vam ovaj trener nije nizašta a siguran sam da ćete ga oterati kad i vi to uvidite.Pa on ne zna jednu rečenicu da sastavi.Na stranu to što je bio dobar fudbaler ali to ništa ne znači ako nije za trenera.
Sto se tice Dekija mozda nije Murinjo ali je jos uvek mlad trener koji se uspesno kali i zelimo mu da u trenerskom poslu bude uspesan barem pola kao sto je bio fudbaler. Meni se cini da je ovde glavni problem uprava bio je Kokeza posle Terza tu je i predsednik koji iz senke dejstvuje a bivsi veterani a prekaljene extra klase imaju zabranu ulaska u sluzbene prostorije naseg velikana i treba ukazati ovde na centralni problem da riba smrdi od glave a trulez je sve veca. Sta ce muceni trener najlakse slomiti kola na njemu a samo po njima i puca
Samo mi nije jasno kako je Vucicu kada je zeleo da spasava klub koji je pred bankrotom kako mu je uopste palo napamet od toliko uspesnih ljudi da pronadje lice sa poternice a inace coveka koji je OFK Beograd poslao u vecna lovista kako mu bas Terza prodje kroz glavu a da li je to iskusno ili neiskusno vreme ce pokazati a ono sto mi je jos cudnije je sta ce predsednik u celoj ovoj prici valjda ima precih poslova od ubunarenih klubova ali izgleda da se on bar za sada tretira kao SPASILAC (n)necega ili nekoga❓

Zvezda u Beogradu protiv Serifa nije imala izradjenu akciju za 90 Serif je kontrolisao igru u potpunosti u revansu opet vidjeno KO KOSI A KO VODU NOSI i suludo bi bilo uporedjivati tu ekipu sa ovim indijancima. Iako ce mozda nekima zvucati cudno ali mislim da bi Zvezda izbacila ovoga puta da je u zrebu bio Olimpijakos ili Ludogorec pa cak da je izvukla Yang Boys imala bi vece sanse jer bi dva puta igrala pred svojom publikom sto bi bila ogromna prednost. Medjutim ono sto je juce meni bilo posebno interesantno je i vidljiv pritisak na igracima pred i oko meca sa Kluzom mec je bio bitan za klub zbog mnogih stvari ali po nacinu kako se pristupilo mecu crveno beli su shvatili da popravnog nema a ni bilo kakvog opravdanja za eventualni kiks. Ovako cilj❓je kao ostvaren nastavlja se kao da nista nije bilo a to sto je klub izgubio ogroman novac i lisio naciju lige sampiona koga to briga i ko ce snositi odgovornost zbog toga. Ranije je bilo opravdanje OVI IMAJU VECI BUDZET to je bio kao neki neuverljiv ili uverljiv izgovor medjutim ispostavilo se da i ovi sa manjim budzetom melju tako da sve price su potrosene a vreme tece tece ........i valove brze sece.......
Nisi u pravu za igru Zvezde u Beogradu, mozda nisu igrali dobro ali i sa igracem manje su potisnuli Serif da se brane sto se jasno vidi.Serif uopste nije bio opasan po gol Zvezde.Dali su sumnjiv gol iz gluposti Zvezda je stigla, Kanga je bio jedini krivac, jeste bila losa igra ali stilovi dva tima nisu isti.Serif igra na Kontre, Zvezda nije izlazila visoko vec do polovine terena i onda se cekalo da nesto urade Katai i Ivanic ali bez Kange nije islo.U gostima takodje Ivanic masi mrtvu sansu za 1-1 uopste nije Serif bio jaci koliko je Zvezda lose usla u mec ali falio je takodje igrac kao Kanga da poveze redove, jos kada primis gol u nadoknadi onda potones.Ali sve je zasluzeno, Dinamo je izgubio jer igra ofanzivno dosta izlaze visoko a kada ne udje onda Serif koristi Traorea, kolovosa i jos nekoliko Dosta brzih igraca u tranziciji i resavaju to lagano.ocekujem u Zagrebu pobedu dinama ali sam nekako siguran da ce Serif dati opet gol iz kontre Ljudi igraju bez straha i respekta i to postujem.

Nije nas taj Serif razbio kao sto je razbio Dinamo. Pobedili su nas uz dosta nesretnih i nespretnih momenata. Kada bi uporedjivao Serif je daleko jaca i ozbiljnija ekipa od Kluza. Meni su se i Rusi tj. Soci dopali kao ekipa. Kondiciono spremni, dobra kontrola lopte, lako osvajanje prostora, malo stranaca, ali nedostatak srece. Sve je to fudbal.
I meni se Soci svideo, uzivao sam u njihovoj igri, jedina zamerka je lezarnost, pa mogli su pet gola da daju u beogradu, uvek kada su napali oni su tako lagano setali do gola kao protiv petlica kada igraju.Nerazumem samo cemu onakva lezarnost kao da su podcenili Partizan, inace konbinatorika,prijem lopte,dodaja izmedju linija perfektna, veoma malo pogresnih pasova ali ima fali to nesto malo inace veoma dobar tim.

Bio sam na utakmici i to je tačno da imaju odličnu pas igru.Ne greše u dodavanjima ali im je slaba završnica,nekako im to fali.
Meni deluje da kada udju u 16 oni se igraju tada i dali su golove kao da igraju protiv amatera i ako Partizan ima odlicnu odbranu, kod golova su ispali kao petlici ali Soci mnogo retko napada, vise provodi vreme na svojoj polovini i napadaju kada im das prostora, inace mnoglo lepa igra za oko.

Cudna ekipa portugalaca, ladno su mogli da uvale jos dva komada a Partizan jos jedan.
Znaju da igraju fudbal, slabiji od rusa ali mislim da ce u Beogradu sigurno postici gol.Imaju prilicno brze bekove i krila.Partizan odigrao lose, Markovic se nije toliko video uopste mi nije jasno zasto igra Lola splavar i zasto se skida traka Markovicu? Koja budala tako moze da podceni decka koji ima mnogo bolju karijeru od Lole!? I koji je takodje iskusan igrac.Sramota za Partizan, bas sramota a sanse za prolaz mislim vece na strani gostiju jer odigrace oni dobro ovde osim ako ih korona ne pokosi jos.Njima je ovo veliki uspeh i nece lako odustati.Bice tvrdo, mogu da daju gol iz kontre ako im ostavis malo prostora.

Ovi su sigurno losija ekipa i od Socija i Serifa i od toliko spominjane Omonije. Sta bi bilo da je igrana samo jedna utakmica kao mi sa Omonijom? Ovako verujem da ce se Partizan konsolidovati i da ce proci. Zdjelar puno znaci ovoj ekipi.

Prosle godine sam intenzivno pratio Portugalsku ligu vrhunski tehnicari i ono sto je veoma vazno zadrzali su isti stil igre kao pre 40 godina dok se u mnogim ligama to drasticno promenilo najezdom stranaca. Sto se tice Santa klare sinoc su bili bolji i imali zrelije sanse za gol i mislim da smo imali srece a gol koji je Partizan dao je postignut posle prekida i bice u revansu otvoren mec i vatra do kraja bice spektakl. Iz prvog meca Partizan mora biti zadovoljan rezultatom a pravilo da ne vazi gol u gostima ce naterati oba tima na otvorene karte jer taktiziranja nece biti. To pravilo je ubrzalo igru sigurno i igra se na gol vise. Ovi timovi iz prve Portugalske lige koji su u senci Benfike,Sportinga i Porta iigraju bezkompromisa i kada ih tuku ovi veliki to biva na misice sa golom razlike a tesko je videti da ga veliki ocepi sa 3 ili 4 0. Uzivali smo juce u mecu i posetili se dana kada smo i bili Evropski Brazilci
Iako ce u revansu Partizan biti favorit mislim da ce biti tezak i otvoren mec koji nije za igru a ko pozeli da tipuje predlazem igru G-G

Koliko sam ja pratio juče duel iako kolega Mornar stalno piše da nisam stručan ali mislim da je igrom SK pokazala da nije za potcenjivanje.Koliko je to sigurna pas igra bila a definisana je kao pacer.Ne znam kako bi sa njom prošli i Šerif,Soči pa i čuvena Omonija.Stalno mi potcenjujemo takve klubove pa nam održe predavanje.Da je bila jedna utakmica ispade Partizan kao i mi protiv Omonije.
Nema više takve razlike-svako može svakoga da pobedi.Partizan mora igrati mnogo bolje ako misli da prođe.Nije mogao da im parira jer ovi trče na loptu a naši čekaju da lopta dođe kod njih.Stanojević je dobro uradio što je udvojio Sumu i Markovića ali im juče nije bio dan (poslušao je mene nestručnog).Stanojević je bolji strateg od Stankovića.

Nazad
Vrh