Eto i zlata na grudima. Bravo, tako se daje primer ljubavi prema igri, ekipi, naciji. Nadam se da je i konjusar iz Sombora nesto naucio.Bravo devojke. Srebro u dzepu mozda i zlato na grudima. Jeba. i te Jokicu milioni Sonja Vasic je MVP
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Eto i zlata na grudima. Bravo, tako se daje primer ljubavi prema igri, ekipi, naciji. Nadam se da je i konjusar iz Sombora nesto naucio.Bravo devojke. Srebro u dzepu mozda i zlato na grudima. Jeba. i te Jokicu milioni Sonja Vasic je MVP
Ala ga ti nacrni...........Nadam se da je i konjusar iz Sombora nesto naucio.
Nakitio sam ga taman koliko je zasluzio. Ne interesuju me Hrvati, a ni Spanci. Gedlacu Zvezdinu pripremnu utakmicu u Austriji. Slabo i pratim celo prvenstvo. Gledao Italija-Austrija zbog Dragovica, a i kosarkasice su mi bile interesantnije pa su ukrale dosta fudbalskih termina, a i zasluzile su.Ala ga ti nacrni....
Nego , kako li ce Hrvati danas bez Perisica , oslabljeni su da ne preteram pa kažem 50% , ali 25% sigurno .
Koga nema bez njega se moze ( i mora )
Nemoj da otkrivaš tajnu do zadnjeg danaСад нешто размишљам... знам ко ће бити следећи кошаркаши селектор. То је један млади тренер са пуно искуства у руковођењу. Он је човек тактика. Часком се са једне идеје пребаци на другу. Значи стратег. Има кошаркашког искуства јер је лупао банане на теренима. И давао пенале додуше на фудбалу.
А и мој земљак Морнар га обожава.
Premijer ?Сад нешто размишљам... знам ко ће бити следећи ...........................................
Sedi 1.Premijer ?
Ja znam , 100% Vulin .
Evo zapamtite sta sam ( i kada ) rekao a moze da padne i neka opklada ?
p.s molim administraciju foruma da ne brise ovaj komentar ( jer nije u skladu sa temom )
da bih kasnije ( posle sledecih izbora ) moga da se pozovem na njega i kazem JESAM VAM REKAO