Zoki jesi ti to cestitao prolaz FK Partizanu ili mi se uciniloA Vi sinoć.Penal koji je video samo pomoćni sudija i golmanov drugi gol.A nije pomoćnik video da je Suma odgurnuo igrača.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zoki jesi ti to cestitao prolaz FK Partizanu ili mi se uciniloA Vi sinoć.Penal koji je video samo pomoćni sudija i golmanov drugi gol.A nije pomoćnik video da je Suma odgurnuo igrača.
U ovoj grupi koja je na prvi pogled dosta izjednacena ako bi neko trebao da bude blagi favorit na papiru to bi onda bila Braga ali ovde ce doslovno odlucivati trenutno raspolozenje nijansa .Grupa obecava 6 dobrih i otvorenih meceva a prva trojka igra identican fubal isti stilovi pogledacu koji je redosled favorita na papiru a razlike su verovatno minimalne. Normalno da je vise prijalo neko zvucno ime jer tu nemas sta da izgubis A UVEK IMAS ALIBI POSLE PORAZA medjutim ako Ludogorec iz Razgrada otrese crveno bele onda tu nepomazu ni novinari informera ni kurira zajedno onda postoji opasnost da se i Marakanom zapeva pesmica o predsedniku dusebrizniku i to parola koja je ktrenula sa Partizanovog stadiona.Braga, Crvena zvezda, Ludogorets, Midtjylland
Најбољи могући и најгори могући жреб. Група нас може избацити као прошле године у звезде али нас може срозати до нивоа Клужа од после јучерашње утакмице.
Jesam,kao i ti nama,prošli smo-neko lakše a neko teže.Zoki jesi ti to cestitao prolaz FK Partizanu ili mi se ucinilo............ili si mozda hteo pa neznas kako da pocnes cestitku
![]()
Ako racunamo na poraz u poslednjoj utakmici znaci da smo prvo mesto u grupi izgubili jos kod onog remija sa porugalom u BG ?......................................Portugal ce nas razbiti vrlo verovatno jer su mnogo kvalitetniji.2-3 komada bice sigurno............
Pitannje je kakva bi gol razlika bila da smo dobili 2-0 veceras ko zna sta bi bilo do kraja.Ovako imamo sanse 10%Ako racunamo na poraz u poslednjoj utakmici znaci da smo prvo mesto u grupi izgubili jos kod onog remija sa porugalom u BG ?
Sve se vrti oko tih nasih medjusobnih meceva , pa tako i da smo veceras pobedili Irsku ne bi imalo velikog efekta
pred poslednju utakmicu jer bi Portugalci imali bolju gol razliku i nama bi u svakom slucaju trebala pobeda .
Jedino mozda ako nam ovaj neresen rezultat nije ugrozio i to 2 mesto ?
Inace u plasman preko baraza uopste ne-verujem , dovoljan ce biti samo jedan kiks i ode mas u propas .
Bice zajebano, celi dan mi taj mec u glavi, ako izgubi bice najtezi poraz u karijeri, nije smak sveta ali trebalo bi da krunise ovom titulom.Samo da Novak pobedi večeras.
Još nije ni počelo,a meni već kuva u stomaku.![]()