SPORT-Opšta tema

Jel gledao onaj.Šta je želja.Presing na celoj utakmici.I pored dosta sudijskih grešaka,naročito na kraju 3 četvrtine.Ali one rasturiše francuskinje.Bravo devojke.

Свака част за девојке. Играле су срцем и са великом жељом. Хвала им што су нам приредиле веома лепе тренутке. Навијам да их сутра дочека што више људи.

Ala ga ti nacrni....

Nego , kako li ce Hrvati danas bez Perisica , oslabljeni su da ne preteram pa kažem 50% , ali 25% sigurno .

Koga nema bez njega se moze ( i mora )
Nakitio sam ga taman koliko je zasluzio. Ne interesuju me Hrvati, a ni Spanci. Gedlacu Zvezdinu pripremnu utakmicu u Austriji. Slabo i pratim celo prvenstvo. Gledao Italija-Austrija zbog Dragovica, a i kosarkasice su mi bile interesantnije pa su ukrale dosta fudbalskih termina, a i zasluzile su.

Пошто су браћа Хрвати изгубили сада можемо опуштено да пратимо првенство. ''Да не страхујемо да би могли да га освоје''. Штета, имали су генерацију али су се прерано одрекли Ракитића који би могао да направи разлику. Да су победили Енглеску...

Izgleda da necemo u Tokio ?

Sada ce veljda prestati prozivke '' konjusara iz Sombora '' ?

Mozda se neko nadao da je covek trebalo da igra i u kvalifikacijama ?

Ipak se pokazalo da je pametno odlucio .

Nema tu ljutnje.
Doncic je ljudina, a ovaj iz Sombora samo nekakav sportista. Ima covek pravo na to i ne treba mu uzeti za zlo, al ga tako i treba tretirati.
Jos jednom treba ponoviti da je Doncic dosao i svim srcem igrao za reprezentaciju, a sigurno je umoran kao i ovaj drugi. To je nesto sto je odlika ljudina kao sto su nekad bili. Divac, Djordjevic, Danilovic,Savic Rebarce i mnogi drugi pre i posle njih. Tih ljudi cemo se uvek rado secati.
Ovi sadasnji reprezantitvci su igrali koliko su mogli i apsolutno im nista ne zameram. Italijani su bili bolji, malo ih usrale trojke i to je to.
Rprezentaciju treba graditi na mladjim igracima, al ni po koju cenu ne treba zvati umornog kauboja.
Treba imati stav, princip i jasnu viziju jer samo ako postujemo sami sebe postovace nas i drugi.

Мене нико не може да убеди да имамо лошије кошаркаше од Италијана. Не штима ту у односима између играча и тренера и савеза.
Идеално је време да се направе промене по целој вертикали. Прво савез па тренер а већини играча да се лепо захвалимо и шут у **greška и тањир супе.
Па нек игра ко жели и нек тренира ко жели али и ко уме.
А савез нека води ко има искуства а не алкохоличари што деле функције шаком и капом...

Молим лепо... чист рачун дуга љубав.

Malo je tu dublji problem od kauboja , alkoholicara i indijanaca .

Kako smo uopste dosli u poziciju da nacija koja je svojevremeno imala najbolju belu

kosarkasku reperezentaciju na svetu ne moze ni da se plasira na O.I .

Pisao sam negde ( mozda bas na ovoj temi ) da ce nam se obiti o glavu to silno dovodjenje stranaca u

nase klubove . Nekako je to prva pocela da radi zvezda http://zoomer.rs/da-li-ce-ovoliki-broj-stranaca-doneti-zvezdi-zeljene-rezultate/

( koja nije imala nikakvu omladinsku skolu ) i na taj

nacin je preko noci pocela da pravi rezultate . ( prethodno je 30-ak god. nije bilo nigde )

Pratili su je i ostali klubovi pa smo tako dosli gde i treba .

Vremenom tonemo sve dublje pa ce mo tako biti srecni kad se plasiramo na neko takmicenje a jos sretniji kad prodjemo grupu .

Simptomaticno je da je i terzic skoro kukao , kako broj stranih igraca u nasim klubovima treba povecati na najmanje 7 .

Doduse , tu se radi o fudbalu koji nam ni do sada ( na reprezentativnom nivou ) nije donosio bog-zna -kakve-radosti

ali kad je kosarka u pitanju nasi momci su do skoro bili suvo zlato .

Da li je Srbija izmislila to dovodjenje stranaca? Da nije stranaca Buducnost bi nas isprasila u ABA ligi. Ko bi nam rekao hvala da smo igrali samo sa svojom decom? Da li je Obradovic samo sa Turcima napravio to sto je napravio u Feneru ili ranije u Panatenaikosu? Nije Zvezda izmislila taj trend dovodjenja stranaca. To sto menadzeri skidaju kajmak u tim desavanjima to je sasvim druga prica.

Сад нешто размишљам... знам ко ће бити следећи кошаркаши селектор. То је један млади тренер са пуно искуства у руковођењу. Он је човек тактика. Часком се са једне идеје пребаци на другу. Значи стратег. Има кошаркашког искуства јер је лупао банане на теренима. И давао пенале додуше на фудбалу.
А и мој земљак Морнар га обожава.

Сад нешто размишљам... знам ко ће бити следећи кошаркаши селектор. То је један млади тренер са пуно искуства у руковођењу. Он је човек тактика. Часком се са једне идеје пребаци на другу. Значи стратег. Има кошаркашког искуства јер је лупао банане на теренима. И давао пенале додуше на фудбалу.
А и мој земљак Морнар га обожава.
Nemoj da otkrivaš tajnu do zadnjeg dana :haha:

Mi uvek smo imali a i imacemo super igrace,samo pitanje kakav je odnos u ekipi medjusobni,po mome da je to tu najveci problem

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Сад нешто размишљам... знам ко ће бити следећи ...........................................
Premijer ?

Ja znam , 100% Vulin .

Evo zapamtite sta sam ( i kada ) rekao a moze da padne i neka opklada ?

p.s molim administraciju foruma da ne brise ovaj komentar ( jer nije u skladu sa temom )

da bih kasnije ( posle sledecih izbora ) moga da se pozovem na njega i kazem JESAM VAM REKAO

Premijer ?

Ja znam , 100% Vulin .

Evo zapamtite sta sam ( i kada ) rekao a moze da padne i neka opklada ?

p.s molim administraciju foruma da ne brise ovaj komentar ( jer nije u skladu sa temom )

da bih kasnije ( posle sledecih izbora ) moga da se pozovem na njega i kazem JESAM VAM REKAO
Sedi 1.
To može biti samo pomoćni trener. :osmeh:

Грешите Милоице мислим да су се и тим и екипа около избахатили, предсеник клуба гледа у друге лиге, оће терен да да противничкој екипи, сви се полако припремају за прелазни рок, играчи преговарају са противничким екипама, мешетаре препродавци, навијачи су се уозбиљили не могу да плате скупе карте, вође навијача прешли да праве пљескавице, тренеру скандирају да је хомосексуалац...
обично се тако деси када мисле да су ненадјебиви... И Слобода је тако мислила двехиљадите па испала... замало угасили клуб... да нису променили управу... и онда су таворили док им није помогао Бориц да им да самопоздање. А онда је и сам Бориц испао јер су се бахатили... плус су имали неке жуто браон дресове... тако сад и овај Александровац... бахате се троше паре на све стране... праве линије на терену којим нико не пролази, плус линије мало мало па пропадну, запослили шнајдерку да прави дресове а плаћајају јој минималац плус шнајдерка ради од јутра до сутра, балдисала тотално, ангажовали електричаре да мотају каблове по хали а светло се једва назире...

Nazad
Vrh