SPORT-Opšta tema

То је могући сценарио... Само да ли ће онда моћи да се игра 3*3 и да се суде онакви пенали за Звезду и Партизан... или да месар може несметано да транжира како му се заломи... Или да се правила мењају на свака два месеца..... Неће нико уложити тамо где нема сигурности или гаранција... Или да служба притисне дугме и навијачи направе проблем...
Zasto bi neko dosao u propalu drzavu?Kada bi tim PSZ bio u Srbiji sada pobedio sve utakmice sa minmum 5-0 prosek svaku nasu ekipu, usao bi kao sampion bez problema u LS i mozda osvojio ali nije poenta u tome vec u losoj infrastrukturi u celoj Srbiji u slabim timovima.Nama bi tim kao Zvezda i Partizan trebalo da budu najslabiji u ligi a ostali sve jaci i jaci.Treba 7-8milijardi evra da se naprave stadioni koji lice na to a ne da gledamo utakmice sa Hrasta ili sa neke terase. Nasi stadioni su ruine obicne stare koliko i klubovi.Kome treba takva zemlja? Ko ce platiti TV prava? U engleskoj kada upadnes u premijer ligu dobijes 10puta vise novca nego da osvojis LS! I oni nemaju 12 klubova u rangu vec preko 20.manji broj klubova nista ne znaci ako nema kvalit.Ali mi smo zemlja u kojoj na primer u zoni mozes naci boljeg igraca nego u Zvezdi sada, taj igrac nikada nece dospeti tako visoko jer menadzeri rade svoj posao, roditelji takodje guraju decu u velike klubove da bi ih izdrzavali kasnije u inostranstvu.Nema vise one prave fudbalske skole i pravih skauta.Deca se prate od 4-5 godina i prepozna se talenat, uci se da bude fudbaler da ume da uputi centar sut izmedju peterca i penala, da ume da izbaci aut kako treba.a ne kao ona nesreca od Gajica u Zvezdi, jedan jedini centar sut nije pogodio a cak je i aut bacio nepravilno sto je sramota.Ja sam igrao fudbal 15 godina, sramota bi me bilo da neznam aut da bacim a tek centarsut! Pa bez ikakvog treninga pogodicu 8od 10 kad god hoces.Kod nas je otislo sve u **greška.

Izgleda da nisi dovoljno poprskan pa i dalje baljezgas, a i balegas. Sve ti Zvezdino smeta, a u Partizanu je kao sve sjajno? Nisi svestan da niste nista bolje igrali samo ste imali promil srece vise. Takodje daj malo uporedi taj Serif i Soci kakve su ekipe, mada ni jedni ni drugi nisu nista. Prozivas druge klubove, a i vas je spasilo novo pravilo da ne vazi gol u gostima. Sad vec omalovazavas Rumunski Kluz kao to je kesa, a Vasi Portugalci su sila. Kad ste tako veliki grobari zasto niste napunili stadion, cast izuzecima? Ti mozes da crknes od muke,i dalje da pises memoare, ali treba da ti je jasno da je Zvezda💖💖💖💖💖💖💖💖 NASA, MOJA ma kakva bila juce, danas i za sva vremena.
Nasa ,moja, ha ha ha tvoja Zvezda E OVO JE VIC GODINE a malo i od ovoga sa poternice a malo i Acina a malo i Acinog sina :haha: Cuti nesreco jedna talasas u totalnom deliriumu ovo se vec granici sa ludilom MALO MOJA ,MALO TVOJA MALO NJEGOVA ZVEZDA suze mi idu na oci OVO JE VIC DO BOLA.::super::
Moli te tvoj drug samo se skocentrisi na bitne stvari tj na Rumunski KLUZ a ovo fantaziranje sa ovim sljokicama to ne prilici jednom odraslom coveku kioji je ili u penziji ili pred penzijom MOJA-TVOJA-NASA ZVEZDA

Zasto bi neko dosao u propalu drzavu?Kada bi tim PSZ bio u Srbiji sada pobedio sve utakmice sa minmum 5-0 prosek svaku nasu ekipu, usao bi kao sampion bez problema u LS i mozda osvojio ali nije poenta u tome vec u losoj infrastrukturi u celoj Srbiji u slabim timovima.Nama bi tim kao Zvezda i Partizan trebalo da budu najslabiji u ligi a ostali sve jaci i jaci.Treba 7-8milijardi evra da se naprave stadioni koji lice na to a ne da gledamo utakmice sa Hrasta ili sa neke terase. Nasi stadioni su ruine obicne stare koliko i klubovi.Kome treba takva zemlja? Ko ce platiti TV prava? U engleskoj kada upadnes u premijer ligu dobijes 10puta vise novca nego da osvojis LS! I oni nemaju 12 klubova u rangu vec preko 20.manji broj klubova nista ne znaci ako nema kvalit.Ali mi smo zemlja u kojoj na primer u zoni mozes naci boljeg igraca nego u Zvezdi sada, taj igrac nikada nece dospeti tako visoko jer menadzeri rade svoj posao, roditelji takodje guraju decu u velike klubove da bi ih izdrzavali kasnije u inostranstvu.Nema vise one prave fudbalske skole i pravih skauta.Deca se prate od 4-5 godina i prepozna se talenat, uci se da bude fudbaler da ume da uputi centar sut izmedju peterca i penala, da ume da izbaci aut kako treba.a ne kao ona nesreca od Gajica u Zvezdi, jedan jedini centar sut nije pogodio a cak je i aut bacio nepravilno sto je sramota.Ja sam igrao fudbal 15 godina, sramota bi me bilo da neznam aut da bacim a tek centarsut! Pa bez ikakvog treninga pogodicu 8od 10 kad god hoces.Kod nas je otislo sve u **greška.
Zeljo ajde malo da se uozbiljimo. Ovo je drzava gde vlasnik kluba ima na lageru gotov proizvod tj igraca koji je formiran u omladinskom pogonu i u koga klub nista nije ulozio a koga mozes da prodas za debele novce a osim Srpskog trzista tu je i Bosna i Makedonija i Crna gora rasadnici talenata ovo je drugim recima meka za bilo kog investitora A TO STO KRIMINALCI TO NE DOZVOLJAVAJU TO JE I RAZUMLJIVO. Ti znas kakva je fabrika za pravljenje para bio Ajaks iz Amsterdama koji je dovodio tamnopute igrace za dz iz Afrike i juzne Amerike godinama a zaradjivao na njima basnuslovno bogatstvo. Citam da je ovaj baja sto je preuzeo Ludogoreca hteo da uzme CSKA Sofija ali mu nisu dali pa je mozda jurio i Levski i tu nije mogao i on uzme tim kao kada bi kod nas uzeo Dubocicu ili Backi jarak i pliva covek fenomenalno .Ovaj sa Sahtjorom isto i ovim tempom ako se nastavi budite ubedjeni za 10 ili 15 godina ce biti veliki jaz izmedju nasih klubova i ovih privatnih a i sad je. Ovo je mnogo profitabilan posao i mnogo se para vrti zato i nedaju da se privatizuje da bi mogli da cerupaju do kraja .Dzaja je opet ulagao u klub kao i Mamic i trudio se da odrzi neki nivo medjutim ovo sada i klubski i reprezentacija nema nikakvog pomaku ni na pomolu ista meta isto rastojanje i dok drugi grabe i odmicu mi ili tapkamo u mestu ili tonemo jos dublje

Sta ti nije jasno?
Kod vas i u FK I U KK Zvezdi je zabranjen ulazak u sluzbene prostorije bivsim kosarkasima i fudbalerima kao da su zarazeni nekom opakom bolescu i to mega zvezdama koje su pronele slavu kluba tako da ovo MOJA ,TVOJA NASA ZVEZDA zvuci kao neki kabare za polazak decice u prvi razred osnovne skole .
Daj malo da se unormalimo jer ovaj mec protiv Kluza JE MOZDA I JEDAN OD NAJVAZNIJIH U ZADNJIH 10 GODINA .A sad ako je tebi bitniji mec protiv Surdulice ili Metalca onda ok ali slozices se sa mnom da ovako vise ne ide 🚾
PS Ovaj revolt i ovakvo nezadovoljstvo traje u Srbiji mnogo dugo kod svih istinskih fudbalskih sladokusaca I NEMA VISE VREMENA I NEMA VISE OPRAVDANJA ZA BUNARENJA za mlacenje prazne slame ljudi su zeljni dobrog fudbala jer mi smo sportska nacija i dzaba i baloni i sljokice i ljubicice i ljubav prema klubu a ja licno NE MOGU DA SHVATIM DA U UPRAVI STOJI VUCICEVA I TERZICEVA SLIKA a neka mi neko od Zvezdinih fanova kaze da li je to normalno ⁉️ a ovim tempom ako se nastavi mogao bi i stadion da promeni ime nista nije nemoguce jer ovo je sve postalo mnogo bolesno:udri:

Zasto bi neko dosao u propalu drzavu?Kada bi tim PSZ bio u Srbiji sada pobedio sve utakmice sa minmum 5-0 prosek svaku nasu ekipu.......
Otišli smo daleko .
Kakav PSG , to je druga galaksija .
Ajde za početak da se uradi godišnja bilansa ( ili kako se vec zove ) da se tačno vidi koliki su troškovi takozvanih narodskih klubova a koliki prihodi . Ako su prihodi veci( jako BiH se iznenadio ) da se lepo ponude na tržištu a ako su troškovi veci ( znaci da su gubitaši najmanje 3 zadnje god ) da se proglasi bankrot ( imamo primer Splitskog Hajduka .
Ukoliko se armija simpatizera mnogo puta pomenuta 2 kluba ne slaze sa ovakvom idejom neka lepo zavucu ruke u sopstvene dzepove i periodično uplaćuju voljenom klubu po 10-20 evrica .
Sitni su to novci kolika je njihova ljubav prema crveno-crno-belim bojama .
Verujem da je vecina navijaca iz BG , pa im je lakše da prosetaju do svog stadiona i direktno na blagajni ostave novac a Terzić i Vucelic ce vec znati kako da ga potroše . Zašto bi cela država ( preko budžeta ) učestvovala u finansiranju tih beogradskih ( finansijskih ) propaliteta ?

Врло занимљиве констатације ,
Индијанци које је Борац згазио ,скинуо им гаће ...
Кад оно ти Индијанци победили и прошли даље..
Само да би се обезвредила очекивана Звездина победа.

Опет бајке државни пројекат без иједне цифре ..

Телеком је спонзор али има и рекламу за то ,
У Гаспрому Руси се питају ..

Врло занимљиве констатације ,
Индијанци које је Борац згазио ,скинуо им гаће ...
Кад оно ти Индијанци победили и прошли даље..
Само да би се обезвредила очекивана Звездина победа.
Opet sirenje i ponasanje i samouverena izjava o sigurnom prolazu dalje :giggle: CITIRAM da bi se obezvredila OCEKIVANA POBEDA❓
BH liga je uz duzno postovanje malo slabija od nase nije neka velika razlika ali objektivno po jacini zadnjih par godina zaostaju za nasom ligom i ako iznesem ISTINITE CINJENICE a samo baratam sa tacnim i preciznim informacijama da je Borac Banjaluka trebalo da izbaci Rumunskog Kluza jer je u dva meca rezultat bio 3 3 ali Borcu se nije priznao gol u gostima i nakon produzetka u 119 minutu su poklekli. Podvukao sam paralelu izmedju Borca i Zvezde posto o Rumunskom timu nemamo sveze informacije i konstatacija je bila da bi Zvezda koja je 140 puta skuplja od Borca a u koju je ulozeno basnuslovno bogatstvo i od sponzora i od drzave i od prodaje igraca i od prenosa i ko zna od cega sve jos TREBALO DA PRODJE KLUZA JA OCEKUJEM DA GA ZVEZDA PRODJE KAO I MNOGO PUTA DO SADA NA PENALE A NE MORA DA POBEDI U OBA DUELA SAMO DA PRODJE ali opet izletanje i unapred upisivanje 3 sigurna boda PRETENCIOZNO nema sta
Ako bude Zvezda prosla Kluza javno cu cestitati prvi prolaz dalje i pozeleti sve najlepse ali ako pokazu neznanje i nemoc po ko zna koji put zamolicu sve simpatizere crveno belih da se ne uklucuju na ovaj forum jer moje suze im pomoci nece. Svako njihovo kukanje i cviljenje po forumu ce biti sankcionisano od strane moderatora jer ovo nije kapela na novom groblju da posten narod slusa zalopoljke i zapevanje i skakanje u raku i vadjenje iz iste a ja nisam neuropsihijatar da slusam zapevanje dzabe.To se ide kod psihoterapeuta i to kosta po satu oko 100 eura .
Moze li neki savet sta da igram u utorak na tom mecu koji znak❓

Opet sirenje i ponasanje i samouverena izjava o sigurnom prolazu dalje :giggle: CITIRAM da bi se obezvredila OCEKIVANA POBEDA❓
BH liga je uz duzno postovanje malo slabija od nase nije neka velika razlika ali objektivno po jacini zadnjih par godina zaostaju za nasom ligom i ako iznesem ISTINITE CINJENICE a samo baratam sa tacnim i preciznim informacijama da je Borac Banjaluka trebalo da izbaci Rumunskog Kluza jer je u dva meca rezultat bio 3 3 ali Borcu se nije priznao gol u gostima i nakon produzetka u 119 minutu su poklekli. Podvukao sam paralelu izmedju Borca i Zvezde posto o Rumunskom timu nemamo sveze informacije i konstatacija je bila da bi Zvezda koja je 140 puta skuplja od Borca a u koju je ulozeno basnuslovno bogatstvo i od sponzora i od drzave i od prodaje igraca i od prenosa i ko zna od cega sve jos TREBALO DA PRODJE KLUZA JA OCEKUJEM DA GA ZVEZDA PRODJE KAO I MNOGO PUTA DO SADA NA PENALE A NE MORA DA POBEDI U OBA DUELA SAMO DA PRODJE ali opet izletanje i unapred upisivanje 3 sigurna boda PRETENCIOZNO nema sta
Ako bude Zvezda prosla Kluza javno cu cestitati prvi prolaz dalje i pozeleti sve najlepse ali ako pokazu neznanje i nemoc po ko zna koji put zamolicu sve simpatizere crveno belih da se ne uklucuju na ovaj forum jer moje suze im pomoci nece. Svako njihovo kukanje i cviljenje po forumu ce biti sankcionisano od strane moderatora jer ovo nije kapela na novom groblju da posten narod slusa zalopoljke i zapevanje i skakanje u raku i vadjenje iz iste a ja nisam neuropsihijatar da slusam zapevanje dzabe.To se ide kod psihoterapeuta i to kosta po satu oko 100 eura .
🤣🤣🤣🤣 Bas me nasmeja drugi deo poruke,samo se pitam sta te natera da napises ovako velike tekstove vezane za Zvezdu, kako god bilo, jesu li lopovi ili ne, postoji li komplex ili je nesto drugo, svaka cast na trudu.Znam da je sve ovo uzalud ali hajde , nema veze.Terza nije clan poljoinfa, daj malo baci oko na vremenske prilike, napravices maler Partizanu a Zvezda ce proigrati.

Ako me pamćenje ne vara ti ijoš neki ovde prisutni izgubiste pare na revanšu protiv Kairata a sada mudro ćutite o tome.
Vama će trebati kapela jer mi moramo izgubiti od Kluza pa da natrčimo na vas i lepo da vidimo kako će da vam leti perje.Tu nema onda politike.

Ako me pamćenje ne vara ti ijoš neki ovde prisutni izgubiste pare na revanšu protiv Kairata a sada mudro ćutite o tome.
Vama će trebati kapela jer mi moramo izgubiti od Kluza pa da natrčimo na vas i lepo da vidimo kako će da vam leti perje.Tu nema onda politike.
Ma igrali su mnogi na Zvezdu protiv Serifa ali to ih je unistilo.😂😂😂

Ma igrali su mnogi na Zvezdu protiv Serifa ali to ih je unistilo.😂😂😂
Kao sto sam rekao da Serif - Zvezda nije mec za igru isto tako nije mec za igru Zvezda-Kluz to su mecevi koji se ne diraju ni na dvoznak jedino da budemo realni uzvratni mec izmedju Serifa i Zvezde to mi je mirisalo na veliki X .Ni Partizan protiv Socija nije bio mec za igru ni prvi ni drugi a retko ko je to uopste i igrao a ako je i dirao igrali su mozda golove

Nisi ti neuropsihijatar, vise mi licis na retarda, psihica ili pokvarenu plocu. Od kog moderatora ce biti sankcionisano? Verovatno od tebe. Daj napisi nesto novo nemoj kao papagaj.

Nisi ti neuropsihijatar, vise mi licis na retarda, psihica ili pokvarenu plocu. Od kog moderatora ce biti sankcionisano? Verovatno od tebe. Daj napisi nesto novo nemoj kao papagaj.
Ja sam rekao da JE ZABRANJENO DA SE KUKA I CVILI PO FORUMU kao da smo nedaj boze u kapeli ne mogu psihicki da izdrzim jer se bojim da ce i mene ovi sto zapevaju da uvuku u taj vrtlog depresije i psihodelije jedino je sreca sto sam ja MENTALNA GROMADA kao Nole pa znam da se uzdignem iznad toga tj iznad tih losih frekvencija. Ko je upao u raku upao je ko se iscupao iscupao se a bolje da ne dodje do situacije da reaguje moderator DOBRICANIN inace veliki i istinski fan Partizana. Ja cu apelovati na Dobricanina da ne reaguje burno i da ima razumevanja za crveno bele Serif je iznenadio i razguzio a mene je to posebno zbunilo jer se u klipu gore na video zapisu cuje iz Terzine izjave DA JE OVO NAJMOCNIJI ZVEZDIN TIM U ZADNJIH ......DALI RECE 10 GODINA:haha:
Inace tebe bih zamolio da se ne ponasas kao neka ispicutura ispred seljacke prodavnice da se uclanis u gradsku biblioteku i da intenzivno radis na sebi i da se duhovno uzdizes .U pocetku ces biti u donjem delu biblioteke gde su penzioneri a ako budes marljivo radio vrlo brzo ces preci na sprat gde je strucna literatura. Tu ces steci neophodna znanja i videces da moze i drugacije i suptilnije .Posle ces videti kako sve moze da klizi i da bude glatko i slatko .Ocekujem da sam sebi das zuti karton i da se osvezis ladnom vodom nema smisla JA TEBE OSLOVLJAVAM SA MOJ DRUG A TI MENE SA PSIHO A VERUJ MI KAD BI ME SAMO MALO BOLJE UPOZNAO ZAGOTIVIO BI ME I NE BI MOGAO DA VERUJES O KAKO SE DOBROM I KVALITETNOM COVEKU RADI MOZDA BI ME ZVAO I DA TI BUDEM KUM.
PS Sta ocekujes od duela sa Kluzom ali iskreno

Nad tobom nije? Jeste, samo sto mislis da je to normalno. Svako podpadne pod neku zavist ili anomaliju pre ili kasnije, misli da je to u redu i fura svoj fazon.
Coci, ti, Zoran i Mornar imate zajedno 200 godina i raspravljate se na nivou đaka prvaka. Argumenti su vam smešni, ti si prošle godine lupao nešto o veličini stadiona, Mornar o Omoniji, jedino je Zoran koliko-toliko samokritičan, on piše najveće gluposti ali bar stavlja smajlije i smeje se sam sebi, to je ok. Razumem da je ovo forum i da služi za razmenu mišljenja ali bi i takva mišljenja trebalo potvrditi nekim dokazima. Možda je rešenja da moderacija temu u čast velikog Radoja Domanovića nazove : Razmišljanja jednog običnog srpskog vola o sportu i onda bi ovo imalo smisla.

Pa zar nije Vučić za sve zaslužan.Šta je tebi tu čudno.Ko pravi puteve,bolnice,nabavlja vakcine,respiratore-sve što imamo treba Vučiću da zahvalimo.Evo kod nas danas viču: Živeo kralj-ne znam koji ali nije važno.Došlo dva audija iz Beograda uz policijsku pratnju.Skupilo se njih 50.Ko te finansira-narod.Ako je išta uloženo u Zvezdu-sve su to narodne pare i narod je zaslužan a ne predsednik.I penzioneri su narod-ako tvrdite da se od tih para podigla Zvezda.
Zvezda je državni klub i normalno je da država ulaže u njega kao dobar domaćin. Neću sad ulaziti u to što se finansira privatni košarkaški klub Nebojše Čovića, mene zanima po kom kriterijumu se daju pare fudbalskim i ostalim državnim klubovima. Shvatam da su ljudi licemeri i kad ide dobro njihovom klubu da im ne smeta način kako je to ostvareno ali to onda nije sport i da bilo kakva priča sa takvim likovima ne vodi nigde. Ovo što se kod nas dešava u sportu može da podržava samo osoba bez imalo karaktera.

Coci, ti, Zoran i Mornar imate zajedno 200 godina i raspravljate se na nivou đaka prvaka. Argumenti su vam smešni, ti si prošle godine lupao nešto o veličini stadiona, Mornar o Omoniji, jedino je Zoran koliko-toliko samokritičan, on piše najveće gluposti ali bar stavlja smajlije i smeje se sam sebi, to je ok. Razumem da je ovo forum i da služi za razmenu mišljenja ali bi i takva mišljenja trebalo potvrditi nekim dokazima. Možda je rešenja da moderacija temu u čast velikog Radoja Domanovića nazove : Razmišljanja jednog običnog srpskog vola o sportu i onda bi ovo imalo smisla.
I stalno aludiram na odredjene ljude ne ruzne reci nije to ni bonton nisu to ni maniri i konstantno isti ljudi to ponavljaju a koji je razlog neznam da li su to neki kompleksi nize ili vise vrednosti a evo i ti nicim izazvan nazva ljude koji su na forumu volovima. Onog coveka sto je imao istorijku arhivu u malom prstu sto je briljirao istorijskim znanjem nagrdi u nedostatku argumenata najvulgarnijim mogucim recima, drugi put nekog mucenika koji je rentirao silnu zemlju ne bi li napravio neku matematiku nazva dal debilom ili retardom a sada u jednoj totalno opustenoj temi za razbribrigu i smeh ti nicim izazvan nagrdi totalno bez ukusa pa cak i da kazem sebi mozda je covek hteo da bude duhovit opet je mnogo grubo i neukusno A NICIM IZAZVANO. ❓
Primecuje se malo bahatosti u tvojim postovima i neka ruzna osobina da se neko ko ima neki drugi stav omalovazi na neki nacin a pritom zaboravljas da ti nisi intelektualac a nisi ni nesto nacitan EKSPERT SI DA RIJES ZEMLJU I TO DA SNIMAS I NEMOJ SEBI DA LASKAS MNOGO nisi hirurg a nisi ni programer a nisi ni nuklearni fizicar a mogu da zamislim sta bi bilo da si neki magistar ili doktor nauka.
Umi se malo i ti izvorskom ladnom vodom i potrudi se da se malo spustis na zemlju i da oplemenis svoju dusu. Video sam da obilazis neke silne njive ogromne povrsine su u pitanju i to je lepo i pohvalno domacin covek vredan i sposoban ali ne bi bilo lose da budes malo odmereniji u izjavama jer svaka rec ima svoju tezinu

Nazad
Vrh