SPORT-Opšta tema

Za Zvezdu mislim da je bili dobro da ima jednog favorita kao sto je Napoli da krci put, ovako sve tri ekipe su u igri, bice to tvrde utakmice, Brage se ne plasim siguran sam da cemo ih dobiti u Beogradu kao i Bugare, pojesce ih Zvezda u bg, vec smo ih otresli lagano na pripremama prosle godine, oni su nam duznici, Mozemo sve da dobijemo kuci.Ako zelis Le moras stisnuti muda i odigrati muski.Bice sigurno pojacanja jer i trece mesto vodi dalje u nizi rang.Partizan takodje grupa po meri, Flora uopste nije naivma i mislim da ce biti muke sa njima u gostima, mozda je nekom smesno ali tako je.Anortozis i Gent su jos jaci.

Braga, Crvena zvezda, Ludogorets, Midtjylland

Најбољи могући и најгори могући жреб. Група нас може избацити као прошле године у звезде али нас може срозати до нивоа Клужа од после јучерашње утакмице.
U ovoj grupi koja je na prvi pogled dosta izjednacena ako bi neko trebao da bude blagi favorit na papiru to bi onda bila Braga ali ovde ce doslovno odlucivati trenutno raspolozenje nijansa .Grupa obecava 6 dobrih i otvorenih meceva a prva trojka igra identican fubal isti stilovi pogledacu koji je redosled favorita na papiru a razlike su verovatno minimalne. Normalno da je vise prijalo neko zvucno ime jer tu nemas sta da izgubis A UVEK IMAS ALIBI POSLE PORAZA medjutim ako Ludogorec iz Razgrada otrese crveno bele onda tu nepomazu ni novinari informera ni kurira zajedno onda postoji opasnost da se i Marakanom zapeva pesmica o predsedniku dusebrizniku i to parola koja je ktrenula sa Partizanovog stadiona.
U svakom slucaju ima perje da leti na zadovoljstvo svih fudbalskih sladokusaca ocekujemo bezkompromisni fudbal do zadnje minute

Vidim ovih mojih nema na istoku.

Sinoc malo pogledao utakmicu.Ono je tuga od fudbala.Fali jedan dobar stoper.Bekovi katastrofa, Miljkovic,Obradovic doduse i onaj sto je doskoro bio prvi levi bek nije mnogo bolji.Jojic se setka po terenu, bruka za klub.Markec nema veze sa fudbalom sem da trci ko slepo kuce.

Lepo Damjanac gura preko kuma ove povratnike koji nisu vise ni za zonu.Umesto da pustaju decu iz teleoptika, onih ih oterali.Nemam volju da ih gledam.

Zoki jesi ti to cestitao prolaz FK Partizanu ili mi se ucinilo::suncanje:: ............ili si mozda hteo pa neznas kako da pocnes cestitku🤣
Jesam,kao i ti nama,prošli smo-neko lakše a neko teže.
Samo me zanima,da li si video da je Suma prvo odgurnuo igrača kod penala.Vidiš da ni sam nije verovao da je penal.

FIFA: Crvena zvezda mora da plati Fiorentini 600.000 evra, 120.000 kao penale i kamatu

Čitav slučaj je neobičan, a o čemu se radi, večeras je otkrio list ''Danas'', čiji su novinari imali uvid u presudu FIFA, izrečenu još krajem januara ove godine!

Crvena zvezda navodno mora da plati Fiorentini 596,797.95 evra, 119,359.59 kao penale, i kamatu od šest odsto od 10. marta 2020. do dana uplate, prenosi ''Danas''.

Otkuda sad to, kada je Fiorentina trebalo da Zvezdi plati 1.7 miliona evra na ime obeštećenja?

Pomenuti list navodi da je ''Zvezda tražila od Fiorentine da novac ne uplaćuje na klupski račun, nego na račun jedne nemačke banke''.

Fiorentina je tako i isplatila prvu ratu, ali onda je pri isplati druge (10. marta 2020.) greškom novac uplaćen na klupski račun.

Usledila je komunikacija na relaciji dva kluba, pa je dogovoreno da Fiorentina uplati isti iznos (596,767.95 evra) i na račun nemačke banke, što je 8. maja 2020. i urađeno.

''Šest dana kasnije potpisan je i ugovor po kome Zvezda treba da uplati (vrati) Fiorentini tu sumu do 30. septembra 2020. uz šest odsto kamate i penale od 20 odsto ukoliko do uplate ne dođe.

Kako uplate nije bilo, klub iz Firence ih je je po praksi upozorenja u takvim situacijama 8. oktobra 2020. 'podsetio' i naglasio da su penali 120 hiljada evra. Kako nije bilo reakcije iz Beograda, 12. novembra Fiorentina je tužila Crvenu zvezdu FIFA'',
piše ''Danas''.

Neka nam je laka crna zemlja sto se Katra tice, Portugal ce nas razbiti vrlo verovatno jer su mnogo kvalitetniji.2-3 komada bice sigurno.E sada sto se mi zavaravamo, ja nemogu da shvatim neke stvari, Luksenburg i Irska? To su Amaterski klubovi, nekada je Jugoslavija takvima davala 5-6 komada i to se nije racunalo u ozbiljne ekipe a sada je druga prica.Posle goleade u Beogradu stekao se utisak da imamo boljeg napadaca od Ibre i Ronalda zajedno, sve neka klasa a dobro znamo gde ko igra i na kraju ovo je realnost.Igrali smo dobro na momente ali napad je promasio sve sto je mogao, ti napadaci ekstra klase morali su da uvale bar jedan gol, Sergej je dao taj gol ali i slucajno autogol ali opet ponistio je samo svoj gol inace je odigrao dobro, solidno.Daleko smo mi jos od ozbiljnog fudbala.Baraz je daleko, jos to nije sigurno a i tu prolaze mislim tri ekipe od 12, dve dolaze iz lige nacija pa se prave neke grupe i onda jos tri idu dalje, cisto sumnjam u tu varijantu.Ostaje nam da uradimo nemoguce, da pobedimo sve do kraja ali nisam optimista.Ponekad nije vazna lepota igre vec krajnji rezultat.

......................................Portugal ce nas razbiti vrlo verovatno jer su mnogo kvalitetniji.2-3 komada bice sigurno............
Ako racunamo na poraz u poslednjoj utakmici znaci da smo prvo mesto u grupi izgubili jos kod onog remija sa porugalom u BG ?

Sve se vrti oko tih nasih medjusobnih meceva , pa tako i da smo veceras pobedili Irsku ne bi imalo velikog efekta

pred poslednju utakmicu jer bi Portugalci imali bolju gol razliku i nama bi u svakom slucaju trebala pobeda .

Jedino mozda ako nam ovaj neresen rezultat nije ugrozio i to 2 mesto ?

Inace u plasman preko baraza uopste ne-verujem , dovoljan ce biti samo jedan kiks i ode mas u propas .

Ako racunamo na poraz u poslednjoj utakmici znaci da smo prvo mesto u grupi izgubili jos kod onog remija sa porugalom u BG ?

Sve se vrti oko tih nasih medjusobnih meceva , pa tako i da smo veceras pobedili Irsku ne bi imalo velikog efekta

pred poslednju utakmicu jer bi Portugalci imali bolju gol razliku i nama bi u svakom slucaju trebala pobeda .

Jedino mozda ako nam ovaj neresen rezultat nije ugrozio i to 2 mesto ?

Inace u plasman preko baraza uopste ne-verujem , dovoljan ce biti samo jedan kiks i ode mas u propas .
Pitannje je kakva bi gol razlika bila da smo dobili 2-0 veceras ko zna sta bi bilo do kraja.Ovako imamo sanse 10%

I da je bilo tako ( recimo 2 : 0 ) Portugal bi se prilagodio situaciji i nagazio sledece utakmice . Sta bi bilo kad bi bilo , eto , sta da je Portugalu priznat onaj gol u Beogradu ?
Po nekada se ima srece , po nekada ne .
Okreni obrni , i ovako i onako , potrebna je jedna pobeda protiv Portugalaca za prvo mesto u grupi , i posteno je da je tako .
Da računamo vise na pobede a ne neke kombinacije ko mufljuzi

Морнар, обрати пажњу на младог голмана Милана. Дечко има одличан рад ногу, доста прецизна додавања. Ако је онај претходни отишао у Париз овај ће у Манчестер. Имаш право да 'двапут' погађаш у који део града...

П.С. надам се да ће га напунити СМС. (Милан.вс.Лацио)

Prokleti Us open, uvek neki maler.Medvedev dobar Novak odsecen totalno zbog tezine meca.Neke sitnice su dolile ulje na vatru, neiskorscenje brejk lopte, mali promasaji i sa 0-2 Ubedjen sam da bi Novak stigao samo da je dobio treci set ali cestitke Medvedevu i velika zal ostaje samo zbog te istorije.Nole ima vezana 4 grend slema ja ne vidim u cemu je razlika? Osvojio je sva cetri za redom to je to_Ove godine 3 i finale, mi i neznamo sta to znaci i koliko jebto veliki uspeh.Nisikori, Beretinini Zverev, vrhunski mecevi.Svaka mu cast.Ja sam neko ko je odgledao svaki njegov mec godinama unazad, ne spavam nocu da bih ga gledao, boli ovaj poraz kao da sam ja igrao ali hajde bice on jaci,veliki je to igrac i covek.

Ovo kao da nije bio Nole. Jeste Medvedev dobar, ali ovog puta značaj meča je bio veći problem od samog protivnika. Žal za istorijskom pobedom ostaje ali i ovo jeste uspeh i to veliki.

Новак није навикао да игра када публика навија за њега. Али нема везе, живимо у једној невероватном добу у свету тениса. Треба бити срећан због тога. И због Ђоковића који нас представља у најбољем светлу. Два Руса и Србин у полуфиналу а у финалу амери подржавају и Србина и Руса.
Има времена за Ђоковића и његове победе. Увек се враћао бољи и сада ће. Само нека му Бог подари још здравља.

Nazad
Vrh