SPORT-Opšta tema

Немој да се секираш земљаче, коначно смо потписали нападача. СГ ће и разбијемо ко Бугари скупштину.
Има Павков да им спакује три гола само ако буде здрав. И ако голман одбрани више голова од примљених а више и од датих. И ако буде шуЋао лопту по аутима и перфектно погађао бекове... Продали смо Гаврића да се дете не умара по бетонима него да лепо игра полу-господтски фудбал код Мађара.
Ево тресу се гаће спортском директору и виде се резултати. Још да видимо који ће потез да повуче тренер осим што је плачући фразирао на конференцијама...
Играћемо боље то је сигурно јер од овога не може горе. И мислим да ћемо проћи (навијачки) и то не на пенале... али не бих уложио ни 50 динара...

Evo vest da je umro legendarni centarfor nemacke fudbalske reprezentacije Gerd Miler. Zajedno sa Sepom Majerom i Bekenbauerom cinio je okosnicu Bajerna i reprezentacije. Harali su svetskom fudbalskom scenom sedamdesetih godina.

После првог полувремена је 2:0 за Звезду. Као што сам и претпостављао Клуж је веома опасна екипа. Имају идеју и доброг левог нападача. Изузетно су уиграни и добро се додају кроз више линија. Високо нападају почетак напада и то Звезди ствара проблем. Правимо много фаулова за прекиде који могу да буду опасни.
Звезда игра веома агресивно и то је чудно јер да су тако играли у Молдавији све би било другачије. И добро је да се игра агресивно али то носи ризике картона и трошење играча. Видећемо да ли имамо снаге до краја утакмице.
Павков је донео гол и асистенцију што је добро али први гол је срећа а други да кажемо да је из неке акције. Али су то два гола као кућа. И то је Свети Милан увек га у'ере кад је најважније.

Бугарски судија суди онако како нама одговара али бојим се црвеног картона. Много се смешка... Бугарин је то 😁...
Дегенек се повредио и то ће бити проблем.
Иако изгледа да је Звезда боља и да Клуж не игра нешто бојим се да ће и три гола разлике бити мало за реванш. Са другачијим судијом и пред домаћом публиком може свашта да буде.
Али да не мрачим стално... навијам за још голова и још бољу игру.

После првог полувремена је 2:0 за Звезду. Као што сам и претпостављао Клуж је веома опасна екипа. Имају идеју и доброг левог нападача. Изузетно су уиграни и добро се додају кроз више линија. Високо нападају почетак напада и то Звезди ствара проблем. Правимо много фаулова за прекиде који могу да буду опасни.
Звезда игра веома агресивно и то је чудно јер да су тако играли у Молдавији све би било другачије. И добро је да се игра агресивно али то носи ризике картона и трошење играча. Видећемо да ли имамо снаге до краја утакмице.
Павков је донео гол и асистенцију што је добро али први гол је срећа а други да кажемо да је из неке акције. Али су то два гола као кућа. И то је Свети Милан увек га у'ере кад је најважније.

Бугарски судија суди онако како нама одговара али бојим се црвеног картона. Много се смешка... Бугарин је то 😁...
Дегенек се повредио и то ће бити проблем.
Иако изгледа да је Звезда боља и да Клуж не игра нешто бојим се да ће и три гола разлике бити мало за реванш. Са другачијим судијом и пред домаћом публиком може свашта да буде.
Али да не мрачим стално... навијам за још голова и још бољу игру.
Nisam video da je Kluz bas opasan po gol zvezde, ocekijem da Zvezda postigne bar jos dva gola jer jos nije iskoristila prostor za kontre, igraju agresivno i jedni i drugi ali Zvezda je kvalitetniji tim i to dosta, ovaj tim nije jos ni na60% forme, fali taj zavrsni pas, fale ti prokleti bekovi.Pavkov je morao igrati, decko je golgeter a iza sebe ima gomilu golova.Iskreno ne vidim da Kluz moze dobiti Zvezdu 3-0 ako ostane ovako.Zvezda ce sigurno dati neki gol tamo.Mislim da sam negde napisao da ocekijem pobedu ovde i mozda minimalan poraz tamo, sve zavisi od Zvezde.Kanaga je falio i to je kljuc ispadanja.Moldavci vode protiv Dinama i ako je dinamo i dalje blizi prolasku,Serif vodi i uopste to nije smesna ekipa, ako malo budu imali mozga izbacice dinamo koji nije nista posebno kao sto sam i rekao ranije.Dobar tim stabilan, konkretan ali daleko od klase.

Cestitke crveno belima za sve prikazano veceras Deki je znalacki postavio igru svaka cast za trenera a Kluz jedno veliko razocarenje.Stekao se utisak pre ovog meca da Kluz iako ima veliku promaju u odbrani da ima potencijala u napadu ali zbunili su i bukmejkere za procenu kvote losa ekipa a Zvezda izgleda ulazi u zeljenu formu.
Serif je pregazio i Dinamo spremna i tehnicki doterana ekipa dobar odabir fudbalera njihovog menadzera i najverovatnije ce osetiti ukus lige sampiona i ukus i miris profitirace dobro ali zasluzeno.

Neki bi mogli da jedu govna. Zasluzili su.
Moli te tvoj drug da iizvadis.......TO STO TI JE IZLETELO IZ USTA da se operes i dezinfikujes i da vise bilo kakve izmete ne turas:osmeh: u usta punoletan si covek a verovatno si iz domacinske kuce nemoj da brukas familiju nego jesi li istinski uzivao veceras jel bilo prijatno vece tj jel ti leglo........a priznaj da jeste(y)

Nisam video da je Kluz bas opasan po gol zvezde, ocekijem da Zvezda postigne bar jos dva gola jer jos nije iskoristila prostor za kontre, igraju agresivno i jedni i drugi ali Zvezda je kvalitetniji tim i to dosta, ovaj tim nije jos ni na60% forme, fali taj zavrsni pas, fale ti prokleti bekovi.Pavkov je morao igrati, decko je golgeter a iza sebe ima gomilu golova.Iskreno ne vidim da Kluz moze dobiti Zvezdu 3-0 ako ostane ovako.Zvezda ce sigurno dati neki gol tamo.Mislim da sam negde napisao da ocekijem pobedu ovde i mozda minimalan poraz tamo, sve zavisi od Zvezde.Kanaga je falio i to je kljuc ispadanja.Moldavci vode protiv Dinama i ako je dinamo i dalje blizi prolasku,Serif vodi i uopste to nije smesna ekipa, ako malo budu imali mozga izbacice dinamo koji nije nista posebno kao sto sam i rekao ranije.Dobar tim stabilan, konkretan ali daleko od klase.

Кад преноћи обично смо паметнији. Могу се сложити са тобом и са твојим виђењем и предвиђањем. Није ми јасна та екипа Шерифа која је разнела Динамо а ништа нешто није приказала. Динамо се исто ''вукао'' као Звезда... Ваљда та екипа игра има такав стил игре...

Опет мислим да смо имали среће за брзо гол па још пар шанси али је било пар акција Шерифа код које сам стрепео. Она пречка је могла све да поремети. Шериф је био уздрман због унутрашњих ствари и мислим да ће сада да се тотално распадну. Ако смене тренера други ће доћи после реванша. Али није ''лабава'' екипа.
Канга је замало добио црвени картон. Могао је и Родић. Али судијски критеријум је ипак био повољнији по нас.
Али не може се рећи да је Звезда играла лоше, да се нису борили, да нису приказали знање и вештину. Другачија поставка, гол на време...
Мало сам гледао и Шјахтор који је победио у Француској што је опет доказ да се може и из источне Европе.
Салцбург је показао карактер и после 0:1 дошао до победе у последњем тренутку утакмице. Волео бих да погледам целу ту утакмицу и да видим те дечаке како се боре... тако се стварају играчи са карактером... а не разигравају се истрошени легионари а продају деца...

Кад преноћи обично смо паметнији. Могу се сложити са тобом и са твојим виђењем и предвиђањем. Није ми јасна та екипа Шерифа која је разнела Динамо а ништа нешто није приказала. Динамо се исто ''вукао'' као Звезда... Ваљда та екипа игра има такав стил игре...

Опет мислим да смо имали среће за брзо гол па још пар шанси али је било пар акција Шерифа код које сам стрепео. Она пречка је могла све да поремети. Шериф је био уздрман због унутрашњих ствари и мислим да ће сада да се тотално распадну. Ако смене тренера други ће доћи после реванша. Али није ''лабава'' екипа.
Канга је замало добио црвени картон. Могао је и Родић. Али судијски критеријум је ипак био повољнији по нас.
Али не може се рећи да је Звезда играла лоше, да се нису борили, да нису приказали знање и вештину. Другачија поставка, гол на време...
Мало сам гледао и Шјахтор који је победио у Француској што је опет доказ да се може и из источне Европе.
Салцбург је показао карактер и после 0:1 дошао до победе у последњем тренутку утакмице. Волео бих да погледам целу ту утакмицу и да видим те дечаке како се боре... тако се стварају играчи са карактером... а не разигравају се истрошени легионари а продају деца...
I Zvezda i Kluz jos nisu uigrani, deluju po malo rastrgnuto posle eliminacije za LS.Igrali su pomalo stihijski povremeno ali videlo se da Kluz jedino iz prekida moze dati gol Ili iz nase greske.Sinoc nam nije problem bio visok presing, videlo se sigurnije iznosenje lopti.Kada bi imali dva vrhunska brza beka rasteretili bi Ivanica i Kataija njihovo bi bilo samo da budu u zavrsnici ali ocigledno je da je uprava tvrdoglava jer i ovo je uspeh sa ovakvom ekipom.Kluz povremeno opasan ali kada im Zvezda dozvoli.Sinoc je Sanogo odigrao najbolji mec u Zvezdi, bez krljanja ali vrhunski, svaki duel je dobio, bez i jedne greske, covek je jak kao zemlja Kluz je drugacija ekipa od Serifa koji je mozda nekima smesan ali je ozbiljna cvrsta i brza ekipa i cak protiv njih, mogu reci da smo nesrecno ispali, u Beogradu igrac Manje, tamo glup gol i igranje bez Kange i Napadaca i opet smo bili bolji i imali smo sanse da izjednacimo ali bolje je ovako jer utakmica sa Dinamom je nosila rizike, fudbalski ne, rekao sam jos odavno da se Dinama ne bojim ni malo,Serif je to razmontirao lagano, tamo ce verovatno izgubiti sa dva gola najvise, tesko je protiv Serifa stici 0-3 oni su opasni u tranziciji, kao i mi kada nam krene ali sinoc smo videli samo taj bljesak Ivanica e kada budemo kaznjavali redovno kikseve na polovini onda se mozemo nadati necemu.

Moli te tvoj drug da iizvadis.......TO STO TI JE IZLETELO IZ USTA da se operes i dezinfikujes i da vise bilo kakve izmete ne turas:osmeh: u usta punoletan si covek a verovatno si iz domacinske kuce nemoj da brukas familiju nego jesi li istinski uzivao veceras jel bilo prijatno vece tj jel ti leglo........a priznaj da jeste(y)
Niko te nije spomenuo, ali si se prepoznao. Zvezdine utakmice su za mene uvek uzivanje i dozivljaj. Dosta gledalaca, lepa atmosfera, rezultat se samo poklopio. Igra? Taman koliko treba. Drago mi je da vam je Serif koji nas je jedva izbacio, zapusio usta, takodje kao i prosle godine Omonija. Obe ekipe bez zvucnog imena i bez velikih igraca, ali su kasnijim rezultatima pokazali da nisu za potcenjivanje, mada mislim da se Dinamo nece predati.

Niko te nije spomenuo, ali si se prepoznao. Zvezdine utakmice su za mene uvek uzivanje i dozivljaj. Dosta gledalaca, lepa atmosfera, rezultat se samo poklopio. Igra? Taman koliko treba. Drago mi je da vam je Serif koji nas je jedva izbacio, zapusio usta, takodje kao i prosle godine Omonija. Obe ekipe bez zvucnog imena i bez velikih igraca, ali su kasnijim rezultatima pokazali da nisu za potcenjivanje, mada mislim da se Dinamo nece predati.
Ono cega si ja rado secam i gde mi radi adrenalin to su jaki mecevi sa zvucnim imenima a po mogucstvu liga sampiona .I ako se pogleda zadnjih 20 tak godina koliko su liga sampiona izgubili i Zvezda i Partizan od nekih nebitnih timova koji nista ne predstavljaju u Evropi i koliku je to stetu napravilo ne samo klubovima finansijski i srozavanje reputacije nego i demoralisanje celokupne nacije to su onda nenadoknadivi gubitci. Niko nije snosio odgovornost zbog neuspeha ili su snosili pogresni ljudi a Zvezdi prosle godine najvaznija utakmica nije bila protiv Milana to su bili revijalni mecevi a nije ni protiv Hofenhajma vec protiv Omonije a suludo je sada da mi objasnjacvas da je Omonija tvrd orah i da postoji opravdanje a sto se tice Serifa postavlja se pitanje KAKO JE VLASNIK KLUBA NAPRAVIO PRAVI ODABIR IGRACA I NAPRAVIO JEDAN DOBAR TIM A ISTO VAZI I ZA LUDOGOREC I ZA SAHTJOR DONJECK.
Mene da budem iskren ne ispunjavaju u potpunosti utesni mecevi protiv Dunajke srede,Socija ili Kluza ja bi ako moze nesto vise sve ovo je lepo za odgledati i uzivati u potezima ALI DA LI JE TO U STVARI ONO STO MI HOCEMO I CEMU TEZIMO:ideja:

Уз ограду да сам писао Шериф а играли смо са Клужем.... У глави ми је тај Шериф и како то нисмо прошли...

Очекивана и самоуверена победа,Звезда је то..
:bravo:
Иако то још много шкрипи,
иако неки играчи нису у форми,
иако тренер још лута,
једна коректно одрађена утакмица и један јако леп резултат..

И ја бих се сложио да је Саного одиграо јако добро као и Иванић..

Nazad
Vrh