Opet sirenje i ponasanje i samouverena izjava o sigurnom prolazu dalje
CITIRAM da bi se obezvredila OCEKIVANA POBEDA
BH liga je uz duzno postovanje malo slabija od nase nije neka velika razlika ali objektivno po jacini zadnjih par godina zaostaju za nasom ligom i ako iznesem ISTINITE CINJENICE a samo baratam sa tacnim i preciznim informacijama da je Borac Banjaluka trebalo da izbaci Rumunskog Kluza jer je u dva meca rezultat bio 3 3 ali Borcu se nije priznao gol u gostima i nakon produzetka u 119 minutu su poklekli. Podvukao sam paralelu izmedju Borca i Zvezde posto o Rumunskom timu nemamo sveze informacije i konstatacija je bila da bi Zvezda koja je 140 puta skuplja od Borca a u koju je ulozeno basnuslovno bogatstvo i od sponzora i od drzave i od prodaje igraca i od prenosa i ko zna od cega sve jos TREBALO DA PRODJE KLUZA JA OCEKUJEM DA GA ZVEZDA PRODJE KAO I MNOGO PUTA DO SADA NA PENALE A NE MORA DA POBEDI U OBA DUELA SAMO DA PRODJE ali opet izletanje i unapred upisivanje 3 sigurna boda PRETENCIOZNO nema sta
Ako bude Zvezda prosla Kluza javno cu cestitati prvi prolaz dalje i pozeleti sve najlepse ali ako pokazu neznanje i nemoc po ko zna koji put zamolicu sve simpatizere crveno belih da se ne uklucuju na ovaj forum jer moje suze im pomoci nece. Svako njihovo kukanje i cviljenje po forumu ce biti sankcionisano od strane moderatora jer ovo nije kapela na novom groblju da posten narod slusa zalopoljke i zapevanje i skakanje u raku i vadjenje iz iste a ja nisam neuropsihijatar da slusam zapevanje dzabe.To se ide kod psihoterapeuta i to kosta po satu oko 100 eura .
Moze li neki savet sta da igram u utorak na tom mecu koji znak