Neka nam je laka crna zemlja sto se Katra tice, Portugal ce nas razbiti vrlo verovatno jer su mnogo kvalitetniji.2-3 komada bice sigurno.E sada sto se mi zavaravamo, ja nemogu da shvatim neke stvari, Luksenburg i Irska? To su Amaterski klubovi, nekada je Jugoslavija takvima davala 5-6 komada i to se nije racunalo u ozbiljne ekipe a sada je druga prica.Posle goleade u Beogradu stekao se utisak da imamo boljeg napadaca od Ibre i Ronalda zajedno, sve neka klasa a dobro znamo gde ko igra i na kraju ovo je realnost.Igrali smo dobro na momente ali napad je promasio sve sto je mogao, ti napadaci ekstra klase morali su da uvale bar jedan gol, Sergej je dao taj gol ali i slucajno autogol ali opet ponistio je samo svoj gol inace je odigrao dobro, solidno.Daleko smo mi jos od ozbiljnog fudbala.Baraz je daleko, jos to nije sigurno a i tu prolaze mislim tri ekipe od 12, dve dolaze iz lige nacija pa se prave neke grupe i onda jos tri idu dalje, cisto sumnjam u tu varijantu.Ostaje nam da uradimo nemoguce, da pobedimo sve do kraja ali nisam optimista.Ponekad nije vazna lepota igre vec krajnji rezultat.