Mnogo nama fali da bi bili konkurenti u evropi, Zvezda je bila veliki klub, stekla je svoje ime kroz istoriju i kada se podvuce linija mi se vec 25 godina brukamo, ako se moze to nazvati brukom.Ne mozemo vise ziveti u tom vremenu kada smo gazili velike evropske klubove, ja ne slusam Terzica kada kaze da nam ide dobro jer covek nas je unistio poslednje dve godine, nismo materjlizovali LS i Le kroz transfere, stvar je jasna, nemas kvalitet i dovidjenja.Prvo, udjes u Ls, dobijes 20mil sigurnih umesto da se dovedu 3-4 igraca za 10-15 mil mi dovodimo Van la Paru i Zandera da sa njima napadnemo Bajern, cakaj malo pa ja nisam jos poludeo, igrac koji nije imao mesta u drugoj ligi Engleske nama treba kao pojacanje za Elitu!? Ben nije registrovan, Gavric na klupi umesto da mu digni cenu na 10mil tada nas sahranise pojacanja, Zvezda je od prve Le i Ls zaradila preko 100mil i taj novac je misteriozno nestao, ulozen je deo u stadion i infrastrukturu ali ni jedan krsteni igrac nije doveden.Bio je tu Marin, Sada je tu Dragovic kao zvucno ime ali nama trebaju takvih 7-8 koji su igrali u najjacim ligama, ovo je nasa realnost, za nas je LE premija u ovom trenutku i to je neka slamka davljenika.Mnogo smo daleko od povratka u elitno drustvo jer nekada smo imali dobre domace igrace, manje su menadzeri krali, nisu igrali Gobeljici i Vukanovici vec vrhunski igraci.Nasi timovi nisu godinama izbacili nekog kvalitetnog igraca u neki vrhunski klub.Mislim na direktno iz Zvezde u Bajern, Borusiju, Mancester. Znaci nemamo nista dok nas uprava ubedjuje da nam je lepo.Tako je i u Partizanu ista prica.Ne vidim izlaz dugo godina, volim svoj klub i podrzavam, navijam i gledam svaku utakmicu ali moze i moralo je bolje ali istina je jedna, kava nam je vlast takav nam je i fudbal.