SPORT-Opšta tema

Ljudi ovo više nije sport. Za mene je fudbal bio uvek na prvom mestu, jedvase čekao trening a današnjoj omladini ni utakmica nije važna. Sve je to odlika društva u kojem živimo. Retko više koju utakmicu iz super lige pogledam, odmorim vijuge u utakmicama nižeg ranga.

Ljudi ovo više nije sport. Za mene je fudbal bio uvek na prvom mestu, jedvase čekao trening a današnjoj omladini ni utakmica nije važna. Sve je to odlika društva u kojem živimo. Retko više koju utakmicu iz super lige pogledam, odmorim vijuge u utakmicama nižeg ranga.
Bila mi je čast da kao pionir kupim lopte iza gola.

Звездина агонија се наставља. Овај перформанс против Младости је само потврда да се за време прелазног рока само причало и сликало и пуштале жеље и честитке. Ми и даље немамо нападача ни бекове а млада бонус нада не уме да убаци ни центаршут. Ова осунчана екипа полако руши тренера јер што их је више то су сложнији и ефикаснији.
Једино што радује је да се бункер може пробити само што ће у среду бункер да бране искусни борци а не деца која су очарана непостојећом величином.
Долази на наплату чување леђа мајмуну који је вређао Ибрахимовића. Да су га спречили или експресно казнили прво клуб па држава остала би само казна уефемафије. Овако ћемо на мечу који ће можда преломити и првенство, европске лиге, цео пројекат, имати децу на трибинама.

Волео бих да се деси нешто непрдвиђено, нека луда срећа или магија па да један потез или можда стварно план покрену ову екипу како би барем резултат био повољан.
Свиме осталом лично нисам задовољан. Али можда имам превелика очекивања.

Nisu nama problem osuncani, mada Kanga ne igra nista. Problem je sto Ivanic i Katai nisu u formi. Sigurno da i odlazak Milunovica ostavlja trag kako u odbrani tako i u napadu. Svi ocekujemo da se tim digne. Ne bi ni valjlo da sada briljiraju pa da se naglo padne. Verujem da je Stankovic mnogo puta kroz igracku karijeru prolazio kroz ovakve situacije i da zna kako da se iz nje izadje.

Sta bude bice, igrao sam fudbal 20 godina ali opet neke stvari ne razume i svej e moguce.Zvezda generalno ne moze gore da odigra, pripreme su zavrsene, ima tu dosta problema, ovaj tim manje vise igra par godina zajedno, poznaju se dobro i samo je pitanje kada ce uci u formu mi osim Pavkova koga pljuju mnogi nemamo napadaca.Neko ce reci Pavkov se nije video u Almatiju ali covek je totalno odsecen od svih, kome spustiti loptu i ko da mu doda loptu? Rodic i Gajic vode mrtvu trku ko je gori.Ceo zivot igras fudbal a neznas da centriras.Sramota.Proci ce Zvezda Kairt i bez publike, bice bar manji pritisak.Ovaj Dioni je cist promasaj.Zvezda ima igrace koji ako bude dan mogu da rese bez problema Kairat i siguran sam da se nece ponoviti ispadanje od njih, ko nije moze lepo da se obogati na kladionici.

Sta bude bice, igrao sam fudbal 20 godina ali opet neke stvari ne razume i svej e moguce.Zvezda generalno ne moze gore da odigra, pripreme su zavrsene, ima tu dosta problema, ovaj tim manje vise igra par godina zajedno, poznaju se dobro i samo je pitanje kada ce uci u formu mi osim Pavkova koga pljuju mnogi nemamo napadaca.Neko ce reci Pavkov se nije video u Almatiju ali covek je totalno odsecen od svih, kome spustiti loptu i ko da mu doda loptu? Rodic i Gajic vode mrtvu trku ko je gori.Ceo zivot igras fudbal a neznas da centriras.Sramota.Proci ce Zvezda Kairt i bez publike, bice bar manji pritisak.Ovaj Dioni je cist promasaj.Zvezda ima igrace koji ako bude dan mogu da rese bez problema Kairat i siguran sam da se nece ponoviti ispadanje od njih, ko nije moze lepo da se obogati na kladionici.
Mislim da grešiš za Pavkova.Koliko je puta postigao golove baš kad je trebalo ali generalno ima malo minutaže a ima smisla, da da gol.Kako i da da kada su svi podbacili.Talijan mi je fele.fele-ništa posebno.Nismo mnogo izgubili.Boaći je već druga priča.

А прва изјава тренера кад је преузео екипу је да ће пружити шансу младим играчима и да ће се тим ослањати на сопствену академију.
Од тад је прошло две титуле а не направише ни пола играча.
Или академија не ради како треба или не умеју да формирају играча.
Па ја кад сам играо брдско-планинску лигу клинце смо убацивали да буду бекови и крила јер могу да трче.
Кад мало стасају слали смо и у виши ранг у речно-поточарску лигу...

Nemase strpljenja da se mladi igrač isforsira, lakše im je kupiti gotovog u većini slučajeva iz svoje škole, Čitam sada o ovom dečku Gavriću pomiinje se neki transfer pa koće kupiti igrača ko nije standardan u našoj ligi.

Mislim da grešiš za Pavkova.Koliko je puta postigao golove baš kad je trebalo ali generalno ima malo minutaže a ima smisla, da da gol.Kako i da da kada su svi podbacili.Talijan mi je fele.fele-ništa posebno.Nismo mnogo izgubili.Boaći je već druga priča.
Meni je Pavkov ok, samo mu treba pruziti vise utakmica, jedini koji postize golove.

ANALIZA REALNOG STANJA U CRVENO BELIMA PRED MEC SA KAZAHSTANCIMA
Citam razne komentare forumasa pred revans mec i spominje se ternin NISU U FORMI ⁉️ neko bi pomislio da se radi o nekim veteranima na zalasku karijere a ne o mladim igracima koji treba da prozdiru sve pred sobom. Kristiano Ronaldo svaki mec igra u visokom ritmu sa 35 godina a ovi golobradi mladici nisu u formi. Bili bi oni u formi da je mec sa drljavim Liberecom i raspalim Gentom ili Surdulicom ili Metalcom ali cim naidje imalo cvrsci protivnik onda SE TRAZI RAZLOG VISE ali barem da razlog bude uverljiv. Sto se tice taktike i prevazilazenja novonastale situacije ILI ZNAS ILI NEZNAS ILI VREDIS ILI NEVREDIS i to je to Zvezdini igraci dugo igraju zajedno i ako nisu sazreli do sada a jedini pravi test za ovu ekipu je do sada bila Omonija i nazalost na toj prepreci su poklekli. Sada je drugi test za ovu ekipu i matori Vagner Love sa 37 godina a on ne da nije u formi da je to bruka ali STARA KAJLA IMA POTEZ I ZNANJE NAMAZAN I PREKALJEN i kod njega nema los dan ili nedostatak srece jer matori je u sesnestercu brutalan. Cini mi se po mnogim komentarima DA POCINJU GACE SAME DA SPADAJU UVUKAO SE NEKI STRAH da li zbog lose tradicije i 2 poraza iz 2015 godine ili su jednostavno crveno beli poceli da sumnjaju u sebe i svoje kvalitete.
Kako god bilo mec ce biti na ivici noza taktiziranja nema i nesme da bude jer ovo je mozda i najgori rezultat za oba tima bice dobar i otvoren mec steta samo sto nece biti publike hendikep u svakom pogledu

ANALIZA REALNOG STANJA U CRVENO BELIMA PRED MEC SA KAZAHSTANCIMA
Citam razne komentare forumasa pred revans mec i spominje se ternin NISU U FORMI ⁉️ neko bi pomislio da se radi o nekim veteranima na zalasku karijere a ne o mladim igracima koji treba da prozdiru sve pred sobom. Kristiano Ronaldo svaki mec igra u visokom ritmu sa 35 godina a ovi golobradi mladici nisu u formi. Bili bi oni u formi da je mec sa drljavim Liberecom i raspalim Gentom ili Surdulicom ili Metalcom ali cim naidje imalo cvrsci protivnik onda SE TRAZI RAZLOG VISE ali barem da razlog bude uverljiv. Sto se tice taktike i prevazilazenja novonastale situacije ILI ZNAS ILI NEZNAS ILI VREDIS ILI NEVREDIS i to je to Zvezdini igraci dugo igraju zajedno i ako nisu sazreli do sada a jedini pravi test za ovu ekipu je do sada bila Omonija i nazalost na toj prepreci su poklekli. Sada je drugi test za ovu ekipu i matori Vagner Love sa 37 godina a on ne da nije u formi da je to bruka ali STARA KAJLA IMA POTEZ I ZNANJE NAMAZAN I PREKALJEN i kod njega nema los dan ili nedostatak srece jer matori je u sesnestercu brutalan. Cini mi se po mnogim komentarima DA POCINJU GACE SAME DA SPADAJU UVUKAO SE NEKI STRAH da li zbog lose tradicije i 2 poraza iz 2015 godine ili su jednostavno crveno beli poceli da sumnjaju u sebe i svoje kvalitete.
Kako god bilo mec ce biti na ivici noza taktiziranja nema i nesme da bude jer ovo je mozda i najgori rezultat za oba tima bice dobar i otvoren mec steta samo sto nece biti publike hendikep u svakom pogledu
Nije tebi lako, sta reci za one pacenike koje je partizan jedva dobio 1-0? je l to klasa? Razvalise ih neki anonimusi 3-1 kao od sale! Zvezda ima duplo bolji tim od Kairata i to ce sutra pokazati a ti jednostavno izvadi 2000 eura i uplati na x i na 2 i zaradices super.Ovo sa Omonijom je smesno i to je bas izduvana prica.Nerazumem sta postizes pisanjem memoara, narocito o Zvezdi? Istina je da mafija vlada drzavom, mafija vodi fudbalske klubove sve u Srbiji a i u svetu nije bolje Nasa ekonomija oslikava i nas sport to su dve usko povezane stvari i to se vidi jasno.Znaci mafija je svuda, pusti ti Lava i Kantea ocigledno je da bi nasao neku zamerku i ako sutra bude 10-0.

Nazad
Vrh