Kako god, bilo je lose, trazi se forma ali lezarnost nema mesta u ovakvim utakmicama.Evo ja sada mogu da kazem, dace im Zvezda najmanje tri gola u Beogradu, hoce li proci neznam.Mozda bude i 5-0 Nije Zvezda toliko slaba da ispadne od ovih pacera, oni imaju dva tri solidna igraca, Lav, Kante i mislim onaj desni bek ili krilo nisam mu upmatio ime, imao je sansu na pocetku.Vidi se da nemaju snage za vise od 70 minuta.Bili su u nok daunu posle primnenog gola, nisu presli polovinu dok se Magiko nije Zaigrao i vratio Borjanu loptu u korner, taj korner je poremetio dominaciju Zvezde koju je imala veci deo meca, falilo je nesto malo u zavrsnici, neke sitnice.Daleko od toga da je ovo izgubljeno jer ovaj tim koji ima samo osam igraca i golmana, bekove nemamo moze da prodje i da je 0-2 Rezultat. Ako neko misli da vremenska zona, pripreme i dug put nemaju veze sa igrom, taj nema pojma o fudbalu.Danas je pobedio konkretniji tim.Vidi se da su se naostrili a mi kao neke pickice u prvom poluvremenu ali sta je tu je.Opet smo blizi prolazu nego oni u to sam siguran.To sto su oni Kairat ne znaci da veze nemaju, Ova Zvezda nije ona iz devesesetih, to mora da se zna.Od te Zvezde ostalo je samo ime i istorija a ovi balvani koji igraju samo brukaju taj klub, bolje trenutno nemamo ali moglo je bolje.Kako se osecao Klop kada je izgubio sa nulom od ekipe koja je amaterska u odnosu na Liverpul, mislim na Zvezda Liverpul. Mi nemamo tim za Ls realno, pokusavamo da zalutamo, nemamo ni za LE ni za jedno Evropsko takmicenje.Srbija je mrtva fudblaski.Za mene nije cilj ucestvovati u evropi vec napraviti rezultat, prodati skupo igraca posle dobre sezone a to neide.Tako da mi je svejedno sta ce biti.Vreme je za otreznjenje.